ya düzgün adayı bulunca aşık da olunca evlenmek istemek anormal değil yani
gayet açık söyleyin bence
"ben sende aradığım her şeyi buldum
sonsuza kadar da senin gibi bir erkekle yaşasam pişman olmam filan" deyin ağız yoklayın bakalım ne diyecek
o zaman sizinde niyetinizi belli etmeniz gerekki o da ona göre tanıtsın kendini. Yani sevgilisiniz gelecek konuşmuyor musunuz hiç. illa anlarsınız, doğrudan görüşünü bile sorabilirsiniz ne var bundasorun 2-3 yıl beklememk değil sorun karşı tarafın niyetinin ne olduğunu bilememek..Eğer niyeti ciddi ise ve nişan söz olucaksa zaten elbette 6 ay-7ay nişanlı geçiçek..
Ben sizi haklı buluyorum. Zırto bir tipe hayatınızın 2-3 yılını vermenizin bir anlamı yok eğer evlenme hedefiniz varsa.
Lakin daha ilişkinin başındasınız. 6. aydan önce bu konuyu konuşmak bence karşı tarafta dur hele yeni tanıştık! ifadesine yol açabilir. Aynı şey sizin için de geçerli belki 2 ay sonra adamı daha çok tanıyınca istemiceksiniz.
6. ayda konuyu açın derim.
Vallahi öyle uzun sürsün istemiyorsunuz ama daha yeniymiş ilişki.
Hani maddi durumlar el verse bile her zerresini tanıyor musunuz?
Huyunu suyunu tam biliyor musunuz?
Hemen apar topar evlenip sonra da "aa şöyle huyu varmış, olaylar karşısında tavırları hoşuma gitmiyor, şöyle bi alışkanlığı varmış vs." demektense 2 yıl fazla bekleyin iyi tanıyın.
Hemencik evlenmek değil marifet.
Canim zaten yeni baslissiniz iliskiye nerdne baksan evlilik 2 yil surer herseyi icine sindire sindire yasa aceleye gerke yok ki
Mağrifet sürede olsay idi 6 yıl 7 yıl sevgili olanların evlenip harika olmaları görücü usulü evlenenlerinde perişan olmaları gerekiyor idi...DİPNOT.
Yaşım 23 canım, evlilik meraklısı olaydım şuana kadar evlenirdim :)Siz mühendis sevgiliniz size attığı evlilikle alakalı linke bakınız lütfen....21 yaşındasın ve beni evlenme meraklısı olarak adledeceğine mail mühendisi bayan arkadaşım kendi olmayan ilşkine odaklan.
Beni de öyle her link atanla sevgili olmuş, evlenme hayalleri kurmuş gibi zannediyor zaar. Üstelik sene öncesi konuya bakıp yorum yapmıyor muo ne demek anlamadım???
aşık olduğu insanla evlenmek istemek evlilik meraklısı demek değildir.. evlilik meraklıları karşılarına ilk çıkan insanla önüne arkasına bakmadan evlenen insanlardır..
ne kadar zamanlık bir ilişki bu? anladığım kadarıyla yeni henüz.. biraz zaman verin hem kendinize hem karşı tarafa ..gidişat belli olur zaten..
Hoşuna gitmeyen yorumları çok güzel azarlıyosun ama senin yazdıklarında çelişki var.
-evlenme meraklısı değilim,onu görünce böyle hissettim.Yoksa daha önceki sevgililerimle evlenirdime getirmişsin lafı ama sen daha adamı görmeden zaten evlilik istediğini arkadaşına belirtmişsin.Yani aradığın kriterlerde bir başkasıda olsaydı sen yine evlenmek isteyecektin.
Buraya şöyle bi konu açsaydın,ay kızlar aklımda hiç evlilik yoktu ama biriyle beraberim ve onunla gerçekten evlenmek istiyorum tamam o zaman haklısın.Ama sen gayet evliliğe meraklısın.Ha bu kötü birşey mi hayır,evlenmek istemek aile olmak istemek doğru insanla son derece güzel bir karar.
Hoşuna gitmeyen yorumları çok güzel azarlıyosun ama senin yazdıklarında çelişki var.
-evlenme meraklısı değilim,onu görünce böyle hissettim.Yoksa daha önceki sevgililerimle evlenirdime getirmişsin lafı ama sen daha adamı görmeden zaten evlilik istediğini arkadaşına belirtmişsin.Yani aradığın kriterlerde bir başkasıda olsaydı sen yine evlenmek isteyecektin.
Buraya şöyle bi konu açsaydın,ay kızlar aklımda hiç evlilik yoktu ama biriyle beraberim ve onunla gerçekten evlenmek istiyorum tamam o zaman haklısın.Ama sen gayet evliliğe meraklısın.Ha bu kötü birşey mi hayır,evlenmek istemek aile olmak istemek doğru insanla son derece güzel bir karar.
Evlenme meraklısı tabiri hoş değil. Daha güzel bir tabiri var bunun ' evlenmek istemek' diye. Lafı neden güzel bir şekilde söylemek yerine diken gibi batirarak soyluyorsunuz
Sizin hoşunuza gittiği şekilde yazmak zorunda değilim.Evlenme meraklısı tabiri hoş değil. Daha güzel bir tabiri var bunun ' evlenmek istemek' diye. Lafı neden güzel bir şekilde söylemek yerine diken gibi batirarak soyluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?