• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve yaşadıklarımızz

Kızlar merhaba,

Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştık gayet iyi anlaşıyorduk hatta onla konuşmazsam mesaj almazsam günüm çok kötü geçiyordu yani öyle vazgeçilmez olmuştu benim için.
Neyse bu istanbulda abisiyle kalmakta ailesi şehir dışında yaşıyor. Bir gün evine çağırdı beni bende o kadar güven sağlamış ki tereddütsüz gittim. Film falan izledik öpmeye kalkıştı neyse bende karşılık verdim aramızda bir şey geçmedi sadece tutkulu öpüşmeler falan. Birkaç hafta sonra ben tekrar evine gittim gittiğim vakit hafta içi akşam suları çalıştığı için akşam görüşebiliyoruz.
Bu sefer tahmin ettiğiniz gibi ileri gitmeye çalıştı bu arada ben evlilik öncesi ilişkiye tamamen karşı biriyim bekaret kavramı benim için çok önemli 24 yaşındayım şimdiye kadar hiçbir sevgilimle birliktelik yaşamadım hatta öpüşmekten bile çekinirim çünkü sonunun nereye gitceği belli olmadığı için. Neyse bu sefer çok farklı gelişti her şey ve geç olduğu için onda kalmamı önerdi . Tamam dedim ben salonda koltukta yatayım sen içerde yat olmaz dedi sen yatakta yat ben burda yatarım. Baya bir bunun tartışmasını yaptık.
En sonunda içeri yattım ben ama tabi içim rahat değil neyse tabiki geldi bu ve bana sarılmaya falan kalkıştı. Çok zorlayıcı bir hali vardı onu seviyordum ama evlilik öncesi böyle bir şeye tamamen karşıydım. Pantolonla yatamazsın rahat etmezsin çıkar istersen falan dedi yok rahatım dedim en sonunda çıkardım üzerimde tişörtüm duruyor ve iç çamaşırım. Erkek arkadaşım bildiğiniz sapık çıktı beni ellemeye kıyamayacağını düşünmüştüm ne kadar salakmışım bana doğru çekti kendini birlikte olmaya çalıştı bende bakire olduğumu söyledim. İnanmadı bu devirde bakire kız mı kaldı dedi hatta sapık bir şekilde kontrol etmeye çalıştı sanırım bu konularda uzman! tabi izin vermedim. En sonunda o zaman sen beni boşalt dedi zorla oral seks yaptırcak hayır dedim iğrenç falan neyse denedim tabi hiç yapmadığımdan bilmiyorum ısırdım falan beceremiyorsun dedi elle boşalt dedi onuda beğenmedi neyse kurtuldum kendisi affedersiniz mastürbasyon yaptı ve bu geceyi bu şekilde atlattık ve ben hemen ordan kurtulmaya çalıştım bu psikopat izin vermedi beraber uyuyacağız dedi mecbur onunla uyudum o gece tabi uyumadım sadece gözüm açık yattım. Sabah oluncada hemen kaçtım. Ve tabiki ertesi gün ayrıldım buarada bu şahısın birara telefonuna baktım yazıştığı 3 kız daha varmış kızlarda saf salak aşkım falan yazmışlar haberleri yok hiçbirşeyden sanırım. Tabi hiçbirini ona söylemedim hesap soramadım korkuyordum resmen ondan. Sorunuma gelince bekaretim durmasına rağmen ben kendimi kirlenmiş hissediyorum. Abartıyormuyum bilmiyorum biliyorum bende de hata var evine gitmemeliydim ama bir kere oldu işte. Neyse yardımcı olursanız sevinirim..

bunları yaşarken ne ara telefona bakacak ve kontrol edecek ruh halini buldunuz.
size zorla tecavüz etti bu adam.çünkü buda bşir tecavüzdür.
ve siz o ara telefonunu karıştırdınız.
ilginç bir ruh hali olsa gerek:6:.

