• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİM VE EVLİLİK HK.!

Evet tercih meselesi ama istersen oku bu forumu. Evlilik öyle kolay birşey degil. 1-2 ayda yeterli değil, olmamali karşindaki insanin ömürlük olmasina karar vermek için.

Evlilik bir gaye olmamali. Olduğunda sonu hep hüsran olur. Sevdiğin kişiyi yeterici kadar (en az 1-2 yil) tanidiktan sonra kendiliğinden gelişmesi gereken bir olay.

Beklemelisiniz. 6 ay filan. 6-7 ay sonra, açıkça niyetinizi söyleyin. Ne kaybedeceksiniz?
Metin, sen beni ben seni tanıyoruz az çok. diyerek başlayın. Ben bir yıldan fazla bir beraberlik düşünmüyorum evliliğe gitmezse derdim ben yerinizde olsam.
Baktınız topukluyor, önünüze bakarsınız. 2 -3 yıl daha flört edince evleneceğiniz kesin mi?
İşiniz gücünüz hayatınız kurulu ise maddi imkanlar yerindeyse, aileler filan tanışır olur biter.
Kokusu çıkar yakında.
Pamuklara saran adam da evliliğe gelince geri adım atmaz.
Bu devirde erkekler kendilerini ödül olarak görüyorlar. Avcı olan taraf kadınlar oldu sanki.
Oysa ki eskiden tam tersiydi.
Erkek için kadın ödüldü. Kadını evliliğe ikna etmek isteyen taraf erkekti.
Roller değişti.
Erkek kadına güven verip evliliğe ikna ederdi, kadın ise yuva kurulunca "yuvayı dişi kuş yapar" misali ayakta tutardı. Tabii beraber tek taraflı değil.
Bence bir iki ay daha bekleyip niyetinizi söyleyin. Meraklı gibi görünmek değil bu.
Birbirimizin zamanını çalmayalım, belki beklentilerimiz farklıdır, karşımıza bu beklentileri karşılayabileceğimiz insanlar çıkar ne de olsa filan deyin bence.
Konu çoook eski. 🤪

Eski miymiş valla farkında değilim. Tüh

Back