Vay anam vaaaayyyy.Deemek hayatın,geleceğin,umutların,gururun...100 bin lira.
İnan bana sana safsın bile diyemiyorum.Senin ki saflığında ötesinde.Bu nasıl bi mantıktır ya.Aldatırsam döversem 100 bin lira tazminat öderim diye yazı yazıp imzalayacak öyle mi.Senin hadi gururun yok.Aile şerefinde mi yok.Bir erkeği para cezasıyla anlaşma yaparak adam olmasını beklemek dayatmak...nerde okudun bunu romanda mı.Varsayalım 100 bin e anlaştınız.Dövdü aldattı.100 bin verince geçecek mi herşey.Ya da parası yoksa napacaksın canını mı alacaksın.
KAÇMAM GEREK.Gerek öyle mi.Bu nasıl bir cümle.Seni doğurup büyüten yetiştiren ailen ne ifade ediyor senin için.Kçamka ne ya.Sen hangi uzak diyardaki dağ köyünde oturuyorsun.
Bu yaşta bahtsızlığına yanıyorsun.Sen daha ne gördün hayatta.Karşına bi tane sorumsuz çıkmış.Millet o yaşta ilk evliliği yapmadan 2 evlilik bir de çocuk sığdırmış hyatına.Onun anlattıklarıyla aileni herşeyi geride bırakıp kaçacaksın.O kıza bi sormak gerek.Neden bunun ailesini istemedi diye.Yok öbürü de başka erkekle telefonda görüşmüş müş müş müş....Anlattıkları hadi doğru diyelim.Yahu adam hep aynı yoldan gidior.Kız kandırmak kız kaçırmak....doğru dürüst evlenmeyi bile beceremiyor.
Ailesine bakmak zorunda.Çocuğuna bakıyor mu (hiç sanmıyorum) O çocuğuda bakmak zorunda.Sen de bu yaşta bile bile lades de.Yok seviyor özlüyor BEYAZ EŞYA ALDI.Mübarek olsun.Bu hikayede tek üzüldüğüm kişi ailen.