mertix
Ben anlıyorum seni. Aynı yastayiz ve yasimiz öyle 1-2 yıl florte musait değil bence.
Bence açıkça sormalisin bu konudaki fikrini.
Metin sen geçenlerde böyle söylemiştin ya aklıma takıldı. Sen belli bir süre evlilik dusunmuyorsun sanırım diye.
Böylece fikrini öğren ona göre yoluna devam et
sene öncesi konuya bakmak mıBeni de öyle her link atanla sevgili olmuş, evlenme hayalleri kurmuş gibi zannediyor zaar. Üstelik sene öncesi konuya bakıp yorum yapmıyor mu
Helal olsun...Evlilik meraklısının ne demek olduğunu bilen bir bayan ..Vala teşekkür ederim yaa...
Ben 27 yaşındayım eğitimimi tamamladım iyi bir kariyerim var ..evim arabam var..Evlilik meraklısı aynen önüne ilk çıkanla noldum delisi olup evlenen evlenmeye can atan insandır. Ben illa bunla evleneyim demiyorum ki.. İçimden geçiriyorumm metinle evlensem ne iyi olur diye ha belki zamanla fikrim değişcek o ayrı...O da olabilir belki ayrılcaz ben bunlara alışık ve hazır bir insanım her şey Allahtandır..bunun bilincindeyim şükür...
Sizin hoşunuza gittiği şekilde yazmak zorunda değilim.
Kırıcı yada diken gibi yazdığım sizin düşünceniz,bana göre 'meraklanmak' kötü bir durum değil.İnsan heves ettiği istediği arzuladığı şeye merak sarabilir.Evlenmeye meraklı olmakta kötü bir durum değil bunuda belirttim. İyi günler
Herkese cevap verme bence canım kendini yipratirsin. Kk kadınlarının bazıları sanki konu sahibini sinirlendirmek, polemik yaratmak için gorevlendirilmisler
Ay Allah kimseyi şaşırtmasın.İnsanları kırmanın ne demek olduğunu öğretmemişler size herahlde hadi densizlik ettiniz beni kırdınız barı yorum yapan arkadaşa azıcık menfaatli olun.. iyi günler..
sene öncesi konuya bakmak mı
neyse ben hızla uzaklaşıyorum o halde buradan
Ay Allah kimseyi şaşırtmasın.
Neyime kırıldınız hanımefendi şekerden mi yapıldınız? Menfaatin kelime anlamını biliyo musunuz?
Vallahi pes!
Densizlik etmişim,bu kadar kısa süreli ilişkide adamdan evlilik bekleyerek densizliği sen etmişsin. Hadi selametle
Haklısın canım yeni üye olduğum için garipsedim ben.. Kendilerinden biliyorlar işi...Bana olumsuz yorum yapan insanlara baktım da ya sevgilisini azarlamış ya başka sıkıntıları var kendileri 4-4lük mü diye baktım :)
Herkesi adam yerine konmamalı cevap vererek haklısın.
Sizin hoşunuza gittiği şekilde yazmak zorunda değilim.
Kırıcı yada diken gibi yazdığım sizin düşünceniz,bana göre 'meraklanmak' kötü bir durum değil.İnsan heves ettiği istediği arzuladığı şeye merak sarabilir.Evlenmeye meraklı olmakta kötü bir durum değil bunuda belirttim. İyi günler
bunu baştan söyliceksin ona, madem flört etmek istemiyorsun mantığını duygunun önüne alıp baştan söylemelisin ve baştan yolunu çizmelisin, ben flörtten yana değilim kısa bir süre birbirimizi tanıyıp sonrada evlilik düşüncesindeyim yoksa ben yokum demen gerekli, oooo en fazla 1sene demişsin 1sene çok bence bu fikirdeysen, bence en fazla 3-4ay, o da bu fikrini onaylamalı yoksa herşey havada muallakta olur sürekli.
acaba ile receb ağa ile olmazki böyle.
ben zaten flörtten yana biride değilim: )
büyüklerinin fikri çok önemli onların fikrini es geçme bence değerlendir hep, onlar bizim gittiğimiz yoldan geri dönüyorlar...
