Kesinlikle uzatma ya uzatınca yıprandığınla kalıyorsun al karşına konuş bence meraklı derse de desin bana şuan ki sözlüm o zmanki erkek arkadşım en baslarsa ne akdar meraklısın demisti evliliğe sandı ki yok öle değilim diceğimi evet meraklsı olmasam neden cıkyam dedim hönkk kaldı işe yaradı amaMerhaba aklıma takılan bir durum var kızlar sizden fikir alabilmek adına konu açayım dedim.
27 yaşındayım yeni başlayan ve güzel giden bir ilişkim var...Bizi tanıştıran arkadaşımızla aramızda geçen muhabbet şöyleydi .."Ya Melis metin senden hoşlanmış tanıştırmak istiyorum sizi tamam dedim olur ama ben bu saatten sonra sevgili olup 2-3 yıl ilişki yaşamak istemiyorum zaten bir erkek kendini belli eder kişiliğini az çok..Eğer beğenirsem fikirlerimiz uyuşursa ben evlenmek istiyorum niyeti ciddi değilse hiç tanıştırma dedim arkadaşıma.."
Sonra biz buluşma ayarlamaya fırsatımız olmadan tanıştık Metinle.
İkimizde birbirimizi çok beğendik ilişkiye başladık..
Şuan taze sevgili modundayız .. Bana her anlamda çok değer veriyor hissettiriyor bunu onu tanıdıkça Allahım diyorum ailesiyle hayat tarzıyla duruşuyla kadınlara yaklaşımıyla kibarlığıyla her şeyiyle tam benlik bir insan ..İçimden (özellikle belirtiyorum içimden geçiriyorum sadece) hayırlısıysa inşallah evelenebilirim bu insanla diyorum.. Ama bir iki kez laf arasında 30a kadar yolu var gibi laf etti kendisi 27 yaşında... ya da şakayla karışık evlilik zor iş yiğenim olduktan sonra ısındım evliliğe gibi laflar söyledi ama ben sıık boğaz etmemek ve evlilik meraklısı hatun sinyali vermemek için üstüne gitmedim konuyu kapattım..
Giderek bağlandım ona.. O da bana çok alıştığını vs söylüyor ..Buluştuğumuzda tabiri caizse pamuklara sarıp öyle seviyor ,çok ilgileniyor her gün mesaj atar her saat halimi hatırımı sorar çok ince bir insan şükürler olsun...
Benim aklımı kurcalıyor aşık olduktan sonra evlilik hüsranıyla sona ererse bu aşk ???!!! Evlenmek istemezse 2-3 yıl beklememi isterse...Ben uzun süreli ilşki taraftarı değilim istemiyorum herkesin fikrine saygı duyarım ama en fazla 1 yıl ilişki yaşamak istiyorum ben.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum bol öpücüklerr
Arkadaşlar 'evlilik meraklısı' tabiri hiç hoş olmamış.
Konu sahibesi 27 yaşında. 19-20 yaşlarında olsaydı o tabire katılabilirdim. Ama belli bir yaşı var...
Ve demek istediği bu insanla boş zaman geçirmemek istemesi. Adam 30'a kadar düşünmüyorum demiş. Bunu gerçek anlamda söylediyse konu sahibesi endişelerinde haklı. 30'una kadar bekleyecek, ee olmazsa? Ya adam gönül eğlendirir de oyalarsa bayanı? Yok mu böyle tipler? Senelerce evlilikten kaçanlar?
Bence siz biraz çıtlatın bu konuyu ilerleyen zamanlarda.
Kesinlikle uzatma ya uzatınca yıprandığınla kalıyorsun al karşına konuş bence meraklı derse de desin bana şuan ki sözlüm o zmanki erkek arkadşım en baslarsa ne akdar meraklısın demisti evliliğe sandı ki yok öle değilim diceğimi evet meraklsı olmasam neden cıkcam dedim hönkk kaldı işe yaradı ama
Aynen illa dank edecek kafalarına biraz tanı bakalım zaten anlrsın sana tam anlamıyla uyup uymıcağının sinyallerini veririr.Hı o alttan alta mesaj verip ağız yokluyo olabilir dikkat et gülüp geçme yani belli et ızcıktaErkekler çocuk gibi... bazen azarlanınca terslenince akılıarı başa geliyor :) İnşallah benim için de hayrlısı olur tatlım.
Benimde en sinir olduğum sözlerden biri evlilik meraklısı... 19-20 yaşında bir kız okulunu, ailesini hiçe sayıp evlense evet evlilik meraklısı olur. Ama 27 yaşında hayatta bir duruşu olan birinin, sevgilisi ile evlenmek istemesi neden tuhaf ki? Ben de senin gibi düşünüyorum, ilişkiye nasıl başlarsan öyle gidiyor. Bence karşındakinin sevgisinden kendinin de duygularından emin olunca, düşüncelerini paylaş. Hayatımda nerede olduğunu olacağını bilmek istiyorum de. Zaten hemen evlenmeyeceksiniz ama adam tutup direk 30 yaşına kadar bekarlığımı yaşarım sonrası kısmet derse yoluna bakarsın. Ama tam tersi seninle bir yola çıktık, senin yanında olmak istiyorum gibi cümleler duyarsan o doğru adamdır. Şimdiden mutluluklar...
