Sevgilim ve geçmişi

Ailem bunu haketmiyor bende haketmedim basta demedi bana bilsen severmiydim ayrılmaya karar veriyorum uygulayamadab öyle bana karşı kötü değil be de sütten çıkma ak kasık değilim diyorum kendi kendime
herşeyi bi kenara bırak adam sana ilk başta dürüst bile olmamış seni tavladıktan sonra anlatmış geçmişini bu bile ayrılmana yeter :KK14: fırsat verme karşı çıkmasın a bir mesaj at bitir hemen numaranı da değiştir tamamdır üzülürsün ağlarsın ama geçer gider yaaa daha kaç yaşındasın sinir oldum yani :KK43:

Merhaba kızlar benim bi iliskim var o 29 ben 22 yasindayim sevgilim daha önce iki evlilik yapmış ilki 19 yasında diğeride 26 ilkinde kaçmışlar ve o bayan hamile kaldıktan sonra değişmiş yani aileme yakin ev tutacaksin demiş sevgilimin babası yok o yani annesini bırakamaz 17 yaşından beri eve o bakıyormus neyse o bayan sevgilim ne kadar dön dese de dönmemiş ev tutmuş aileme yakin olacak demiş çocuk babasız mı büyüsün demiş sen büyüdün oda büyür demiş boşanma davasını sevgilim açmış boşanmışlar her neyse çocuk doğmuş bayan dönmek istemiş ama o boşanma süresinde sevgilim nezarete girmiş eve icra gelmiş dediği laflar affetmemis bayan çok uğraşmış ama en sonunda sevgilim 6 sene sonra ikinci evliliğini yapmış sevgilim evlenince o bauan da evlenmis oda bir yıl sürmüş duyduğumda sok oldum sevgilim dustayken sevgilimin telefonundan bi erkeği aramış o bayan yani aldatmış onun kendi teli yokmuş yaşı da küçükmus zaten resmi nikahları dahi yokmuş erkek sesi duyunca telefonu almış o numarayı defalarca aramış açmamış ve bayana şiddet uygulamış o da itiraf etmiş ailesini aramış gelmişler almışlar kızlarını basta ben onu bekar sanıyordum bunları sevgili olduktan sonra öğrendim defalarca ayrılmak istedim ayrıldım ama olmadı her seferinde barıştık affettim bana tektaş aldi ev eşyası alıyor bir sürü borca girdi ama kaygıların var ailem istemiyor kacmam gerek kacsam bizde bosanirsak diye korkuyorum sevgisinden eminim güvenimde tam ona ama korkuyorum size sorum ikisi kötü oldu diye bizde öyle olmak zorunda değiliz demi

kotu olmak zorundasınız .. gozunuz kor mu sızın ???? sevgsnden emınsın guvenınde tam olsa korkmazsn canm tamam mı demek bseler eksık ....

Ay çok fenaaa :KK47::KK47:

Daha fazla okumak istemiyorum.. Bu nedir yahu?

Cumanın gelişi perşembeden belli olurmuş.. Ama ne derler bilirsiniz;

"Bir musibet bin nasihatten iyidir." :KK59:

X