böyle erkeklere sinir oluyorum hadım edilsinler bu sapıklar:27::27::27:
ama canım seninde suçun var , çok erken güvenmişsin evine gitmişsin ,
hadi bir kere gitmişsin ok ama ikinci gidişinde kalman doğru değil bence ,
bir erkeğin yanında iç çamaşırınla yatacaksın ve oda uyuyacak ,
imkansız değil ama çok nadir bulunur böyle erkek,
tövbe et ve bundan sonra ki hayatında çok daha dikkatli ol,
gençsiniz , heyecanlısınız evet ama ileride pişman olacağın şeyler yapma .

Bir de kaçamicak durumda olduğunu söylüyor. Adam uyuduktan sonra çıkıp gidebilirdi telefonu karıştırmak yerine.

Evet bir şeyleri anlatmaktan çekiniyor nedne çekindiğini anlamadım. Neden dürüstçe sevgilisiyle uyumak ya da az biraz bir şeyler yaşamak istediğini ama sevgilisinin hayvanlıkları üzerine vazgeçtiğini anlatmıyor acaba..
Bekaret önemlidiri falan neden vurguladın. :)

heralde mesajları iyi okumadın arkadaşım o uyuduktan sonra karıştırdım telefonunu

Ben de çok inanmadım.1-can havliyle üyelik açtım demiş olayın üstünden 4 ay geçmiş.2-nişanlım benden oral seks istese oturur ağlarım nasıl bu kadar sakin kalmış?3-psikologa o kadar para veriyor ailesinin hiç mi haberi yok?4-biri bana bunu yapsa telefon karıştıracağıma kaçarım. Ben de yukarıdaki açıklamaya katılıyorum. Eksik şeyler var.

Bir de kaçamicak durumda olduğunu söylüyor. Adam uyuduktan sonra çıkıp gidebilirdi telefonu karıştırmak yerine.

Evet bir şeyleri anlatmaktan çekiniyor nedne çekindiğini anlamadım. Neden dürüstçe sevgilisiyle uyumak ya da az biraz bir şeyler yaşamak istediğini ama sevgilisinin hayvanlıkları üzerine vazgeçtiğini anlatmıyor acaba..
Bekaret önemlidiri falan neden vurguladın. :)

uyuduktan sonra gitmenin ne anlamı var anlamadım gecenin 4ünde 5 inde sokaklarda ne halt yiyecem pardon.
Evet arkadaşım masum bir şekilde bir şeyler yaşamak istedim evine gittim yani ama böyle zorlayıcı biçimde değil.
Neyse bu konu fazla uzadı zaten herkese mesajları için teşekkürler

Ben de çok inanmadım.1-can havliyle üyelik açtım demiş olayın üstünden 4 ay geçmiş.2-nişanlım benden oral seks istese oturur ağlarım nasıl bu kadar sakin kalmış?3-psikologa o kadar para veriyor ailesinin hiç mi haberi yok?4-biri bana bunu yapsa telefon karıştıracağıma kaçarım. Ben de yukarıdaki açıklamaya katılıyorum. Eksik şeyler var.

Ailemin haberi var canım o şartlarda bir şey yapamıyorsun umarım başınıza gelmez insanları tanıyamıyorsun. Telefonuda uyuduktan sonra karıştırdım zaten.

Ailemin haberi var canım o şartlarda bir şey yapamıyorsun umarım başınıza gelmez insanları tanıyamıyorsun. Telefonuda uyuduktan sonra karıştırdım zaten.

Her neyse.doğrusuyla yanlışıyla kötü şeyler yaşamışsınız gerekli dersleri çıkararak unutun gitsin.

uyuduktan sonra gitmenin ne anlamı var anlamadım gecenin 4ünde 5 inde sokaklarda ne halt yiyecem pardon.
Evet arkadaşım masum bir şekilde bir şeyler yaşamak istedim evine gittim yani ama böyle zorlayıcı biçimde değil.

