- Konu Sahibi princesss89
Yuh! Ne berbat bi durum. Gecmis olsun atlatmissiniz en azindan. 1.5 senede hic mi fark edemediniz? Boyleleri gercekten var miymis ya ne tuhaf.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba,
Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştık gayet iyi anlaşıyorduk hatta onla konuşmazsam mesaj almazsam günüm çok kötü geçiyordu yani öyle vazgeçilmez olmuştu benim için.
Neyse bu istanbulda abisiyle kalmakta ailesi şehir dışında yaşıyor. Bir gün evine çağırdı beni bende o kadar güven sağlamış ki tereddütsüz gittim. Film falan izledik öpmeye kalkıştı neyse bende karşılık verdim aramızda bir şey geçmedi sadece tutkulu öpüşmeler falan. Birkaç hafta sonra ben tekrar evine gittim gittiğim vakit hafta içi akşam suları çalıştığı için akşam görüşebiliyoruz.
Bu sefer tahmin ettiğiniz gibi ileri gitmeye çalıştı bu arada ben evlilik öncesi ilişkiye tamamen karşı biriyim bekaret kavramı benim için çok önemli 24 yaşındayım şimdiye kadar hiçbir sevgilimle birliktelik yaşamadım hatta öpüşmekten bile çekinirim çünkü sonunun nereye gitceği belli olmadığı için. Neyse bu sefer çok farklı gelişti her şey ve geç olduğu için onda kalmamı önerdi . Tamam dedim ben salonda koltukta yatayım sen içerde yat olmaz dedi sen yatakta yat ben burda yatarım. Baya bir bunun tartışmasını yaptık.
En sonunda içeri yattım ben ama tabi içim rahat değil neyse tabiki geldi bu ve bana sarılmaya falan kalkıştı. Çok zorlayıcı bir hali vardı onu seviyordum ama evlilik öncesi böyle bir şeye tamamen karşıydım. Pantolonla yatamazsın rahat etmezsin çıkar istersen falan dedi yok rahatım dedim en sonunda çıkardım üzerimde tişörtüm duruyor ve iç çamaşırım. Erkek arkadaşım bildiğiniz sapık çıktı beni ellemeye kıyamayacağını düşünmüştüm ne kadar salakmışım bana doğru çekti kendini birlikte olmaya çalıştı bende bakire olduğumu söyledim. İnanmadı bu devirde bakire kız mı kaldı dedi hatta sapık bir şekilde kontrol etmeye çalıştı sanırım bu konularda uzman! tabi izin vermedim. En sonunda o zaman sen beni boşalt dedi zorla oral seks yaptırcak hayır dedim iğrenç falan neyse denedim tabi hiç yapmadığımdan bilmiyorum ısırdım falan beceremiyorsun dedi elle boşalt dedi onuda beğenmedi neyse kurtuldum kendisi affedersiniz mastürbasyon yaptı ve bu geceyi bu şekilde atlattık ve ben hemen ordan kurtulmaya çalıştım bu psikopat izin vermedi beraber uyuyacağız dedi mecbur onunla uyudum o gece tabi uyumadım sadece gözüm açık yattım. Sabah oluncada hemen kaçtım. Ve tabiki ertesi gün ayrıldım buarada bu şahısın birara telefonuna baktım yazıştığı 3 kız daha varmış kızlarda saf salak aşkım falan yazmışlar haberleri yok hiçbirşeyden sanırım. Tabi hiçbirini ona söylemedim hesap soramadım korkuyordum resmen ondan. Sorunuma gelince bekaretim durmasına rağmen ben kendimi kirlenmiş hissediyorum. Abartıyormuyum bilmiyorum biliyorum bende de hata var evine gitmemeliydim ama bir kere oldu işte. Neyse yardımcı olursanız sevinirim..
neden yaptın ki bunları?
o sana zorla bunları yaptırmaya kalktığında çığlığı basıp kapıları yumruklaman gerekmez miydi?
paşa paşa nasıl oral seks yapabiliyosun nasıl elle tatmin edebiliyosun?
eğer senin için çok ters bişeyse senin ağlayıp bağırıp asla elini sürmemen gerekmez mi ben de bunu anlamadım..
