• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve yaşadıklarımızz

Ben şu kısma takıldım. Siz bile 1.5 sene sonra ancak bu olayla tanımışken neden öteki kızlara saf salak diyorsunuz.

Ben kendime de saf salak diyorum benimde onlardan bir farkım yok. İnsanları tanımak maalesef çok zor bende tecrübesizdim ilişkiler konusunda dolayısıyla saf salak davrandım. Böyle demem onları tamamen saf salak yapmaz demekki onlarda ilişki konusunda tecrübesiz gerçe karşındaki kendini gizleyince farklı biri olarak tanıtmada uzman ise deneyim de bazen pek faydalı olmuyor.

Bütün cevapları tek tek okudum . Açıkcası bana da inandırıcı gelmedi .

Bir de 1.5 sene diyorsun .

Neyse bir dahakine pantolonunu çıkarma . Aman diyeyim

Arkadaşım ben deli miyim tüm günümü böyle fake konu açarak geçireyim yorumlara cevaplar yazayım nedir bu fake takıntınız yani insanlar neler yaşıyor sevgilisi tecavüz bile edebiliyor kızlığını alıyor.
Bu koca konuda pantolon çıkarma durumuna takılmışsınız ya pes umarım karşınıza sütyeninize kadar soyunduracak kişiler çıkmaz.
Ben orda çaresizdim beni tehdit etti sen çıkarmazsan ben çıkarcam dedi kaçıp gitmek öyle kolay olmuyor bir başkasının evinde.
Ben birine güvenmenin bedelini ödedim sadece Allahın sevgili kuluymuşum daha ağır ödeyebilirdim.

Neyse konu fazla uzadı moderatör arkadaşım kapatabilirmiyiz ya da nasıl kapatacağım konusunda biri yardımcı olabilir mi

Korktun ama oral sex yaptin
Bilemedin isirdin falan.

Anlattiklariniz hic de korkan bir kizin yapacaklari degil malesef.

Korkan tuvalete vs gider aninda polis çağırırdi...

Bilemedin isirdin falan.

bu konuda fakese kendimi çok enayi hissedecem ciddi ciddi yorum yaptımya ben buna:1: sende fake olduğunu düşünüyosun sanırım diğer arkadaşlar öyle demiş benmim dışımda:27:

Bilemedin isirdin falan.

Evet arkadaşım hepsini isteyerek yaşadım çok zevk aldım hey Allahım yaaa.
Bunu mu söylememi istiyorsunuz evet isteyerek yaptım o kadar zevk aldımki zevkimden delirdim birde burda konu açtımm.
Nedir bu imalarınız birde niye bu kadar herkes ısırmak mevzusuna takmış durumda sanırım bu kişiler oral seste uzman
Umarım karşınıza böyle kişiler çıkmaz.

Ben 300 tl veriyorum cnm daha 3 seans olmasına rağmen gerçekten çok faydasını gördüm. Grup tedavisini açıkça hiç duymadım nasıl bir şey bilmiyorum. Ben gitmeni öneririm hangi şehirdesin bilmiyorum ama araştır bence. Maalesef psikolojik yardım çok pahalı lüks bir şey :(

oooo çok paraymış yaa.. haftada 1 gidiyorsan ayda 1200 tl yapar, nasıl kalkıyosun altından, iyi bari durumun varmış. bizim burda hastanede var, 100 küsür fiyatı..
neyse konunda kapatılacak birazdan zaten, başka bişi yazmıyım. hoşçakal:3:

ya şu konu kapanmadan biri yazsın, oral sekste ısırmak neden bu kadar tuhaf geldi size bende ona takıldım.
yani bişiler yazıcam şimdi de biri çıkıp yaptında mı biliyosun diyecek diye korkuyorum. :1:

Konu kapanmadan bende yorumumu yapayım.yazanlar doğru yada gerçek.böyle adamlar var.profosyenel yalancı.sadece sözleri değil hareketleri bile yalan.gerçekten güven veriyo ben bu adamın yanında soyunsam dokunmaz diyosun yani o kadar.

valla en çok takıldığım yer pantolon çıkarma olayı. ben en çok burada hata görüyorum sizde.. garip geldi.
profesyonelce gitmeye çalışmış adam(!) yani çıkarmanızı normal bir durumda anlayabilirim belki ama o yakınlaşmaların ardından o lafı deyip sizde kabul edip çıkarınca iyice ileri gitmeye kalkmış. yakınlaşma isteğinin ardından bu lafı demesi şüpheli zaten.
ayrıca gerçekten oralı kabul etmenizi de anlayamadım pek.. o an mantıklı olamadınız sanırım.
evet var öyle profesyoneller.. ama son olaylarda sizin de hatanız var...
neyse, çok geçmiş olsun, kurtulmuşsunuz, bir daha daha dikkatli olursunuz...

