Sevgilim ve geçmişi

sende boşancaksın tabi.anlattığı her evlilğinde karşı tarafı suçlamış,inan onlar doğru bile değildir. kendini yakmak istiyorsan koş kaç..

1 tane evlilik yapsaydı gençlik falan derdim de 2.yide yapmış boşanmış.iki kadında mı kötüymüş yaa bence sen o adamdan kaçabildiğin kdr uzağa kaç.herkes hata yaparda bu çok fazla yükü ağır gelir geçmişn sana bir süre sonra

Eşyaların tamamlanmasını beklemeyin.
Ne var sırt sırta verir, çalışır ödersiniz kalanını.
Eğer eski eşlerinden biri karşınıza çıkar da size bir şeyler anlatmayı denerse asla dinlemeyin.
Muhtemelen bulunmaz Hint kumaşınıza iftira atacak yellozlar.
Siz niye öyle olasınız? Onlar sevgilinizin nasıl bir pırlanta olduğunu anlayamamışlar.
Ben buraya böyle bir konu açmanızı bile yadırgadım. Yoksa aklınızı kurcalayan bir şey mi var?
Yoksa mantığınız size bir şey mi göstermeye çalışıyor?
Mantığınız sizi tamamen ele geçirmeden kaçın.

Ben kacarak evlendim ama bnm ailem bna baska secenek birakmadi sonrada bnden ozur diledlr barstik vs ama sen sakin yapma helede boyle bir adamla ne malum seninde sonunun diger kadinlar gibi olmayacagi buyuklri bazen dinlmk lazim sonra pisman olup bir basima kalmktansa ya ayril ya da ailenin rizasni al...

Kaç kaç gör dünyanın kaç bucak horozunda kaç bacak olduğunu.
Ondan sonra yazarsın buraya başına gelenleri.
Senin adam melek o 2 kadın şeytan mı ? Biraz akıllı ol akıllı.Burada sana ağır konuşan insanlarda boş yere çene çalmıyorlar.Herkes görüyor ki saçmalık var ortada.
Gencecik kızsın derdin ne ya.En fazla 2 hafta ağlar unutursun.Kimse ölmedi aşk acısından.

Hep de karşı taraf suçluymuş tamamen bak hele çok üzüldüm.
Kendisi sütten çıkma ak kaşıktır eminim.
Kaç da gör bacım sonun ne olur

bosanmis bayana degil de, erkege daha bi cekinceli bakiyorum, cunku genelde suc erkek ve ailesinde oluyor.. ve bi kadin canina tak demedikce bosanma karari almiyor.. insanin basina gelmis olabilir, iki evliligi de iyi gitmemis olabilir ama burda durum bence o degil.. dayak atmis bahane bulmus, kadini birakmis yine karsi tarafi yerin dibine sokarak anlatmis.. hic saglam pabuc gibi hissetmedim nedense..
sana tektas almasini vurgulaman da yersiz olmus..
hayirlisi..

adamın evlenip ayrılması değil daha önce bi kadına şiddet uygulamış olması kötü. başkasına yapan yarın sana da yapar. birde o kadınları dinlemek gerek..

tektaş almış vaovv kesin seviyor seni kaçırma bence.

Canım butun yorumları okuayamadım ama.. tek bişey söylicem sana.. Katranı kaynatmakla olmaz ki şeker değişmez o ben diyim Bu adamdan bı cacık olmaz.. Anlatısına gore adam melek ama senın gozunde.. Gozunu boyuyo bu senın bence.. Bide bayanları bulup konusmak dnlemek lazım.. sen kotulememıssn ama bu adam hıcte masum gelmedı bana vukuatlı yanı belli..

Şaka gibi konu ya biz ne dersek diyelim Bu kız bu adama kaçar hayatını zehir eder3-5 yıl sonra konu açar

Ben bu adama güvenmedim herşeyin kolayına kaçma ve sorumsuzluk var gibi , bir kızı kaçırma ne demek yahu , pek kişilikli değil bu duruşu ,yeni kurban sensin

Bence sen saka olmalisin ya da anket falan yapiyorsun. Bu hic normal degil farkinda misin? Gecmis onemli degildir ama bu hikaye cok durust degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…