Sevgilim ve geçmişi

konu gerçek ya da sahte.. bilmiyorum.
ama var böyle kızlar hayatta...

iki kere yüzüne güldü mü, bir tatlı söz etti mi , hemen seviyor sanıp
hayallere kapılan...

üzülüyorum ben o kızlar için, bu kadar sevgiye aç oldukları için...
bunları sevgi sanıp inandıkları, kendilerini bu uğurda harcadıkları için...

Allah o kızların yardımcısı olsun, şaşırtmasın, muhtaç etmesin...

Böyle erkekler malesef çok ta böyle kızların varlığına inanmak istemiyorum.acaba toplum olarak kızlarımızı yeterince eğitemiyormuyuz ( erkekleri eğitemediğimiz kesin ) konu açıp akıl isteyip sonraki tüm mesajlarında sevgiliyi savunmaya geçen bir insan zaten kararını vermiş uygulamaya koymuştur

O kadarda değil canım aldatirsa şiddet uygularsak 100 bin TL tazminat ödeyeceğine dair anlaşma yapacağız o kendi söyledi bunu bana ben istemedim kendi teklif etti

Şu mesajdan sonrasını okumadım. İnandın mı sen şimdi buna? Yapma yavrucum yok böyle bir anlaşmaya imza atacak adam.

Son bahar diyorum ama şuan çok mutluyum onla hani hic bi anlasilmamazligimiz yok ama aşktan kör oldum beklemek en iyisi sağlıklı bi karar veremiyorum mantigim hayır kalbim evet diyo
Mantığını dinle sakin yapma kaçma bastan sonu belli hikayenin.Pisman olma sakın ayril kac kac kac kac

Kötü biri değil huylarıda iyidir benimle cok ilgilenir ben benim güvencem yok dedim oda kim boşanmak için evlenir dedi hatta kendi gitti 7bin TL ye eşya aldı ben diyorum. Ki hani bende birşeyler alayim sen sadece yanımda ol herşeyi ben yaparım diyo deli mi bu adam boşanacak olsa bu kadar borca girer mi
Allahim kaderinde çile cekmek yazıyor galiba göz göre göre gideceksin belli.Kimse bosanmak icin evlenmiyor zaten pişman olduktan sonra neyleyim o eşyayı o parayı ahh ahhhh ...Yazık

hep sevgilin iyimiş de kadınlar hep sorunluymuş. adam yalancı, inanma. ayrıca bir defa bir kadına şiddet uygulayan kesin bir daha tekrar eder. hayatını mahvedersin. gerçi biz ne desek boş..

Kesinlikle uzak dur arkadaşım. O adam şimdi mükemmelde olsa bu kadsr kaos elbet seni etkilicek. Ki bu kadar hata yapan bi adam iki kere akilsizlik yaptı şimdi akillanmasini bekleme. Unutursun sil gitsin

X