- 28 Mayıs 2015
- 841
- 1.443
- 63
Bence bunun birbirinizi tanımak ile ilgisi yok bu tamamen düşünce yapisi ile alakali.Karşında ki başkası da olsa senin düşünce uzun süreli flört olmaz.Sen sevgilini tanımadan öncede böyle düşünüyordun Tanıdıkdan sonrada .Demek istediğim sen bu konuda netsin karşı tarafda bunu bilmeli sonrasını zaman gösterir. Düşünceni biliyor diye hemen evlenmek teklifi edecek hemen evlenecek değilsiniz .Sadece karşılıklı düşünce yapınız paylasmis olacaksınız.Haklısın benden daha önemli değil elbette...biraz zaman geçsin iyice tanıyalım birbimizi benim de düşünce o yönde..
Anlattığın gibi mükemmelse her şey fikirleri değişir
Ben asla evlenmem derken 21 yaşımda biri geldi hayır dedim evliliği hiç düşünmüyorum seni meşgul etmeyeyim
Ben beklerim dedi, fikrim değişmez dedim
Tamam ama arkadaş gibi görüşürüz bari dedi
Arkadaş markadaş derken 24-25 yaşımızda evlendik
Kekledi mi bilmem4 yıllık evliyiz
Bazen bazı şeyler düşündüğün gibi gitmez yani
Ortak tanıdıklarımız şok ta meselaooo süper olmuş canım yaa çoook sevindimmmm gülümsettin beniii
Nasip kısmet her şey umarım hayrlısı olur hakkımızdaa..
27 yaşındasınız ve 2-3 yıl beklemek istemiyorum diyosunuz. iyide zaten tanışma, nişan,söz, hazırlıklar bunlar rahatça 2 yılı bulur. ki bulsunda bence zaten çünkü bir insanı tanımak için 1 yıl asla yeterli değil.daha önce ilişkilerim oldu diyorsunuz bilmeniz lazım bunu. Şimdi size çok uyumlusunuz doğru kişi gibi gelebilir ama 1 yıl sonra çok daha farklı düşünebilirsiniz. bunları düşünmeyip doğrudan evlenmek istiyorum diyenede evlenme meraklısı denir neden alınıyosunuz birde ünlem koyuyorsunuz ki.
Anlattıklarından iyi birine benziyor. Arkadaşın söylemiş mi niyetini senin? Sonra 3 yıl bekledin 30. olmadı başkasıyla tanış 33 vs vs gerçi kısmet işi bunlarAnnem biliyor ilişkimizi oda aynısını dedi kızım niyeti gezmek tozmaksa ayrıl gibilerinden....
Bence bunun birbirinizi tanımak ile ilgisi yok bu tamamen düşünce yapisi ile alakali.Karşında ki başkası da olsa senin düşünce uzun süreli flört olmaz.Sen sevgilini tanımadan öncede böyle düşünüyordun Tanıdıkdan sonrada .Demek istediğim sen bu konuda netsin karşı tarafda bunu bilmeli sonrasını zaman gösterir. Düşünceni biliyor diye hemen evlenmek teklifi edecek hemen evlenecek değilsiniz .Sadece karşılıklı düşünce yapınız paylasmis olacaksınız.
Arkadaşın senin ilk baştaki uyarını dikkate almamış mı ? Bence erkek arkadaşınla nasıl razı olduğunuza dair muhabbete başla işte "arkadaşım bana böyle biri var dedi ben de böyle dedim sonra tanıştık " vs gibi.. bir başa dönün bakalım es geçtiğiniz bir şey bulunuyor mu ?
evlilik meraklısı bence ağır bir itham yakışmıyor
Belirtmesine ne hacet? Yani alıcının istekleri belli satıcı da sattığı malı doğruluyorsa bu iş olur gibi. Bence çok saçma.biz arkadaşımla bu muhabbeti yaptıktan sonra tamam dedik belirticem bunu metine dedi...
Buluşma tarihi ayarlanmadan yani arkadaşım bunları metine belirtmeden arkadaşımla alışverişe giderken karşılaştık çay içtik...o zamandan beri birlikteyiz zaten
Hepimiz farklı bireyleriz herseyi yorumlama şeklimız farklı. Mesela bana 2 sene nisanli kalmak mantıklı gelmiyor benim için nisan süresi en az 6 en fazla 1 senedir .evlilik sonrası en az 2 en fazla 3 sene sonra çok sahibi olunabilir.Evet hayatın hangi yönde esecegi belli değil ama benim düşünce yapim bu beni ben yapan ilişkilere evliliğe bakış açım bu .Karşımda ki kişi bunları bilecek bende onunkileri bilicem .Hersey ortaya dokulunce şeffaf olunacak. Beni evlilik meraklısı görmesi benden bir şey götürmez .öyle mi görüyor demekki aynı noktada buluaşmayacak aynı yöne bakamayacak iki İnsanız. 20 li yaşlı başında olsanız bu kadar ince dusunmezsiniz belkide ama 27 yasin getirdiği psikoloji ve kendi düşünce yapiniz da suan sizi bu durumda sabit kılıyor .İşte tam da demek istediğim bu aslında... Çok güzel ifade etmişssiniz...kendimi hazır hissetmemin ve sevdigğim adamla içgüdüsel evlenme isteğimi evlilik meraklısı olarak adlandıranlar lütfen okusun bu yorumu...
Bazı kişiler arkadasında dediği gibi nettir..Ben fikirlerim uyuştu ise hayata karşı duruşlarımızın aynı yönde olduğu bir adamla (ki seviyorsam) evlenmek isteyebileceğimi belirttim hepsi bu...
Tam da evlilik meraklısı sinyali veriyorsunuz
ve beni
Hepimiz farklı bireyleriz herseyi yorumlama şeklimız farklı. Mesela bana 2 sene nisanli kalmak mantıklı gelmiyor benim için nisan süresi en az 6 en fazla 1 senedir .evlilik sonrası en az 2 en fazla 3 sene sonra çok sahibi olunabilir.Evet hayatın hangi yönde esecegi belli değil ama benim düşünce yapim bu beni ben yapan ilişkilere evliliğe bakış açım bu .Karşımda ki kişi bunları bilecek bende onunkileri bilicem .Hersey ortaya dokulunce şeffaf olunacak. Beni evlilik meraklısı görmesi benden bir şey götürmez .öyle mi görüyor demekki aynı noktada buluaşmayacak aynı yöne bakamayacak iki İnsanız. 20 li yaşlı başında olsanız bu kadar ince dusunmezsiniz belkide ama 27 yasin getirdiği psikoloji ve kendi düşünce yapiniz da suan sizi bu durumda sabit kılıyor .
o ne demek anlamadım???Siz mühendis sevgiliniz size attığı evlilikle alakalı linke bakınız lütfen....21 yaşındasın ve beni evlenme meraklısı olarak adledeceğine mail mühendisi bayan arkadaşım kendi olmayan ilşkine odaklan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?