• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve yaşadıklarımızz

Yuh! Ne berbat bi durum. Gecmis olsun atlatmissiniz en azindan. 1.5 senede hic mi fark edemediniz? Boyleleri gercekten var miymis ya ne tuhaf.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,

Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştık gayet iyi anlaşıyorduk hatta onla konuşmazsam mesaj almazsam günüm çok kötü geçiyordu yani öyle vazgeçilmez olmuştu benim için.
Neyse bu istanbulda abisiyle kalmakta ailesi şehir dışında yaşıyor. Bir gün evine çağırdı beni bende o kadar güven sağlamış ki tereddütsüz gittim. Film falan izledik öpmeye kalkıştı neyse bende karşılık verdim aramızda bir şey geçmedi sadece tutkulu öpüşmeler falan. Birkaç hafta sonra ben tekrar evine gittim gittiğim vakit hafta içi akşam suları çalıştığı için akşam görüşebiliyoruz.
Bu sefer tahmin ettiğiniz gibi ileri gitmeye çalıştı bu arada ben evlilik öncesi ilişkiye tamamen karşı biriyim bekaret kavramı benim için çok önemli 24 yaşındayım şimdiye kadar hiçbir sevgilimle birliktelik yaşamadım hatta öpüşmekten bile çekinirim çünkü sonunun nereye gitceği belli olmadığı için. Neyse bu sefer çok farklı gelişti her şey ve geç olduğu için onda kalmamı önerdi . Tamam dedim ben salonda koltukta yatayım sen içerde yat olmaz dedi sen yatakta yat ben burda yatarım. Baya bir bunun tartışmasını yaptık.
En sonunda içeri yattım ben ama tabi içim rahat değil neyse tabiki geldi bu ve bana sarılmaya falan kalkıştı. Çok zorlayıcı bir hali vardı onu seviyordum ama evlilik öncesi böyle bir şeye tamamen karşıydım. Pantolonla yatamazsın rahat etmezsin çıkar istersen falan dedi yok rahatım dedim en sonunda çıkardım üzerimde tişörtüm duruyor ve iç çamaşırım. Erkek arkadaşım bildiğiniz sapık çıktı beni ellemeye kıyamayacağını düşünmüştüm ne kadar salakmışım bana doğru çekti kendini birlikte olmaya çalıştı bende bakire olduğumu söyledim. İnanmadı bu devirde bakire kız mı kaldı dedi hatta sapık bir şekilde kontrol etmeye çalıştı sanırım bu konularda uzman! tabi izin vermedim. En sonunda o zaman sen beni boşalt dedi zorla oral seks yaptırcak hayır dedim iğrenç falan neyse denedim tabi hiç yapmadığımdan bilmiyorum ısırdım falan beceremiyorsun dedi elle boşalt dedi onuda beğenmedi neyse kurtuldum kendisi affedersiniz mastürbasyon yaptı ve bu geceyi bu şekilde atlattık ve ben hemen ordan kurtulmaya çalıştım bu psikopat izin vermedi beraber uyuyacağız dedi mecbur onunla uyudum o gece tabi uyumadım sadece gözüm açık yattım. Sabah oluncada hemen kaçtım. Ve tabiki ertesi gün ayrıldım buarada bu şahısın birara telefonuna baktım yazıştığı 3 kız daha varmış kızlarda saf salak aşkım falan yazmışlar haberleri yok hiçbirşeyden sanırım. Tabi hiçbirini ona söylemedim hesap soramadım korkuyordum resmen ondan. Sorunuma gelince bekaretim durmasına rağmen ben kendimi kirlenmiş hissediyorum. Abartıyormuyum bilmiyorum biliyorum bende de hata var evine gitmemeliydim ama bir kere oldu işte. Neyse yardımcı olursanız sevinirim..

neden yaptın ki bunları?
o sana zorla bunları yaptırmaya kalktığında çığlığı basıp kapıları yumruklaman gerekmez miydi?
paşa paşa nasıl oral seks yapabiliyosun nasıl elle tatmin edebiliyosun?
eğer senin için çok ters bişeyse senin ağlayıp bağırıp asla elini sürmemen gerekmez mi ben de bunu anlamadım..
ısırdım falan diyip ayrıntıya da girmişsin.. bilemiyorum sahte konu demek istemiyorum ama hiç inanmadım
eğer gerçekse bu yaşadıkların senin de hatan var.. tamam evine gitmiş olabilirsin evine gittin diye sana saldırmaya hakkı yok
ama senin istemediğin şeyi de yapamaz sana.. yaparsa bu cinsel saldırı olur
oral seks zorla yaptırılcak bişey de değil arkadaşım kusura bakma.. yaptıktan sonra pişmanlık duymuşsun muhtemelen