Ben konuna inanıyorum da öyle bir hayvanlıkla karşılaşınca uyusa da kaçardım. Ben eşimle kavga edip gecenin 3ünde kendimi sokaklara atıp otele gittiğimi biliyorum yani. Sabah beni göremeyince vicdan azabı çeksin istemiştim :)

Sevgilinle birlikte uyumak istemek en doğal hakkın. Bir şeyler yaşamak da isteyebilirsin, cinsel birliktelik de düşünebilirsin. Bunları böyle bekarete önem veririm kılıfında anlatman burdaki insanları kuşkulandırdı sadece..

Muhtemelen senin kafan da çok karışık

Ben konuna inanıyorum da öyle bir hayvanlıkla karşılaşınca uyusa da kaçardım. Ben eşimle kavga edip gecenin 3ünde kendimi sokaklara atıp otele gittiğimi biliyorum yani. Sabah beni göremeyince vicdan azabı çeksin istemiştim :)

Sevgilinle birlikte uyumak istemek en doğal hakkın. Bir şeyler yaşamak da isteyebilirsin, cinsel birliktelik de düşünebilirsin. Bunları böyle bekarete önem veririm kılıfında anlatman burdaki insanları kuşkulandırdı sadece..

Muhtemelen senin kafan da çok karışık

Evet canım çok karışıktı zaten moralim de çok bozuktu o aralar işten çıkartılmıştım iş bulamıyordum duygusal bir sığınaktı benim için

Düşünüyorum düşünüyorum yok aklım almıyor...:44:
Adam seni zorluyor baya tecavüz sayılır bu durum ve senin sesin soluğun çıkmıyor...:53:
Ben yerinde olsam o adam beni zorladığı an kıyametleri koparırım özellikle bekaret benim için çok çokk önemliyse 5 dakika sonra ne olcağını bilmiyosun ya çok korkunç...
Hadi bu durumdan kurtuldun adam uyudu beni bağlasalar tutamazlar o evde saat kaç olursa olsun sokakta donarım o pisliğin telefonu filan aklıma gelmezdi...

Arkadaşlar konu gerçek değildir belkide bilemiyorum ama, her insanın tepkisi farklıdır. her insan aynı durumda aynı tepkiyi veremez ki... kimi sokağa fırlayabilir, kimi banyoya kendini atabilir, ama kimi de hiçbir şey yapamaz ve pasif kalır. bunu çocuk sayılacak yaşta bir pazarda (eski salı pazarı, ist.da) arkadan tacize uğramış biri olarak söylüyorum. dilim tutulmuştu ve bağıramamıştım bile. halbuki bir bağırsam etrafım insan doluydu, önde annem ve kardeşlerim gidiyordu. ama yapamamıştım.
konunun gerçek olup olmadığını savunmuyorum ama, tepkilerde insana özeldir hani, bunu hatırlatmak istedim sadece.

Arkadaşlar konu gerçek değildir belkide bilemiyorum ama, her insanın tepkisi farklıdır. her insan aynı durumda aynı tepkiyi veremez ki... kimi sokağa fırlayabilir, kimi banyoya kendini atabilir, ama kimi de hiçbir şey yapamaz ve pasif kalır. bunu çocuk sayılacak yaşta bir pazarda (eski salı pazarı, ist.da) arkadan tacize uğramış biri olarak söylüyorum. dilim tutulmuştu ve bağıramamıştım bile. halbuki bir bağırsam etrafım insan doluydu, önde annem ve kardeşlerim gidiyordu. ama yapamamıştım.
konunun gerçek olup olmadığını savunmuyorum ama, tepkilerde insana özeldir hani, bunu hatırlatmak istedim sadece.

