Sadece senin yazdıklarını okudum. Olan olmuş, neye yardımcı olacağız anlamadım. Yapılacak tek şey bu ilişkiyi bitirmek.
Okuduklarımdan ben senin çok rahat yazdığını farkettim. Yazdıklarının üstüne söylenecek bir sürü şey var aslında:
Birincisi erkek arkadaşınla daha önce öpüşmekten fazla ileri gitmemişsin. Yine böyle olacağını düşüneek tekrar evine gidiyorsun. Geç oluyor ve sana orda kalmanı öneriyor. Oysa seni evine kendi bırakabilirdi, ya da sen bunu önerebilirdin. Yazdıklarından aslında orda kalmayı sen de istemişsin.
İkincisi nerde yatılacağı konusunda bir süre kararsız kalındıktan sonra içeride yatmaya mecbur bırakılıyorsun, ona da evet diyorsun. Sonra adam yanına geliyor, seni kendine çekiyor. Buna da tamam diyorsun.
Sonra pantolonunu çıkarmanı istiyor, onu da yapıyorsun. Yani herşeye tamam diyorsun.
...
...
...
Bu kısımları geçiyorum, gelelim en sonuna tüm bu olanlardan sonra nasıl telefonunu kurcalayabildin, korkmadan o kısmı anlamadım. sonra böyle sapık olduğunu düşündüğün birinin telefonunu kurcalasan ne ki? Demek ki bu adamla devam etmeyi düşündün ve sadece benimle mi diye baktın. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Sanki aslında sen de biraz istemişsin. Kusura bakma amacım seni yargılamak değil. Neyin doru ya da yanlış olacağını da söylemek değil. Ama sanki sen de birlikte olmayı istemişsin. Neye yardımcı olacağız onu anlamadım. Eğer kendini kötü hissediyırsan yapılacak tek şey bu insanla bir daha görüşmemek. Yapılacak şey belli aslında.