• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve yaşadıklarımızz

Benim anlamadığım şey, pantolonunu çıkar dediğinde niye çıkardın?:27:

Yani hangi bayan bir erkeğin yanına iç çamaşırla giripde dokunmayacağını düşünür ki ?

ben de aynısını dedim tarif.. bir de kendi çıkarmış.. ama nerede taciz var hala çözemedim...bazı arkadaşlar tecrübesiz demişler.. ben alaka kuramadım..

Gecmis olsun ucuz atlatmissiniz bile diyemiycem cünkü istedigi bikac seyi zorla yaptirmis bundan sonra dikkaatli olursunuz umarim... Ama sizin bu konunuz kizlarimiza örnek olsun... Herkesin nekadar ileriye gidecegi kendi bilecegi is, ama ev olayi hep biraz hassastir, yani erkek arkasinizin evine gidiyosaniz bunu iyi düsünmek lazim, yani tabii adamina göre degisir ama ev hali sakin sessiz bi erkek bi kadin ortada ates barut yani butür olaylar daha cabuk gelisebilir... 1.5 yilda nasil kendini hic belli etmedi tuaf dogrusu ama sizde keske hic orda kalmayi kabul etmeseydiniz madem butur seylere karsisiniz...

Kızlar merhaba,

Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştık gayet iyi anlaşıyorduk hatta onla konuşmazsam mesaj almazsam günüm çok kötü geçiyordu yani öyle vazgeçilmez olmuştu benim için.
Neyse bu istanbulda abisiyle kalmakta ailesi şehir dışında yaşıyor. Bir gün evine çağırdı beni bende o kadar güven sağlamış ki tereddütsüz gittim. Film falan izledik öpmeye kalkıştı neyse bende karşılık verdim aramızda bir şey geçmedi sadece tutkulu öpüşmeler falan. Birkaç hafta sonra ben tekrar evine gittim gittiğim vakit hafta içi akşam suları çalıştığı için akşam görüşebiliyoruz.
Bu sefer tahmin ettiğiniz gibi ileri gitmeye çalıştı bu arada ben evlilik öncesi ilişkiye tamamen karşı biriyim bekaret kavramı benim için çok önemli 24 yaşındayım şimdiye kadar hiçbir sevgilimle birliktelik yaşamadım hatta öpüşmekten bile çekinirim çünkü sonunun nereye gitceği belli olmadığı için. Neyse bu sefer çok farklı gelişti her şey ve geç olduğu için onda kalmamı önerdi . Tamam dedim ben salonda koltukta yatayım sen içerde yat olmaz dedi sen yatakta yat ben burda yatarım. Baya bir bunun tartışmasını yaptık.
En sonunda içeri yattım ben ama tabi içim rahat değil neyse tabiki geldi bu ve bana sarılmaya falan kalkıştı. Çok zorlayıcı bir hali vardı onu seviyordum ama evlilik öncesi böyle bir şeye tamamen karşıydım. Pantolonla yatamazsın rahat etmezsin çıkar istersen falan dedi yok rahatım dedim en sonunda çıkardım üzerimde tişörtüm duruyor ve iç çamaşırım. Erkek arkadaşım bildiğiniz sapık çıktı beni ellemeye kıyamayacağını düşünmüştüm ne kadar salakmışım bana doğru çekti kendini birlikte olmaya çalıştı bende bakire olduğumu söyledim. İnanmadı bu devirde bakire kız mı kaldı dedi hatta sapık bir şekilde kontrol etmeye çalıştı sanırım bu konularda uzman! tabi izin vermedim. En sonunda o zaman sen beni boşalt dedi zorla oral seks yaptırcak hayır dedim iğrenç falan neyse denedim tabi hiç yapmadığımdan bilmiyorum ısırdım falan beceremiyorsun dedi elle boşalt dedi onuda beğenmedi neyse kurtuldum kendisi affedersiniz mastürbasyon yaptı ve bu geceyi bu şekilde atlattık ve ben hemen ordan kurtulmaya çalıştım bu psikopat izin vermedi beraber uyuyacağız dedi mecbur onunla uyudum o gece tabi uyumadım sadece gözüm açık yattım. Sabah oluncada hemen kaçtım. Ve tabiki ertesi gün ayrıldım buarada bu şahısın birara telefonuna baktım yazıştığı 3 kız daha varmış kızlarda saf salak aşkım falan yazmışlar haberleri yok hiçbirşeyden sanırım. Tabi hiçbirini ona söylemedim hesap soramadım korkuyordum resmen ondan. Sorunuma gelince bekaretim durmasına rağmen ben kendimi kirlenmiş hissediyorum. Abartıyormuyum bilmiyorum biliyorum bende de hata var evine gitmemeliydim ama bir kere oldu işte. Neyse yardımcı olursanız sevinirim..