Son düzenleme:
neden yaptın ki bunları?
o sana zorla bunları yaptırmaya kalktığında çığlığı basıp kapıları yumruklaman gerekmez miydi?
eğer senin için çok ters bişeyse senin ağlayıp bağırıp asla elini sürmemen gerekmez mi ben de bunu anlamadım..
ısırdım falan diyip ayrıntıya da girmişsin.. bilemiyorum sahte konu demek istemiyorum ama hiç inanmadım
eğer gerçekse bu yaşadıkların senin de hatan var.. tamam evine gitmiş olabilirsin evine gittin diye sana saldırmaya hakkı yok
oral seks zorla yaptırılcak bişey de değil arkadaşım kusura bakma.. yaptıktan sonra pişmanlık duymuşsun muhtemelen

evet aynen öyle oldu arkadaşım ama o anda insan bunları yapamıyor korkuyorsun o kişiden

Can havliyle yazmak istedim demişsin de,olayın üstünden 4 ay geçmiş.
Bekaret benim için önemli demişsin,masumane bir şeyler yaşamak istedim demişsin.
Adamın koynuna don-külot girmişsin,niye beni elledi demişsin.
Oral seks yapmışsın,adamı tatmin etmek için her yolu denemişsin,çok şükür bakireyim demişsin..Ne mutlu sana bakiresin(!)
Daha neler neler var da üşendim yazmaya..
He gülüm he tatlım..
:46:

neden yaptın ki bunları?

Bence ekşisözlük'ün oyunu hep bunlar :27:

bu kadar insanı aptal yerine koymaya calısman bir yana dursun, istemis olsan dahi o insan kılıgına bürünmüs canlının pisliklerine maruz kalmanın hicbir haklı sebebi olamaz.
psikologla nasıl atlatırım diye gecirdigin bu zamanlar senin icin olgunlasmanın, kendi ozsaygını kazanmanın sureci olsun.
senin icin nelerin onemli oldugunun kararını ver ve hayatını ona gore sekillendir.
yoksa yarın benzer seyleri yazman olası.

bir mesajda boyle sey istenir mi zevk mi alınırı anlatmak icin diye ironi yapıyorsun
diger mesajda bir seyler yasamak istedigini itiraf ediyorsun.
bize degil kendine itiraf et, ne istedigini yasadıgını kabullen, bosluga dustum gibi bahanelerin arkasına saklanıyorsun.
tam da bundan bahsetmistim ilk yazdıgımda. sayfa 15e gelmis fakat sen hala kendinle yuzlesmekten kacıyorsun...

o pislikten ertesi gün ayrılmakla çok iyi etmişsin.. Kirlenmiş falan değilsin, taciz edilmişsin.. Kirli olan aşağılık ve karaktersiz olan erkek arkadaşın demeye dilim varmıyor o herif. Bir daha olduğu sokaktan bile geçme..