ısırdım falan diyip ayrıntıya da girmişsin.. bilemiyorum sahte konu demek istemiyorum ama hiç inanmadım
eğer gerçekse bu yaşadıkların senin de hatan var.. tamam evine gitmiş olabilirsin evine gittin diye sana saldırmaya hakkı yok
ama senin istemediğin şeyi de yapamaz sana.. yaparsa bu cinsel saldırı olur
oral seks zorla yaptırılcak bişey de değil arkadaşım kusura bakma.. yaptıktan sonra pişmanlık duymuşsun muhtemelen
neden yaptın ki bunları?
o sana zorla bunları yaptırmaya kalktığında çığlığı basıp kapıları yumruklaman gerekmez miydi?
paşa paşa nasıl oral seks yapabiliyosun nasıl elle tatmin edebiliyosun?
eğer senin için çok ters bişeyse senin ağlayıp bağırıp asla elini sürmemen gerekmez mi ben de bunu anlamadım..
ısırdım falan diyip ayrıntıya da girmişsin.. bilemiyorum sahte konu demek istemiyorum ama hiç inanmadım
eğer gerçekse bu yaşadıkların senin de hatan var.. tamam evine gitmiş olabilirsin evine gittin diye sana saldırmaya hakkı yok
ama senin istemediğin şeyi de yapamaz sana.. yaparsa bu cinsel saldırı olur
oral seks zorla yaptırılcak bişey de değil arkadaşım kusura bakma.. yaptıktan sonra pişmanlık duymuşsun muhtemelen
Bende cok sasirdim, bu kizi yerden yere vuranlari. Nerden bilsin 1.5 yillik erkek arkadasinin boyle oldugunu. Gecenin bir vakti korkmustur, bazi istedigi seyleri yapmaya calismistir. Kimbilir nasil bir piskolojik baski gordu o anda, gecenin bir vakti kendi evi bile deyil. Belki bagirmasina bile izin vermiyecekti cocuk. Piskolojik destek alman lazim canim, senin tek sucun safligin ve guvenmen olmus bence. Resmen tacize ugramissin, sonucta o fiziksel olarak senden guclu, ve onun evine gittigin icin kendinde duydugun ezikligi ve suclulugu da sana karsi kullanmis basbaya.
Ayrica cani cinselligi cekicek, yada merak edicek tabi, etmese anormal olur zaten o yastaki genc bir kizin. Bunu kendi kurallarina gore yasar yada yasamaz o ayri konu, ama burda bunu itiraf etti diye ayiplamak da neyin nesi ?
Can havliyle yazmak istedim demişsin de,olayın üstünden 4 ay geçmiş.
Bekaret benim için önemli demişsin,masumane bir şeyler yaşamak istedim demişsin.
Adamın koynuna don-külot girmişsin,niye beni elledi demişsin.
Oral seks yapmışsın,adamı tatmin etmek için her yolu denemişsin,çok şükür bakireyim demişsin..Ne mutlu sana bakiresin(!)
Daha neler neler var da üşendim yazmaya..
He gülüm he tatlım..
Bence ekşisözlük'ün oyunu hep bunlar
1.5 yıl az bir zaman değil ki ya :S
Bu olayı insan yaşayacaksa başta yaşardı.
1.5 yıllık sevgili bakire mi kaldı bu devirde demez. Zaten senin olaylara bakış açını bilir. Sende artık sevgilini bilirsin. Konuşmaya gere yok ki bunları anlar zaten hal ve hareketlerden
He sen istemezsin yapmaz o ayrı ama sen iç çamaşırınla yatacaksın sonrada elleme diceksin. Ellemeye kıyamaz diye bir olgu yok ki . Beraber olmak tercih saygı meselesidir ama yanında iç çamaşırı ile yatan sevgiliye dokunmayacak erkek var mı ki ?
Yanlış anlama kalman falan beni alakadar etmiyor bende kalırım sevgilimin evinde.
Canım bu şahıs kendini ilişki boyunca çok farklı tanıtan biri. Yani demem o ki sırf istediğini elde etmek için kızlarla yatmak için onlara sevgili adayı gibi yaklaşıyor. Tipi de yakışıklı tabi kızlar da yüz veriyor. Sonra o kızları bir güzel sömürmeye başlıyor.