Ben seni anlıyorum canım. Tecrübesizlik, aşk, saflık bu anlattıklarını yaptırabiliyor. Zaten artık tecrüben olduğu için ne kadar aşıkta olsan böle bir duruma düşmeyeceksin . Çok uçuk bi konu değil ki herkes takmış fake diye.. Yargılamak çok kolay burdan ama sana dokunuyor belki üzülür insan. Bende üzüldüm senin adına yapılan talihsiz yorumlardan. Ama sen kirlenmedin canını sıkma.. İçini ferah tut buda senin hayattaki tecrüben olsun. Güvenme erkeklere! Umarım bi an önce bu olayı kafandan atabilirsin.
Kendine iyi bak..

tam kapatıyodum bilgisayarı uyumaya gidicektim konuyu gördüm hadi bi bakayım öyle yatarım dedim 1 saattir burdayım bastan sona okudum.

kesinlikle çok çelişkili bir anlatım söz konusu.

olay 4 ay önce geçiyor ancak konu sahibi 4 gün önce yasamıs gibi tepkiler çok taze.

bi kere psikolojik destek alan birinin burada konu açıp rahatlama gereği duyması ? doktor sana demedi mi, bu konuyu unutmaya calıs, kafandan at vs. diye? seni doktorlara gidecek kadar sarsan bu konuyu olay gününe dönerek tekrar hortlatmanın manası ne, mazoşist filan mısın?

ayrıca söyleyen olmamış, sevgilinin telefonunu karıştırdığında 3 farklı kızdan mesaj görüyosun, adamın sapkınlığı dışında değinmen gereken onemli bir nokta daha var, aldatılmak ! adam seni 1.5 senedir aldatıyor ve bir kadın olarak buna değinmiyorsun, dediğin sey sadece kızların saf salak aşkım mesajı yazması. buradaki saf salak sen olmayasın a benim akıllım?

konu %90 fake de, %10 ihtimal için konusursak, bu kadar sapkın bir adam, üstelik aynı sehirdesiniz ve yalnız yasıyor; 1.5 sene içinde seni yalnızca 2 kez evine davet etmiş olamaz, adamın niyeti seni yataga atmaksa 1.5 sene beklemesi imkansız. sen bu adamla en fazla 4-5 kez filan görüşmüş gibisin, sevgili filan da değilsiniz siz.

ve son olarak, oraya giderken kesinlikle sevişme planın yok, ama pantolonunu çıkar dediğinde hiç tereddüt etmeden çıkarabilecek kadar pür-i pak, hazır ve nazırsın ? ağdalar mağdalar yapılmış yani :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
burada kimse seni tanımıyor, ısırdıgını soyleyecek kadar acık sozlu yazıyorsan diger ayrıntıları carpıtmasaydın, yasadıklarını anlatmaktan utanıyor musun utanmıyor musun anlayamadım.

oncelikle sunu soyleyeyim kirli falan degilsin, fakat zihnin epey bulanık...

desen ki "1,5 yıllık veya aylık iliskim var, hafif bir yakınlasma istedim veya sadece birlikte uyumak ama cocugun bu kadar ileri gidecegini bilemedim, atmosfere kapılıp denedim ama igrendim. o da tek basına tatmin olmaya calıstı" forumda sana bu kadar yuklenmeyebilirlerdi.

yazındaki sorun, yazının basında evine gitmek istemeyecek kadar kendini namus timsali gibi tanıtıp sonra cocugun hakikaten igrencliklerine boyun egecek sekilde davranman hatta ona cinsel anlamda yardımcı olman.

insan saf olur da seninki baska birsey... burada verdigin cevaplara da baktım epey dislisin uyanıksın da.

ister fake ol ister olma, benzer seyleri serefsizlere kanıp yasayanlar oluyor zaten, her ayrıntıyı yazmak zorunda da degilsin ama detaylara giriyorsan isteklerini dusuncelerini mertce soylemekten geri kalmamalıydın.

Kızlığa önem veriyorsun öpüşmek istemiyorsun ama erkek arkadaşının evinde gece kalabiliyorsun. İlginç

ama bakire olmadığını bilmemesi ilginç bir buçuk senede . hiç mi sormadı ?hiç mi ima etmedi ?nasıl bir iilişkiniz vardı ?kopuk muydunuz ?belki adamın niyeti hiçbir zaman ciddi olmadı ki senle bu konuyu konuşmadı ...
doğru söze ne deni.r.
konu benim için acabalarla dolu zatenn:ssz:

Son düzenleme:
Back