SEVGİLİM VE EVLİLİK HK.!

Müsait olduğunu iddia edenler de olabilir ben konumu açarken yazdım herkesin düşüncesi farklı benim düşüncem bu yönde saygı duyarım diğer düşüncelere diye ama evlilik meraklısı adlettirler bravo :)

Herkese cevap verme bence canım kendini yipratirsin. Kk kadınlarının bazıları sanki konu sahibini sinirlendirmek, polemik yaratmak için gorevlendirilmisler

İnsanları kırmanın ne demek olduğunu öğretmemişler size herahlde hadi densizlik ettiniz beni kırdınız barı yorum yapan arkadaşa azıcık menfaatli olun.. iyi günler..

Herkese cevap verme bence canım kendini yipratirsin. Kk kadınlarının bazıları sanki konu sahibini sinirlendirmek, polemik yaratmak için gorevlendirilmisler

Haklısın canım yeni üye olduğum için garipsedim ben.. Kendilerinden biliyorlar işi...Bana olumsuz yorum yapan insanlara baktım da ya sevgilisini azarlamış ya başka sıkıntıları var kendileri 4-4lük mü diye baktım :)
Herkesi adam yerine konmamalı cevap vererek haklısın.

İnsanları kırmanın ne demek olduğunu öğretmemişler size herahlde hadi densizlik ettiniz beni kırdınız barı yorum yapan arkadaşa azıcık menfaatli olun.. iyi günler..
Ay Allah kimseyi şaşırtmasın.
Neyime kırıldınız hanımefendi şekerden mi yapıldınız? Menfaatin kelime anlamını biliyo musunuz?
Vallahi pes!
Densizlik etmişim,bu kadar kısa süreli ilişkide adamdan evlilik bekleyerek densizliği sen etmişsin. Hadi selametle

kaç ay olduğunu bile bilmeden alasını yapıyorsunuz hoşacakal

Herkese yapıyorlar bunu sadece sana bana değil. Kadın kadının en büyük düşmanı işte. Yazık!

bunu baştan söyliceksin ona, madem flört etmek istemiyorsun mantığını duygunun önüne alıp baştan söylemelisin ve baştan yolunu çizmelisin, ben flörtten yana değilim kısa bir süre birbirimizi tanıyıp sonrada evlilik düşüncesindeyim yoksa ben yokum demen gerekli, oooo en fazla 1sene demişsin 1sene çok bence bu fikirdeysen, bence en fazla 3-4ay, o da bu fikrini onaylamalı yoksa herşey havada muallakta olur sürekli.
acaba ile receb ağa ile olmazki böyle.
ben zaten flörtten yana biride değilim: )
büyüklerinin fikri çok önemli onların fikrini es geçme bence değerlendir hep, onlar bizim gittiğimiz yoldan geri dönüyorlar...
hakkınızda hayırlısı olsun inş.

Özel hayatınızda ne yaşıyorsanız artık gelip burda konu açanlardan alıyorsunuz hincinizi. Iyi gunler

Teşekkür ederim.. inşallah hayırlısı olur hakkımızda..

Karsı tarafla iletişim kurmadan bu sorularınızın cevabını alamazsınız.. Evlilik için bana göre verdiğiniz süreler birbirinizi tanımak için yetersiz gibi.. Sadece tünelin sonunda ışığı görmek istiyorum deyip; benimle bu yolda / bu yönde devam etmek istiyorsan deyip konuyu netleştirin ... İllaki evlilikle taçlandırmamız gerekiyor yoksa ben yokum tarzında gidişatınız varsa hem evlilik meraklısı gibi görünebilir hem de karşı tarafı ürkütebilirsiniz.Zaten ilişkiyi süreçlerine şu aşamada ayırmak çok sağlıklı görünmüyor . Maddi manevi hedeflerinizi yakalayabilmek için iki taraflı olarak hem fikir olmalısınız.. Size sinyaller vermiş en azından 2-3 yıl gibi bir süre, sizde farları yakın ciddi ilişki beklentiniz olduğunu, Oyalanmak istemediğinizi, zamanın getirisine bakarak fikriniz oluşsun adına en azından beklentilerini bilmek istediğinizi konuşabilirsiniz.

oy oy oy, konu sahibi, hayrola, amacin fikir almak mi, yoksa milletin eski konularini didikleyip dikkatleri oraya, konulari 'saptirarak' cekip, burda 'bakin ben degil o merakli' demek mi??
ben evlilik meraklisi diye dusunmedim.. ama ona buna didik didik edip satasman yakismadi..

çok mantıklı güzel yorumunuz için gönülden teşekkürler

Kesinlikle uzatma ya uzatınca yıprandığınla kalıyorsun al karşına konuş bence meraklı derse de desin bana şuan ki sözlüm o zmanki erkek arkadşım en baslarsa ne akdar meraklısın demisti evliliğe sandı ki yok öle değilim diceğimi evet meraklsı olmasam neden cıkyam dedim hönkk kaldı işe yaradı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…