Sanırım 1,5 yıl değil de 1,5 aylık sevgilinizdi siz zaman kavramını karıştırdınız.

bir kere o eve giriyorsan ve yalnızsanız erkek %50 kesin gözüyle bakar olaya...
gece yatıya kalıyorsanız da %75 gözüyle bakar..kalan %25 lik pay da kızın duruşundadır. yine az bir oran fakat çizgisi belliyse hani sorun olmaz diyelim...
her ilişki için değil tabi...ama genelleme böyledir..

herkes sevgilisiyle bir şeyler yaşamak ister hangimiz sınırlar doğrultusunda yaşamıyoruzki?
isteyen istediğini yapar buna kimse karışamaz ama istekler doğrultusunda!
1. arkadaşım 1.5 yıllık sevgilim diyosun sonra sana kalmış bakire mi kaldı diyo bu nasıl bir ilişki yaa okurken böyle bir şey olabillir mi?
2. hala o herif senin sevgilin mi ne bekliyosun 2 gün sonra zorla birlikte olacak sende bir ömür bunun acısıyla yaşayacaksın.
gerçek aşıklar böyle yapmaz...! unutuyosun. aklını başına al lütfen

ben de aynısını dedim tarif.. bir de kendi çıkarmış.. ama nerede taciz var hala çözemedim...bazı arkadaşlar tecrübesiz demişler.. ben alaka kuramadım..

Ya ne tecrübesizliği . Bunu akılları alıyor mu ?
İnternet çağındayız herkes herşeyi biliyor.
Küçük çocuk değil ya , tamam bişey yaşamamış olabilir kabull ama bir insan erkeğin yanına yatarda dokunmaya kıyamaz diye düşünmez. Bugün küçücük kız çocukları orasını burasını kapatıyor.
Ben kalmasına bişey demiyorum sonuçta bende kalırım sevgilimle ama yani iç çamaşırıyla yatarsam ne olacağını bilirim.
Ki bu davettir zaten bana göre.

Bu arada sunu demedende gecmiycem, gördügün mesajlardan sonra o üc kiza saf salak demissin de, o ana kadar sende onlar gibi askim balim takilmissin ve biseyden haberin yokmussss...

Konu sahibinin bir buçuk senelik ilişkisi vardır ve bu adamı çok sever , öyle ki bir gün evlenmeyi düşünmektedir. Bir gün evine gider adam ona zorla sahip olmaya çalışır ama o izin vermez. Adamın böyle davranması onu şaşırtır aynı zamanda kendi hayatından endişe etmektedir. Bir süre her istediğini yapar ama .....

"4 ay sonra sevgilim diye bahsetmek yerine böyle bir şerefsizle görüştüm beni kandırdı . Ne yapacağımı bilemedim korktum ama bir kaç gün sonra olanların farkına vardım. Polise gitmek istedim ama gidemedim çünkü gitmeye çekindim. " Diye başlasaydı o zaman daha değişik olabilirdi düşüncelerim.

Yine de ucuz kurtulmuş, sağlık olsun. Allah insanı iyi insanlarla karşılaştırsın.

bir kere o eve giriyorsan ve yalnızsanız erkek %50 kesin gözüyle bakar olaya...
gece yatıya kalıyorsanız da %75 gözüyle bakar..kalan %25 lik pay da kızın duruşundadır. yine az bir oran fakat çizgisi belliyse hani sorun olmaz diyelim...
her ilişki için değil tabi...ama genelleme böyledir..

Kesinlikle katılıyorum sana .
Birde şu var ki erkek istemez diye bişey yok erkek ister olay tamamen senin duruşunda .
İster ama saygı duyar bişey yapmaz.

Bir de söyle bir nüans var bekarete önem verme kavramı ön sevişme için geçerli değil mi?

Bu kadar önemli gören insan o pantolonu da cıkarmaz o yataga da girmez.

Şunu da hala çözemedim sen bu adam hakkında tüm bilgiyi o geceden sonra mı öğrendin ?
1.5 sene nasıldı ilişkiniz ?
Ben hala aynı fikirdeyim sizin 1.5 yıllık sevgililik olayınız yok görüşmelerinizle sınırlı kalmış ilişki olayı.

Kesinlikle katılıyorum sana .
Birde şu var ki erkek istemez diye bişey yok erkek ister olay tamamen senin duruşunda .
İster ama saygı duyar bişey yapmaz.

evet bu çok önemli. yoksa herkes özellikle üniversitede gerek erkek arkadaşı gerekse sosyal arkadaşının evinde kalıyor. zaten kalmıyor desek anormal olur. ama aradaki fark şu olmalıdır ki kişiler aklı başında olmalı. ve kimin evinde kalacağını iyi seçebilmeli. yoksa sanal suçların kol gezdiği bir dönemde her önüne çıkanın evinde kalınırsa eğer internette de kendi filmlerini izlemesi kesinlikle mümkündür.

Bir de söyle bir nüans var bekarete önem verme kavramı ön sevişme için geçerli değil mi?

Bu kadar önemli gören insan o pantolonu da cıkarmaz o yataga da girmez.

yatağa girene kadar o gece o evde kalmaz.. yani en azından 1,5 yıldır az buçuk tanıyor olsa gerek. adam libido tavanda geziyorsa bu daha önce kesin bellidir zaten...

Back