Sevgilim ve geçmişi

Aklını başına al Allah aşkına..
hayatının baharındasın..
adamın burnu b.ktan kurtulmuyo, sen neyine güveniyosun ?
herşeyi tek taraflı dinleyip inanıyosun,
tabii ki kendi sütten çıkmış ak kaşık olacak..
evlenmiş ayrılmış duştaymış aldatmış çocuğu varmış falan filan, türk filmi gibi..
acımıyomusun kendine ?
22 yaşındasın ya, yokmu hiç güzel hayallerin..
Adamın hayatı bitmiş, okeye dönüyo

genellikle kadınlar kolaaaay kolaaaay boşanmaz yavrucum... direnir direnir direnir... tak ettiği yerde boşanır... iki kadın bunu bırakmışsa tutulur yeri yoktur o adamın bence... keyif sana kalmış....

Bir insan hayatini kendi elleriyle nasil mahveder, siz buna canli bir orneksiniz.
* Iki evlilik
* Cezai bir suc
* Pedofil olmasi ( 16 yasindaki cocukla evlenmis ! )
* Siddet egilimi
Sizi soyle guzelce silkeleyecek biri yok mu? Deli misiniz bu adamla evlenmek istiyorsunuz??

Off ya vallahi o gitsin ya bu ne ya neden girdi hayatıma ya bu nasıl bi kader
o mu gitsin gerçekten üzülüyor olabilirsin ama hayatın kararacağına bir kaç gün üzülmen daha iyi değil mi ? biraz mantıklı düşün 12 sayfa boyunca tek bir kişi bile olumlu yorum yapmış mı ilişkinle ilgili demek ki gerçekten bi sorun varhemde büyük bi sorun

O kadarda değil canım aldatirsa şiddet uygularsak 100 bin TL tazminat ödeyeceğine dair anlaşma yapacağız o kendi söyledi bunu bana ben istemedim kendi teklif etti
Vay anam vaaaayyyy.Deemek hayatın,geleceğin,umutların,gururun...100 bin lira.
İnan bana sana safsın bile diyemiyorum.Senin ki saflığında ötesinde.Bu nasıl bi mantıktır ya.Aldatırsam döversem 100 bin lira tazminat öderim diye yazı yazıp imzalayacak öyle mi.Senin hadi gururun yok.Aile şerefinde mi yok.Bir erkeği para cezasıyla anlaşma yaparak adam olmasını beklemek dayatmak...nerde okudun bunu romanda mı.Varsayalım 100 bin e anlaştınız.Dövdü aldattı.100 bin verince geçecek mi herşey.Ya da parası yoksa napacaksın canını mı alacaksın.
KAÇMAM GEREK.Gerek öyle mi.Bu nasıl bir cümle.Seni doğurup büyüten yetiştiren ailen ne ifade ediyor senin için.Kçamka ne ya.Sen hangi uzak diyardaki dağ köyünde oturuyorsun.
Bu yaşta bahtsızlığına yanıyorsun.Sen daha ne gördün hayatta.Karşına bi tane sorumsuz çıkmış.Millet o yaşta ilk evliliği yapmadan 2 evlilik bir de çocuk sığdırmış hyatına.Onun anlattıklarıyla aileni herşeyi geride bırakıp kaçacaksın.O kıza bi sormak gerek.Neden bunun ailesini istemedi diye.Yok öbürü de başka erkekle telefonda görüşmüş müş müş müş....Anlattıkları hadi doğru diyelim.Yahu adam hep aynı yoldan gidior.Kız kandırmak kız kaçırmak....doğru dürüst evlenmeyi bile beceremiyor.
Ailesine bakmak zorunda.Çocuğuna bakıyor mu (hiç sanmıyorum) O çocuğuda bakmak zorunda.Sen de bu yaşta bile bile lades de.Yok seviyor özlüyor BEYAZ EŞYA ALDI.Mübarek olsun.Bu hikayede tek üzüldüğüm kişi ailen.

sadece ''beğen'' seçeneği var malesef,
''çok beğen - çok çok beğen- ayakta alkışla'' falan olsa hepsine basacam

Sen tam bir akılsızsın kızım. Dünya'da koca mı kalmadı da dul bir adama gidiyorsun yaşın daha çok genç. Daha ne tek taş alanlar çıkar karşına.
Kaçcam diyorsun aile rızası alınmadan yapılan evliliklerin sonu Duruşma salonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…