- 13 Nisan 2007
- 33.013
- 99.913
- 45
- Konu Sahibi asksizmevsim
Bence konu tamamen gerçek.
O kaçan kızlar nerede diyorduk?
İşte bazı akıllı kızlar,kızlarımız...
O kaçan kızlar nerede diyorduk?
İşte bazı akıllı kızlar,kızlarımız...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oda mahallenin marketi bim den alışveriş yapıyodur bi koşu soruversinValla bizim zamanımızda bakkal emmiler bu işi iyi bilirlerdi.:)
herşeyi bi kenara bırak adam sana ilk başta dürüst bile olmamış seni tavladıktan sonra anlatmış geçmişini bu bile ayrılmana yeter fırsat verme karşı çıkmasın a bir mesaj at bitir hemen numaranı da değiştir tamamdır üzülürsün ağlarsın ama geçer gider yaaa daha kaç yaşındasın sinir oldum yaniAilem bunu haketmiyor bende haketmedim basta demedi bana bilsen severmiydim ayrılmaya karar veriyorum uygulayamadab öyle bana karşı kötü değil be de sütten çıkma ak kasık değilim diyorum kendi kendime
Merhaba kızlar benim bi iliskim var o 29 ben 22 yasindayim sevgilim daha önce iki evlilik yapmış ilki 19 yasında diğeride 26 ilkinde kaçmışlar ve o bayan hamile kaldıktan sonra değişmiş yani aileme yakin ev tutacaksin demiş sevgilimin babası yok o yani annesini bırakamaz 17 yaşından beri eve o bakıyormus neyse o bayan sevgilim ne kadar dön dese de dönmemiş ev tutmuş aileme yakin olacak demiş çocuk babasız mı büyüsün demiş sen büyüdün oda büyür demiş boşanma davasını sevgilim açmış boşanmışlar her neyse çocuk doğmuş bayan dönmek istemiş ama o boşanma süresinde sevgilim nezarete girmiş eve icra gelmiş dediği laflar affetmemis bayan çok uğraşmış ama en sonunda sevgilim 6 sene sonra ikinci evliliğini yapmış sevgilim evlenince o bauan da evlenmis oda bir yıl sürmüş duyduğumda sok oldum sevgilim dustayken sevgilimin telefonundan bi erkeği aramış o bayan yani aldatmış onun kendi teli yokmuş yaşı da küçükmus zaten resmi nikahları dahi yokmuş erkek sesi duyunca telefonu almış o numarayı defalarca aramış açmamış ve bayana şiddet uygulamış o da itiraf etmiş ailesini aramış gelmişler almışlar kızlarını basta ben onu bekar sanıyordum bunları sevgili olduktan sonra öğrendim defalarca ayrılmak istedim ayrıldım ama olmadı her seferinde barıştık affettim bana tektaş aldi ev eşyası alıyor bir sürü borca girdi ama kaygıların var ailem istemiyor kacmam gerek kacsam bizde bosanirsak diye korkuyorum sevgisinden eminim güvenimde tam ona ama korkuyorum size sorum ikisi kötü oldu diye bizde öyle olmak zorunda değiliz demi
eee sen kafaya komuşsun kaçmayı zatenBeklenen lazim hatta mecburum eşya alıyor o ve sadece beyaz eşya aldı şuan yani eve de bu baktığı için yaz bitene kadar beklememiz gerek
Evlenmiş ya ikinci evliliğinin nikahı bile yokmuş yazmışsınNikahsız evlenilir mi
Güvencesiz uç kez boş ol dedi mi bitti nikah kadının hic bi hakki yok olmazevlenilir ayol hoca nikahı saylanmaz mı
inşallah yakmaz.fake gibi gelmedi bana böyle şeylere kananlar var çünkü malesef , ama inşallah fake tir de bir insan bile bile kendini yakmaz inşallah
Eeee olsun anlaşma imzalıcektiniz.Güvencesiz uç kez boş ol dedi mi bitti nikah kadının hic bi hakki yok olmaz
16 yasında ki kızla nikah kiyilmiyor tabi onla evlenmesi de ayrı bi öküzlük çocuk yani onu veren aileye de ne denir bilmiyomEvlenmiş ya ikinci evliliğinin nikahı bile yokmuş yazmışsın
resmi nikah yaptığında ne gibi bir güvencen olacak onu anlamadım takılmışsın nikah kısmına , resmi nikahınız olsa da adam yine seni aldatabilir şiddet uygulayabilir herşeyi yapabilirGüvencesiz uç kez boş ol dedi mi bitti nikah kadının hic bi hakki yok olmaz
Güvencesiz uç kez boş ol dedi mi bitti nikah kadının hic bi hakki yok olmaz
16 yaşında kızla evlenen o sevgiline bişey denmez yani öyle mi16 yasında ki kızla nikah kiyilmiyor tabi onla evlenmesi de ayrı bi öküzlük çocuk yani onu veren aileye de ne denir bilmiyom
16 yasında ki kızla nikah kiyilmiyor tabi onla evlenmesi de ayrı bi öküzlük çocuk yani onu veren aileye de ne denir bilmiyom
Onunla evlendiğinde sevgilin kaç yaşındaymis? Daha doğrusu birlikte yaşamaya başladıklarında.16 yasında ki kızla nikah kiyilmiyor tabi onla evlenmesi de ayrı bi öküzlük çocuk yani onu veren aileye de ne denir bilmiyom
Demez olurmuyum neler dedim ona asağıladım16 yasında ki kızla nikah kiyilmiyor tabi onla evlenmesi de ayrı bi öküzlük çocuk yani onu veren aileye de ne denir bilmiyom