- 9 Şubat 2013
- 479
- 199
- 36
-
- Konu Sahibi asksizmevsim
Arkadaş ne güzel yazmış..Ellerine sağlık.. Yol yakınken dön. Dön ki hayatını yaşayabilesin.. Yoksa ne gün yüzü görürsün ne aile yüzü.. Bunca insanın ne çıkarı var ki sana olumsuz yorum yazsınlar. Herkes aynı şeyi söylüyorsa aklın yolu birdir..Vay anam vaaaayyyy.Deemek hayatın,geleceğin,umutların,gururun...100 bin lira.
İnan bana sana safsın bile diyemiyorum.Senin ki saflığında ötesinde.Bu nasıl bi mantıktır ya.Aldatırsam döversem 100 bin lira tazminat öderim diye yazı yazıp imzalayacak öyle mi.Senin hadi gururun yok.Aile şerefinde mi yok.Bir erkeği para cezasıyla anlaşma yaparak adam olmasını beklemek dayatmak...nerde okudun bunu romanda mı.Varsayalım 100 bin e anlaştınız.Dövdü aldattı.100 bin verince geçecek mi herşey.Ya da parası yoksa napacaksın canını mı alacaksın.
KAÇMAM GEREK.Gerek öyle mi.Bu nasıl bir cümle.Seni doğurup büyüten yetiştiren ailen ne ifade ediyor senin için.Kçamka ne ya.Sen hangi uzak diyardaki dağ köyünde oturuyorsun.
Bu yaşta bahtsızlığına yanıyorsun.Sen daha ne gördün hayatta.Karşına bi tane sorumsuz çıkmış.Millet o yaşta ilk evliliği yapmadan 2 evlilik bir de çocuk sığdırmış hyatına.Onun anlattıklarıyla aileni herşeyi geride bırakıp kaçacaksın.O kıza bi sormak gerek.Neden bunun ailesini istemedi diye.Yok öbürü de başka erkekle telefonda görüşmüş müş müş müş....Anlattıkları hadi doğru diyelim.Yahu adam hep aynı yoldan gidior.Kız kandırmak kız kaçırmak....doğru dürüst evlenmeyi bile beceremiyor.
Ailesine bakmak zorunda.Çocuğuna bakıyor mu (hiç sanmıyorum) O çocuğuda bakmak zorunda.Sen de bu yaşta bile bile lades de.Yok seviyor özlüyor BEYAZ EŞYA ALDI.Mübarek olsun.Bu hikayede tek üzüldüğüm kişi ailen.
Merhaba kızlar benim bi iliskim var o 29 ben 22 yasindayim sevgilim daha önce iki evlilik yapmış ilki 19 yasında diğeride 26 ilkinde kaçmışlar ve o bayan hamile kaldıktan sonra değişmiş yani aileme yakin ev tutacaksin demiş sevgilimin babası yok o yani annesini bırakamaz 17 yaşından beri eve o bakıyormus neyse o bayan sevgilim ne kadar dön dese de dönmemiş ev tutmuş aileme yakin olacak demiş çocuk babasız mı büyüsün demiş sen büyüdün oda büyür demiş boşanma davasını sevgilim açmış boşanmışlar her neyse çocuk doğmuş bayan dönmek istemiş ama o boşanma süresinde sevgilim nezarete girmiş eve icra gelmiş dediği laflar affetmemis bayan çok uğraşmış ama en sonunda sevgilim 6 sene sonra ikinci evliliğini yapmış sevgilim evlenince o bauan da evlenmis oda bir yıl sürmüş duyduğumda sok oldum sevgilim dustayken sevgilimin telefonundan bi erkeği aramış o bayan yani aldatmış onun kendi teli yokmuş yaşı da küçükmus zaten resmi nikahları dahi yokmuş erkek sesi duyunca telefonu almış o numarayı defalarca aramış açmamış ve bayana şiddet uygulamış o da itiraf etmiş ailesini aramış gelmişler almışlar kızlarını basta ben onu bekar sanıyordum bunları sevgili olduktan sonra öğrendim defalarca ayrılmak istedim ayrıldım ama olmadı her seferinde barıştık affettim bana tektaş aldi ev eşyası alıyor bir sürü borca girdi ama kaygıların var ailem istemiyor kacmam gerek kacsam bizde bosanirsak diye korkuyorum sevgisinden eminim güvenimde tam ona ama korkuyorum size sorum ikisi kötü oldu diye bizde öyle olmak zorunda değiliz demi
sakın .....mutlu olacağına nasılda inandırmışsın kendini...Beklenen lazim hatta mecburum eşya alıyor o ve sadece beyaz eşya aldı şuan yani eve de bu baktığı için yaz bitene kadar beklememiz gerek
böyle bi adam için aileni çiğneyip gidecekmisin yani?Merhaba kızlar benim bi iliskim var o 29 ben 22 yasindayim sevgilim daha önce iki evlilik yapmış ilki 19 yasında diğeride 26 ilkinde kaçmışlar ve o bayan hamile kaldıktan sonra değişmiş yani aileme yakin ev tutacaksin demiş sevgilimin babası yok o yani annesini bırakamaz 17 yaşından beri eve o bakıyormus neyse o bayan sevgilim ne kadar dön dese de dönmemiş ev tutmuş aileme yakin olacak demiş çocuk babasız mı büyüsün demiş sen büyüdün oda büyür demiş boşanma davasını sevgilim açmış boşanmışlar her neyse çocuk doğmuş bayan dönmek istemiş ama o boşanma süresinde sevgilim nezarete girmiş eve icra gelmiş dediği laflar affetmemis bayan çok uğraşmış ama en sonunda sevgilim 6 sene sonra ikinci evliliğini yapmış sevgilim evlenince o bauan da evlenmis oda bir yıl sürmüş duyduğumda sok oldum sevgilim dustayken sevgilimin telefonundan bi erkeği aramış o bayan yani aldatmış onun kendi teli yokmuş yaşı da küçükmus zaten resmi nikahları dahi yokmuş erkek sesi duyunca telefonu almış o numarayı defalarca aramış açmamış ve bayana şiddet uygulamış o da itiraf etmiş ailesini aramış gelmişler almışlar kızlarını basta ben onu bekar sanıyordum bunları sevgili olduktan sonra öğrendim defalarca ayrılmak istedim ayrıldım ama olmadı her seferinde barıştık affettim bana tektaş aldi ev eşyası alıyor bir sürü borca girdi ama kaygıların var ailem istemiyor kacmam gerek kacsam bizde bosanirsak diye korkuyorum sevgisinden eminim güvenimde tam ona ama korkuyorum size sorum ikisi kötü oldu diye bizde öyle olmak zorunda değiliz demi