hakkınızda hayırlısı olsun inş.
ben bişey yapmadım: )
Hangi haldeymişim pardon, evlilik lafı benden değil karşı taraftan çıktığı için bende problem yok canım :)düşün 21 yaşında o haldeymiş :) :)
Karsı tarafla iletişim kurmadan bu sorularınızın cevabını alamazsınız.. Evlilik için bana göre verdiğiniz süreler birbirinizi tanımak için yetersiz gibi.. Sadece tünelin sonunda ışığı görmek istiyorum deyip; benimle bu yolda / bu yönde devam etmek istiyorsan deyip konuyu netleştirin ... İllaki evlilikle taçlandırmamız gerekiyor yoksa ben yokum tarzında gidişatınız varsa hem evlilik meraklısı gibi görünebilir hem de karşı tarafı ürkütebilirsiniz.Zaten ilişkiyi süreçlerine şu aşamada ayırmak çok sağlıklı görünmüyor . Maddi manevi hedeflerinizi yakalayabilmek için iki taraflı olarak hem fikir olmalısınız.. Size sinyaller vermiş en azından 2-3 yıl gibi bir süre, sizde farları yakın ciddi ilişki beklentiniz olduğunu, Oyalanmak istemediğinizi, zamanın getirisine bakarak fikriniz oluşsun adına en azından beklentilerini bilmek istediğinizi konuşabilirsiniz.
Kesinlikle uzatma ya uzatınca yıprandığınla kalıyorsun al karşına konuş bence meraklı derse de desin bana şuan ki sözlüm o zmanki erkek arkadşım en baslarsa ne akdar meraklısın demisti evliliğe sandı ki yok öle değilim diceğimi evet meraklsı olmasam neden cıkyam dedim hönkk kaldı işe yaradı amaMerhaba aklıma takılan bir durum var kızlar sizden fikir alabilmek adına konu açayım dedim.
27 yaşındayım yeni başlayan ve güzel giden bir ilişkim var...Bizi tanıştıran arkadaşımızla aramızda geçen muhabbet şöyleydi .."Ya Melis metin senden hoşlanmış tanıştırmak istiyorum sizi tamam dedim olur ama ben bu saatten sonra sevgili olup 2-3 yıl ilişki yaşamak istemiyorum zaten bir erkek kendini belli eder kişiliğini az çok..Eğer beğenirsem fikirlerimiz uyuşursa ben evlenmek istiyorum niyeti ciddi değilse hiç tanıştırma dedim arkadaşıma.."
Sonra biz buluşma ayarlamaya fırsatımız olmadan tanıştık Metinle.
İkimizde birbirimizi çok beğendik ilişkiye başladık..
Şuan taze sevgili modundayız .. Bana her anlamda çok değer veriyor hissettiriyor bunu onu tanıdıkça Allahım diyorum ailesiyle hayat tarzıyla duruşuyla kadınlara yaklaşımıyla kibarlığıyla her şeyiyle tam benlik bir insan ..İçimden (özellikle belirtiyorum içimden geçiriyorum sadece) hayırlısıysa inşallah evelenebilirim bu insanla diyorum.. Ama bir iki kez laf arasında 30a kadar yolu var gibi laf etti kendisi 27 yaşında... ya da şakayla karışık evlilik zor iş yiğenim olduktan sonra ısındım evliliğe gibi laflar söyledi ama ben sıık boğaz etmemek ve evlilik meraklısı hatun sinyali vermemek için üstüne gitmedim konuyu kapattım..
Giderek bağlandım ona.. O da bana çok alıştığını vs söylüyor ..Buluştuğumuzda tabiri caizse pamuklara sarıp öyle seviyor ,çok ilgileniyor her gün mesaj atar her saat halimi hatırımı sorar çok ince bir insan şükürler olsun...
Benim aklımı kurcalıyor aşık olduktan sonra evlilik hüsranıyla sona ererse bu aşk ???!!! Evlenmek istemezse 2-3 yıl beklememi isterse...Ben uzun süreli ilşki taraftarı değilim istemiyorum herkesin fikrine saygı duyarım ama en fazla 1 yıl ilişki yaşamak istiyorum ben.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum bol öpücüklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?