bu konuya son kez birşeyler yazmak istiyorum .
birincisi konu fake yada değil bu tür olaylar herkesin başına geliyor gelmiştir ve gelicektir ...konu ütopik falan değil .
ikinciside genç bir kızın arzuları ve hayalleri vardır . kimse sevdiği hoşlandığı erkeği hayal edemeden duramaz bu ne ayıp nede aşağılayıcı birşey genç bir kadın için bu doğal birşey sağlıklı bir kadın olduğunu gösterir . ama bir kadın ruhsal ve piskolojik olarak buna hazır olduğu zaman olmalı . ne zaman kendini hazır hissederse o zaman . ne zaman bu adam giderse bir gün ben ne yaprım diye düşünmeyi vazgeçerse o zaman bunun yaşanması normal olur . yoksa iteklemekle tahrik etmekle tehdit etmekle birşeylere ikna edilmeye çalışılırsa o insan benim gözümde bir PİSLİKTİR . erkekde biraz haddini bilicek yok öle kızın üstüne git git sonra ama evime geldi diye işin içinden çık . bu kız hayatında ilk defa böle birşey yaşıyorsa saygı duyucaksın . bu işin vicdani bir boyutuda var . sen bir erkek olarak o kızla sevişmezsen orda ölmezsin merak etme . ama bir kızın piskolojisini mahvedebilirsin onu üzebilirsin hormanlarından önce biraz beynin birazda kalbin çalışsın . hayır belki erkekler okuyordur bunları onlar için yazdım .
en sonuncusuda burdaki bayanlardan bazılarının evine gitmişsin oholmuş sana . ama sende istemişsin cık cık gibi yorumları cidden beni rahatsız etti . adamı normal bulup kıza yüklenilmesi bana tecavüze uğrayan kızlara kuyruk salladın mantalitesinde yaklaşan insanları hatırlattı . adamın hormanlarından bize ne pardon ?bu adam beynini çalıştıramıyor mu ?bir genç kızın piskolojisini hiç düşünmüyor mu ?hayat hep zevk almak mı ?
ayrıca bekarete önem veriyorsan evine ne gidiyorsun nasıl bir mantık ?evine gidince illa seks mi yapılması gerekiyor hemde zorlamayla . ayrıca 24 yaşına kadar bakire kalmış bir kız bekarete önem veriyordur benim açımdan . ilk defa yaşadım diyorsa öle sürtünerek sevişmiyor demek herkesle .
talihsiz bir olay .. talihsiz yorumlar ... konu fake yada değil ... bence biz erkeklerden önce birbirimizi yermeye hep kadında suç bulmaya bayılıyoruz . kadınların birbirini tutmadığı bir toplumda erkeklerin egemen olmasına şaşırmamak lazım cidden ...

Bende cok sasirdim, bu kizi yerden yere vuranlari. Nerden bilsin 1.5 yillik erkek arkadasinin boyle oldugunu. Gecenin bir vakti korkmustur, bazi istedigi seyleri yapmaya calismistir. Kimbilir nasil bir piskolojik baski gordu o anda, gecenin bir vakti kendi evi bile deyil. Belki bagirmasina bile izin vermiyecekti cocuk. Piskolojik destek alman lazim canim, senin tek sucun safligin ve guvenmen olmus bence. Resmen tacize ugramissin, sonucta o fiziksel olarak senden guclu, ve onun evine gittigin icin kendinde duydugun ezikligi ve suclulugu da sana karsi kullanmis basbaya.

Ayrica cani cinselligi cekicek, yada merak edicek tabi, etmese anormal olur zaten o yastaki genc bir kizin. Bunu kendi kurallarina gore yasar yada yasamaz o ayri konu, ama burda bunu itiraf etti diye ayiplamak da neyin nesi ?

Bende cok sasirdim, bu kizi yerden yere vuranlari. Nerden bilsin 1.5 yillik erkek arkadasinin boyle oldugunu. Gecenin bir vakti korkmustur, bazi istedigi seyleri yapmaya calismistir. Kimbilir nasil bir piskolojik baski gordu o anda, gecenin bir vakti kendi evi bile deyil. Belki bagirmasina bile izin vermiyecekti cocuk. Piskolojik destek alman lazim canim, senin tek sucun safligin ve guvenmen olmus bence. Resmen tacize ugramissin, sonucta o fiziksel olarak senden guclu, ve onun evine gittigin icin kendinde duydugun ezikligi ve suclulugu da sana karsi kullanmis basbaya.

Ayrica cani cinselligi cekicek, yada merak edicek tabi, etmese anormal olur zaten o yastaki genc bir kizin. Bunu kendi kurallarina gore yasar yada yasamaz o ayri konu, ama burda bunu itiraf etti diye ayiplamak da neyin nesi ?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Benim ilk ciddi ilişkimdi daha önce doğru düzgün erkek arkadaşım olmadı bekaret kavramına önem verdiğimi vurgulamam da ben bu tür özel şeyleri ilerde eşim olacak kişiyle yaşamak istememdi ve bu kişiye ben güvendim ileri gitmeyeceğini düşündüm 1.5 sene boyunca bana bu güveni vermiş demekki. Öyle yorumlar okudum ki ağzım açık kaldı korkan insan polis çağırırmış tuvalete gidermiş ben o şartlarda polis çağırmaya kalksam adamın bana ne yapacağını düşünmek istemiyorum.
Psikolojik destek alıyorum 3 seanstır gittim çok faydasını gördüm ama benim demem şu ki belki benim yaşadığım şeyler hafif şeyler çok daha ağırlarını yaşayan genç kızlar biliyorum. Bu şahısların asıl psikolojik yardım almaları lazım çünkü onlar gerçekten hasta. Evliyken eşlerini bile aldatır bu adamlar iyiki tanımışım daha yakından yoksa ciddi düşünecektik biz onunla. Sonuç olarak utanması gereken kişi ben olduğumu düşünmüyorum belki hoş olmayan şeyler yaşadım ama herkesin başına gelebilirdi. Beni asıl üzen gerçekten çok sevdiğim aşık olduğum erkek tarafından bunları yaşamam ve bu kişi dediğim gibi başka kızlarla da konuşuyor belki onlarada aynı şeyleri yapıyor.