Canım basiretim bağlandı diye bir deyim var ya işte onu yaşadım bende sonuçta sevdiğim adam karşımdaki birşeyler yaşamak tabiki istedim ama bu şekilde değil neyse
Umarım gerçek olmadığını sen de düşünmüyorsundur dilim de tüy bitti

Bunu da konu sahibine ithafen değil, bekaret neden önemli bizim ülkemizde onun için yazıyorum.
1-bekaret benim için önemli çünkü; bana sadece evleneceğim adamın dokunmasını, mahrem yerlerimi sadece onun görmesini istiyorum.
2-bekaret benim için önemli çünkü; ileride evleneceğim adamla, ilk gecemde, kan gelmesini istiyorum. Evlendiğim adamın beni, el değmemiş biri olarak görmesini istiyorum.
hani diyorsunuz ya bekaret senin için önemli de, niçin onu yaptın bunu yaptın... bazıları için bekaret 1. neden olarak önemlidir bazıları içinse 2. neden:34:

Canım basiretim bağlandı diye bir deyim var ya işte onu yaşadım bende sonuçta sevdiğim adam karşımdaki birşeyler yaşamak tabiki istedim ama bu şekilde değil neyse
Umarım gerçek olmadığını sen de düşünmüyorsundur dilim de tüy bitti

ben senin konunu ne gerçek diye savunabilirim ne de gerçek değil diye. bunu bilen sadece sensin.:34:
bak o zaman insanlara bunu söyle; bende birşeyler yaşamak istedim de, çünkü herkes tecavüze uğramışsın gibi yorum yapıyor. bunda seni bu işe itme var evet ama, bu tam anlamıyla zorla yaptırılmış bir şey değil. belki o şekilde daha iyi ifade edebilirsin kendini.

ben senin konunu ne gerçek diye savunabilirim ne de gerçek değil diye. bunu bilen sadece sensin.:34:
bak o zaman insanlara bunu söyle; bende birşeyler yaşamak istedim de, çünkü herkes tecavüze uğramışsın gibi yorum yapıyor. bunda seni bu işe itme var evet ama, bu tam anlamıyla zorla yaptırılmış bir şey değil. belki o şekilde daha iyi ifade edebilirsin kendini.

Evet arkadaşlar daha önce dedim şimdi de diyorum bu kişi benim için çok değerliydi ilerde evlenebileceğim kişi olarak bakıyordum güvendiğim için bir şeyler yaşamak istedim artık umarım inanırsınız gerçekliğine

iyiki kurtulmuşsun ondan bu devirde bekaretini düsünen kız o kaar azki belkide sen binde birisin bu konuda seni tebik ediyorum kendini hiç kirlenmiş hissetmeme bence gayet temizsin allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Yaşadıkların bir bayan olarak çok kırıcı ve üzücü.Senin adına çok üzüldüm.Bu saatten sonra keşke dememizin bir anlamı yok.
Ondan kurtulduğun iyi olmuş.Sen böyle olmasını istemezdin.Tatlı canını sıkma.

iyiki kurtulmuşsun ondan bu devirde bekaretini düsünen kız o kaar azki belkide sen binde birisin bu konuda seni tebik ediyorum kendini hiç kirlenmiş hissetmeme bence gayet temizsin allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Sağol canım düşüncelerin için yinede bu düşünceyi kafamdan atamıyorum.
Bakire olmadığıma inanmadı diyorum ya uyduruyorsun diye çevresinde hiç yokmuş ee pislik insan kendisi gibi pislik kızlarla takılıyor demekki Allaha çok şükür ki yol yakınken gördüm onun ne mal olduğunu

Yaşadıkların bir bayan olarak çok kırıcı ve üzücü.Senin adına çok üzüldüm.Bu saatten sonra keşke dememizin bir anlamı yok.
Ondan kurtulduğun iyi olmuş.Sen böyle olmasını istemezdin.Tatlı canını sıkma.

Teşekkür ederim canım demesi kolay maalesef üzülüyor insan umarım zaman geçtikçe hafifler acısı

Back