SEVGİLİM VE EVLİLİK HK.!

değil mi insanın aşık olduğu biriyle evlenme isteği gayet normal ki her kız bilinç altında gelinlik hayali yatar..Ben hep erteledim bu güne kadar karşıma tamam bu diyebileceğim biri çıkmadı ilk kez istiyorum evlenmeyi belkide...şu sözü etmeden duramıyacağım evlilik meraklısı diyenlere...
Kişi kendinden bilir işi

Canim zaten yeni baslissiniz iliskiye nerdne baksan evlilik 2 yil surer herseyi icine sindire sindire yasa aceleye gerke yok ki

sorun 2-3 yıl beklememk değil sorun karşı tarafın niyetinin ne olduğunu bilememek..Eğer niyeti ciddi ise ve nişan söz olucaksa zaten elbette 6 ay-7ay nişanlı geçiçek..
o zaman sizinde niyetinizi belli etmeniz gerekki o da ona göre tanıtsın kendini. Yani sevgilisiniz gelecek konuşmuyor musunuz hiç. illa anlarsınız, doğrudan görüşünü bile sorabilirsiniz ne var bunda

Vallahi öyle uzun sürsün istemiyorsunuz ama daha yeniymiş ilişki.
Hani maddi durumlar el verse bile her zerresini tanıyor musunuz?
Huyunu suyunu tam biliyor musunuz?
Hemen apar topar evlenip sonra da "aa şöyle huyu varmış, olaylar karşısında tavırları hoşuma gitmiyor, şöyle bi alışkanlığı varmış vs." demektense 2 yıl fazla bekleyin iyi tanıyın.
Hemencik evlenmek değil marifet.

Evet 6 ay zaten benim için de önemli bir süreç olucak

hemen evlenmek istemiyorum 1 yıl sevgili olmalıyız sonrasında nişan süresi derken yeterli bnce.

Mağrifet sürede olsay idi 6 yıl 7 yıl sevgili olanların evlenip harika olmaları görücü usulü evlenenlerinde perişan olmaları gerekiyor idi...DİPNOT.

Canim zaten yeni baslissiniz iliskiye nerdne baksan evlilik 2 yil surer herseyi icine sindire sindire yasa aceleye gerke yok ki

Acele değil canım yaa ben mi yeterince açık söylememişim...
1yıl sevgili olabiliriz sonrasında 5 -6 ay nişanlılık süresi yeterli bence dedim ben.

aşık olduğu insanla evlenmek istemek evlilik meraklısı demek değildir.. evlilik meraklıları karşılarına ilk çıkan insanla önüne arkasına bakmadan evlenen insanlardır..

ne kadar zamanlık bir ilişki bu? anladığım kadarıyla yeni henüz.. biraz zaman verin hem kendinize hem karşı tarafa ..gidişat belli olur zaten..

Mağrifet sürede olsay idi 6 yıl 7 yıl sevgili olanların evlenip harika olmaları görücü usulü evlenenlerinde perişan olmaları gerekiyor idi...DİPNOT.

Konu sahibi niye atarlanıyorsunuz ki?
İnsanlar size tanıyın diyor acele etmeyin vs.
Uzun süreli ilişkileri de gördük diyorsunuz.
Eh en tez zamanda evlenin madem ne diyelim.

ben bir kadının ilişkisinde ciddiyet talep etmesinin hakkı olduğunu düşünüyorum.
hele yaş 25'i geçtikten sonra ne diye geleceğim olmayacak bir adamla zaman geçirip yıpratayım kendimi diye de düşündüm ve hala o fikirdeyim. evde kaldım o da ayrı bir konu.
ancak ilişkinin hemen başlangıcında evlilik baskısı yapmak çok anlamsız olur.
adamın kafasındaki fikir "gönül eğlendireyim" değilse, zamanla birbirinize ısındıkça o fikir kendiliğinden oluşur zaten.
karşı taraf 30'a kadar yolu var dediğinde siz de kendi fikrinizi belirtin, sohbet havasında.
ama direkt ben evlilik düşünüyorum, sen ne diyorsun diye sorulmaz.

Yaşım 23 canım, evlilik meraklısı olaydım şuana kadar evlenirdim :)
Ben olmayan ilişkimle mutluyum ama sen mutlu musun bilemedim.
Yorumun o kadar saçma ki ne demek istediğini eminim kendin de anlamamışsındır

Hoşuna gitmeyen yorumları çok güzel azarlıyosun ama senin yazdıklarında çelişki var.

-evlenme meraklısı değilim,onu görünce böyle hissettim.Yoksa daha önceki sevgililerimle evlenirdime getirmişsin lafı ama sen daha adamı görmeden zaten evlilik istediğini arkadaşına belirtmişsin.Yani aradığın kriterlerde bir başkasıda olsaydı sen yine evlenmek isteyecektin.

Buraya şöyle bi konu açsaydın,ay kızlar aklımda hiç evlilik yoktu ama biriyle beraberim ve onunla gerçekten evlenmek istiyorum tamam o zaman haklısın.Ama sen gayet evliliğe meraklısın.Ha bu kötü birşey mi hayır,evlenmek istemek aile olmak istemek doğru insanla son derece güzel bir karar.

mertix
Ben anlıyorum seni. Aynı yastayiz ve yasimiz öyle 1-2 yıl florte musait değil bence.
Bence açıkça sormalisin bu konudaki fikrini.
Metin sen geçenlerde böyle söylemiştin ya aklıma takıldı. Sen belli bir süre evlilik dusunmuyorsun sanırım diye.

Böylece fikrini öğren ona göre yoluna devam et

Helal olsun...Evlilik meraklısının ne demek olduğunu bilen bir bayan ..Vala teşekkür ederim yaa...
Ben 27 yaşındayım eğitimimi tamamladım iyi bir kariyerim var ..evim arabam var..Evlilik meraklısı aynen önüne ilk çıkanla noldum delisi olup evlenen evlenmeye can atan insandır. Ben illa bunla evleneyim demiyorum ki.. İçimden geçiriyorumm metinle evlensem ne iyi olur diye ha belki zamanla fikrim değişcek o ayrı...O da olabilir belki ayrılcaz ben bunlara alışık ve hazır bir insanım her şey Allahtandır..bunun bilincindeyim şükür...

Evlenme meraklısı tabiri hoş değil. Daha güzel bir tabiri var bunun ' evlenmek istemek' diye. Lafı neden güzel bir şekilde söylemek yerine diken gibi batirarak soyluyorsunuz

Ben artık evlenmek isityorum bu düşünce de netim...Ama metini tanıyana kadar hayalimde bir erkek tipi ve yaşantısı aile düzeni vardı...Metin bunlara uyan biri..Bu yüzden zaten olan evlenme düşüncemi pekiştiren bir insan ...olay bu okey.

Evlenme meraklısı tabiri hoş değil. Daha güzel bir tabiri var bunun ' evlenmek istemek' diye. Lafı neden güzel bir şekilde söylemek yerine diken gibi batirarak soyluyorsunuz
Sizin hoşunuza gittiği şekilde yazmak zorunda değilim.
Kırıcı yada diken gibi yazdığım sizin düşünceniz,bana göre 'meraklanmak' kötü bir durum değil.İnsan heves ettiği istediği arzuladığı şeye merak sarabilir.Evlenmeye meraklı olmakta kötü bir durum değil bunuda belirttim. İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…