1.5 yıl az bir zaman değil ki ya :S
Bu olayı insan yaşayacaksa başta yaşardı.
1.5 yıllık sevgili bakire mi kaldı bu devirde demez. Zaten senin olaylara bakış açını bilir. Sende artık sevgilini bilirsin. Konuşmaya gere yok ki bunları anlar zaten hal ve hareketlerden
He sen istemezsin yapmaz o ayrı ama sen iç çamaşırınla yatacaksın sonrada elleme diceksin. Ellemeye kıyamaz diye bir olgu yok ki . Beraber olmak tercih saygı meselesidir ama yanında iç çamaşırı ile yatan sevgiliye dokunmayacak erkek var mı ki ?
Yanlış anlama kalman falan beni alakadar etmiyor bende kalırım sevgilimin evinde.

Can havliyle yazmak istedim demişsin de,olayın üstünden 4 ay geçmiş.
Bekaret benim için önemli demişsin,masumane bir şeyler yaşamak istedim demişsin.
Adamın koynuna don-külot girmişsin,niye beni elledi demişsin.
Oral seks yapmışsın,adamı tatmin etmek için her yolu denemişsin,çok şükür bakireyim demişsin..Ne mutlu sana bakiresin(!)
Daha neler neler var da üşendim yazmaya..
He gülüm he tatlım..
:46:

Bence ekşisözlük'ün oyunu hep bunlar :27:

:34::34::34:

vede
:46::46::46:

1.5 yıl az bir zaman değil ki ya :S
Bu olayı insan yaşayacaksa başta yaşardı.
1.5 yıllık sevgili bakire mi kaldı bu devirde demez. Zaten senin olaylara bakış açını bilir. Sende artık sevgilini bilirsin. Konuşmaya gere yok ki bunları anlar zaten hal ve hareketlerden
He sen istemezsin yapmaz o ayrı ama sen iç çamaşırınla yatacaksın sonrada elleme diceksin. Ellemeye kıyamaz diye bir olgu yok ki . Beraber olmak tercih saygı meselesidir ama yanında iç çamaşırı ile yatan sevgiliye dokunmayacak erkek var mı ki ?
Yanlış anlama kalman falan beni alakadar etmiyor bende kalırım sevgilimin evinde.

Canım bu şahıs kendini ilişki boyunca çok farklı tanıtan biri. Yani demem o ki sırf istediğini elde etmek için kızlarla yatmak için onlara sevgili adayı gibi yaklaşıyor. Tipi de yakışıklı tabi kızlar da yüz veriyor. Sonra o kızları bir güzel sömürmeye başlıyor.
Bir şeyler bile aldırıyormuş sanırım kendine mesajları uyurken okumaya çalıştım aşkım bana şunu bunu alacaktın niye almadın fln filan. Neyse var böyle şahıslar bir tanesi de bana denk geldi. Ben üzülmüyorum artık yol yakınken öğrendim diye hee birkaç iğrençliğine belki boyun eğmek durumunda kaldım bunun içinde burdan eleştirildim. Benim şartlarımda o anda yaşanması gerekiyordu yani zevk almak için yapmadım çünkü daha önce hiç böyle bir deneyim yaşamamış biri zevk alıp almayacağınıda bilmez. Zevk aldınmı derseniz de ne kendisi ne ben zevk almadım deneyimsizliğimden zaten ısırdığımıda söyledim bu da burda alay konusu oldu niye oldu onu da bilmiyorum. Yani bekaretimi verseydim belki daha temiz olacaktım burda aa bak en azından sevdiğimi adama teslim etmiş kendimi pislik adammış kızı terketmiş sonra denilecekti neyse konu çok uzadı kapancaktı niye hala kapanmadı onu da anlamış değilim

