Sevgilim ve geçmişi

Kiz haydar amcaya yazar

Haydar amca erkek arkadasim beni ailesiyle tanistirmak icin eve davet etti eve gittigimizde ailesi yoktu odasina gectik kolalarimizi ictikten sonra erkek arkadasim uyuyakaldi swnce erkek arakadasimin sorunu ne ?

Haydar amca cevap verir "Anan seni kadir gecesinde dogurmus yavrum"

Bu hikayeden gercwk sonucu cikarabildiysen actigin konuya dön ve kendi hikayendende onu cikar tatlim.

22 yasindasin biz ve ailen ne derse desin malesef sen bildigini okuyacaksin kendi gozlerinle görmeden vazgecmeyeceksin.
beyaz esya yada ev düzmek nedir ki sen onunla evlenmesende kendi oturacak

100 bin tl ile sana siddet uygulayabilecegi hakkini da vermissin
peki 100 bin tl ile sana yasattiklarini bir cirpida silebilecek misin ?
Bunun siddeti var tecavuzu var varda var ...
22 yasinsa altindan kalkabilecekmisin ?

adam senin birilerine bisey soramayacagini bildigi icin rahat.
Güzel söz söylemek ona hic birsey kaybettirmez.
Umarim bi an önce kalbin aklinla ayni fikire gelirde dogru yolu bulursun

kaderimizi biz yazıyoruz,eğer o çocukla evlenirsen hayatını mahfedersin

sonra sakın ağlama tercih senindi çünkü.

canım sevdiğin için mantıklı düşünemiyorsun ama yanlış yapıyorsun bukadar tecrübe sahibi bayanlar yazdiysa boşuna yazmiyorlar iyi düşün hayat senin seçim senin...

Kadınlara şiddet uygulayan, bi çocuğu olan birinden ne bekliyorsun? Kaçayım mı demen hata. böyle devam edersen geleceğini görmüş gibi oldum.

ailenin sozunden cikma sen asla nereye kaciyosun ya bu kacma olayina cok kiziyorum ya kimden kaciyosun ya sen seni doguran buyuten bu yasa getiren insanlardan mi kacicaksin kacipta nereye gidiceksin basina bisye gelirse kimin kapisina siginicaksin asla kacmayi dusunme ailen ne derse onu yap

Sevgilin sübyancı mı evliliğe yaşı bile tutmayan birisi ile birlikte oluyor? Hep mi karşı taraf suçluymuş ikisi de yani. Yok artık. Döverse 100 bin lira ödeyecekmiş, o kadar parası varsa eşya alsın, evine icra gelen adam mı sana 100 bin lira verecek, neresiyle ödeyecek?

Beklenen lazim hatta mecburum eşya alıyor o ve sadece beyaz eşya aldı şuan yani eve de bu baktığı için yaz bitene kadar beklememiz gerek
Nolcak o vakte kadar arkalarından iş çevirdiğin yüz üstü bırakıp kaçmayı düşündüğün ailenin ekmeğinimi yiceksin ne mide be pes doğrusu

Son bahar diyorum ama şuan çok mutluyum onla hani hic bi anlasilmamazligimiz yok ama aşktan kör oldum beklemek en iyisi sağlıklı bi karar veremiyorum mantigim hayır kalbim evet diyo

Ben de pırlanta yüzüğe, 7000 lik eşyaya tav olacak yetişkin insan bulsam "deli mi bu?" falan demem, canım istersen seni dövmeyeceğime dair 100.000 lik anlaşma imzalayalım derim.

Para harcamayı ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama yolunuz yol değil. Aşktan kör falan olmamışsınız, sağlıklı karar verme yerleriniz körelmiş.

Yaptıkları yapacaklarinin teminatidir şeklinde çok güzel ve oldukça da geçerli bir lafimiz mevcut. Aklını başına al derim. sevgilinin söyledikleri doğru bileeee olsa evlilikte ne tür sorunlar yasicaginin garantisi yok.hiç bir erkek için aileye sırt donulmemeli. Ailen istemiyorsa vardir bi bildikleri ayrıca daha 29 yaşında başından 2 evlilik geçmiş birisini boşanma sebebi ne olursa olsun çokta guvenilir bulmamalisin açıkçası. Herşeyden önce iki eşi yüzünden yaşadıkları sıkıntıları seninle yaşamamak için sana baskılar kurucaktir. Bu çok Kaçınılmaz bi durum. Sonuçta içine yer etmiştir biri aldatmiş öteki baskiciymis filan. Ayrıca ben senin yerinde olsam bi tek sevgilimin sözleriyle hareket etmek yerine en azından o kadınlardan biriyle konusabilmenin bir yolunu buluRdum. Açıkçası senin ki dipsiz kuyuya atlamak bi de bu adamla kaçarsan sonra başına geliceklere agladigin zaman kimse yanında olmaz. Öyle de bi bile bile lades yani. Cahillik yapma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…