Bir şeyler bile aldırıyormuş sanırım kendine mesajları uyurken okumaya çalıştım aşkım bana şunu bunu alacaktın niye almadın fln filan. Neyse var böyle şahıslar bir tanesi de bana denk geldi. Ben üzülmüyorum artık yol yakınken öğrendim diye hee birkaç iğrençliğine belki boyun eğmek durumunda kaldım bunun içinde burdan eleştirildim. Benim şartlarımda o anda yaşanması gerekiyordu yani zevk almak için yapmadım çünkü daha önce hiç böyle bir deneyim yaşamamış biri zevk alıp almayacağınıda bilmez. Zevk aldınmı derseniz de ne kendisi ne ben zevk almadım deneyimsizliğimden zaten ısırdığımıda söyledim bu da burda alay konusu oldu niye oldu onu da bilmiyorum. Yani bekaretimi verseydim belki daha temiz olacaktım burda aa bak en azından sevdiğimi adama teslim etmiş kendimi pislik adammış kızı terketmiş sonra denilecekti neyse konu çok uzadı kapancaktı niye hala kapanmadı onu da anlamış değilim
arkadaşım adam size resmen tecavüz edip uyuyor ve siz nasıl bir ruh halindesinizzki adamın cebinden mesajlarını karıştırıyorsunuz. ilk aklınıza gelen bumu olmalıydı. yoksa o uyurken kaçıp gitmekmi.Canım bu şahıs kendini ilişki boyunca çok farklı tanıtan biri. Yani demem o ki sırf istediğini elde etmek için kızlarla yatmak için onlara sevgili adayı gibi yaklaşıyor. Tipi de yakışıklı tabi kızlar da yüz veriyor. Sonra o kızları bir güzel sömürmeye başlıyor.
Bir şeyler bile aldırıyormuş sanırım kendine mesajları uyurken okumaya çalıştım aşkım bana şunu bunu alacaktın niye almadın fln filan. Neyse var böyle şahıslar bir tanesi de bana denk geldi. Ben üzülmüyorum artık yol yakınken öğrendim diye hee birkaç iğrençliğine belki boyun eğmek durumunda kaldım bunun içinde burdan eleştirildim. Benim şartlarımda o anda yaşanması gerekiyordu yani zevk almak için yapmadım çünkü daha önce hiç böyle bir deneyim yaşamamış biri zevk alıp almayacağınıda bilmez. Zevk aldınmı derseniz de ne kendisi ne ben zevk almadım deneyimsizliğimden zaten ısırdığımıda söyledim bu da burda alay konusu oldu niye oldu onu da bilmiyorum. Yani bekaretimi verseydim belki daha temiz olacaktım burda aa bak en azından sevdiğimi adama teslim etmiş kendimi pislik adammış kızı terketmiş sonra denilecekti neyse konu çok uzadı kapancaktı niye hala kapanmadı onu da anlamış değilim
Canım bu şahıs kendini ilişki boyunca çok farklı tanıtan biri. Yani demem o ki sırf istediğini elde etmek için kızlarla yatmak için onlara sevgili adayı gibi yaklaşıyor. Tipi de yakışıklı tabi kızlar da yüz veriyor. Sonra o kızları bir güzel sömürmeye başlıyor.
Ben kendime de saf salak diyorum benimde onlardan bir farkım yok. İnsanları tanımak maalesef çok zor bende tecrübesizdim ilişkiler konusunda dolayısıyla saf salak davrandım. Böyle demem onları tamamen saf salak yapmaz demekki onlarda ilişki konusunda tecrübesiz gerçe karşındaki kendini gizleyince farklı biri olarak tanıtmada uzman ise deneyim de bazen pek faydalı olmuyor.
Tarih öğretmeni mi bu adam ? Bana birini hatırlattı da.
Ne hikmetse "Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var" diye başlamışsın ama olayın üstünden 4 ay geçmiş. Öteki 3 tane kıza saf salak demişsin ama onu 1.5 senede tanıyamaman ve 4 ay sonra saf bir şekilde olayı anlatan seni ne yapar orasını sen düşün. Her neyse, taciz edilen bir kadın bu kadar sakin olmaz, olmamalı.
arkadaşım adam size resmen tecavüz edip uyuyor ve siz nasıl bir ruh halindesinizzki adamın cebinden mesajlarını karıştırıyorsunuz. ilk aklınıza gelen bumu olmalıydı. yoksa o uyurken kaçıp gitmekmi.