Eşimle ilk konuşmaya basladigimizda amaann su iki ayda evlenmeye karar verenleri anlamiyorum bu cok büyük bir karar iki ayda verilmez dedi. Sevgili olduk iki ay sonra evlenme teklif etti. Hani boyle boyle diyordun dedim. Karsidaki insana bagliymis ya, karsindaki insanla ayni evde nefes almak istiyorsun dedi.ustelik evligige dair hicbir yorum, hareket yapmamistim.Tabi Hemen evlenmedik ben bunu saglikli bulmadim ama hic de ayrılmadık. Bir buçuk sene sonra evlendik.
Demem o ki ikinize de bağlı sen onu ikna edebilirsin, konusarak falan değil tabi. Davranislarinla, kişiliğinle.Orta yol sevince bulunur. O uç, sen bir diyorsan 2 sene ye yaklaşınca olsun mesela ikinize de uyarlamış olursunuz. :)
Belki oda aynı senin gibi düşünüyordur sana evlilik meraklısı gibi gözükmek istemiyordur canım. Bence biraz daha zaman tanı ikinizin adına
Aynen illa dank edecek kafalarına biraz tanı bakalım zaten anlrsın sana tam anlamıyla uyup uymıcağının sinyallerini veririr.Hı o alttan alta mesaj verip ağız yokluyo olabilir dikkat et gülüp geçme yani belli et ızcıkta
konu açıldığında açık bir şekilde dile getirin derim fikrinizi beyan
bu esnada 2 3 senede kaybetmemiş olursunuz
yada karşı taraf size kendi düşüncesini beyan eder
Tamam canım ızıcık belli etcem şakayla karışııkk bendeeee
Ay merak ettim konu sahibi evlendimi acep
Evlenmemiş. Farklı kişilerle denemiş ama olmamış sanırım.Ay merak ettim konu sahibi evlendimi acep
Beklemelisiniz. 6 ay filan. 6-7 ay sonra, açıkça niyetinizi söyleyin. Ne kaybedeceksiniz?Merhaba aklıma takılan bir durum var kızlar sizden fikir alabilmek adına konu açayım dedim.
27 yaşındayım yeni başlayan ve güzel giden bir ilişkim var...Bizi tanıştıran arkadaşımızla aramızda geçen muhabbet şöyleydi .."Ya Melis metin senden hoşlanmış tanıştırmak istiyorum sizi tamam dedim olur ama ben bu saatten sonra sevgili olup 2-3 yıl ilişki yaşamak istemiyorum zaten bir erkek kendini belli eder kişiliğini az çok..Eğer beğenirsem fikirlerimiz uyuşursa ben evlenmek istiyorum niyeti ciddi değilse hiç tanıştırma dedim arkadaşıma.."
Sonra biz buluşma ayarlamaya fırsatımız olmadan tanıştık Metinle.
İkimizde birbirimizi çok beğendik ilişkiye başladık..
Şuan taze sevgili modundayız .. Bana her anlamda çok değer veriyor hissettiriyor bunu onu tanıdıkça Allahım diyorum ailesiyle hayat tarzıyla duruşuyla kadınlara yaklaşımıyla kibarlığıyla her şeyiyle tam benlik bir insan ..İçimden hayırlısıysa inşallah evelenebilirim bu insanla diyorum.. Ama bir iki kez laf arasında 30a kadar yolu var gibi laf etti kendisi 27 yaşında... ya da şakayla karışık evlilik zor iş yiğenim olduktan sonra ısındım evliliğe gibi laflar söyledi ama ben sıık boğaz etmemek ve evlilik meraklısı hatun sinyali vermemek için üstüne gitmedim konuyu kapattım..
Giderek bağlandım ona.. O da bana çok alıştığını vs söylüyor ..Buluştuğumuzda tabiri caizse pamuklara sarıp öyle seviyor ,çok ilgileniyor her gün mesaj atar her saat halimi hatırımı sorar çok ince bir insan şükürler olsun...
Benim aklımı kurcalıyor aşık olduktan sonra evlilik hüsranıyla sona ererse bu aşk ???!!! Evlenmek istemezse 2-3 yıl beklememi isterse...Ben uzun süreli ilşki taraftarı değilim istemiyorum herkesin fikrine saygı duyarım ama en fazla 1 yıl ilişki yaşamak istiyorum ben.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum bol öpücüklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?