Canım bu şahıs kendini ilişki boyunca çok farklı tanıtan biri. Yani demem o ki sırf istediğini elde etmek için kızlarla yatmak için onlara sevgili adayı gibi yaklaşıyor. Tipi de yakışıklı tabi kızlar da yüz veriyor. Sonra o kızları bir güzel sömürmeye başlıyor.
Bir şeyler bile aldırıyormuş sanırım kendine mesajları uyurken okumaya çalıştım aşkım bana şunu bunu alacaktın niye almadın fln filan. Neyse var böyle şahıslar bir tanesi de bana denk geldi. Ben üzülmüyorum artık yol yakınken öğrendim diye hee birkaç iğrençliğine belki boyun eğmek durumunda kaldım bunun içinde burdan eleştirildim. Benim şartlarımda o anda yaşanması gerekiyordu yani zevk almak için yapmadım çünkü daha önce hiç böyle bir deneyim yaşamamış biri zevk alıp almayacağınıda bilmez. Zevk aldınmı derseniz de ne kendisi ne ben zevk almadım deneyimsizliğimden zaten ısırdığımıda söyledim bu da burda alay konusu oldu niye oldu onu da bilmiyorum. Yani bekaretimi verseydim belki daha temiz olacaktım burda aa bak en azından sevdiğimi adama teslim etmiş kendimi pislik adammış kızı terketmiş sonra denilecekti neyse konu çok uzadı kapancaktı niye hala kapanmadı onu da anlamış değilim

Tarih öğretmeni mi bu adam ? :24: Bana birini hatırlattı da.

arkadaşım adam size resmen tecavüz edip uyuyor ve siz nasıl bir ruh halindesinizzki adamın cebinden mesajlarını karıştırıyorsunuz. ilk aklınıza gelen bumu olmalıydı. yoksa o uyurken kaçıp gitmekmi.

Bunu yeni mi farkettin onu anlamadım ben asıl .
1.5 senedir sevgili misiniz ?
Sanırım 1.5 yıldır tanışıyorsun ama takılıyordunuz gibi bişey sizin ki .

Ben kendime de saf salak diyorum benimde onlardan bir farkım yok. İnsanları tanımak maalesef çok zor bende tecrübesizdim ilişkiler konusunda dolayısıyla saf salak davrandım. Böyle demem onları tamamen saf salak yapmaz demekki onlarda ilişki konusunda tecrübesiz gerçe karşındaki kendini gizleyince farklı biri olarak tanıtmada uzman ise deneyim de bazen pek faydalı olmuyor.

Ne hikmetse "Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var" diye başlamışsın ama olayın üstünden 4 ay geçmiş. Öteki 3 tane kıza saf salak demişsin ama onu 1.5 senede tanıyamaman ve 4 ay sonra saf bir şekilde olayı anlatan seni ne yapar orasını sen düşün. Her neyse, taciz edilen bir kadın bu kadar sakin olmaz, olmamalı. :50:

Ne hikmetse "Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var" diye başlamışsın ama olayın üstünden 4 ay geçmiş. Öteki 3 tane kıza saf salak demişsin ama onu 1.5 senede tanıyamaman ve 4 ay sonra saf bir şekilde olayı anlatan seni ne yapar orasını sen düşün. Her neyse, taciz edilen bir kadın bu kadar sakin olmaz, olmamalı. :50:

Diğer kızlar kaç senedir tanıyamıyor şeytan onlara herşeyi anlat dedi ama Allahından bulsun dedim sonra. Sanırım siz insan sarrafısınız insanları tanımak her zaman kolay olmuyor kendilerini çok farklı şekilde tanıtabiliyorlar umarım sizin karşınıza çıkmaz. Olayı 4 ay sonra anlatmama gelince niye bu kadar takıldınız buna anlayamadım ertesi gün anlatsaydım daha mı normal tavır içinde olacaktım olayın şokunu demek yeni üstümden atmışım şimdi anlatabiliyorum

arkadaşım adam size resmen tecavüz edip uyuyor ve siz nasıl bir ruh halindesinizzki adamın cebinden mesajlarını karıştırıyorsunuz. ilk aklınıza gelen bumu olmalıydı. yoksa o uyurken kaçıp gitmekmi.

Sanırım siz tecavüz vakası görmediniz Allah ta göstermesin benimki olsa olsa taciz olabilir çünkü zorla bir şey yaptırmadı fiziksel darp yok sadece psikolojik baskı var. Adamın cebinden mesajları karıştırmama niye takıldınız aklıma hemen başka kızlara da aynı taktikleri mi uyguluyor sorusu geldi ve yanılmadım devamlı yeni kızlarla mesajlaşıyor aşığım ayaklarına yatıyormuş.

Back