Sevgilim ve eski sevgilisi (Kafam çok karışık)

Kimsenin psikolojik danışmanı, destekçisi, iyileştirici değiliz.
Baştan bir şeyler olmamış gibi.
Kendinizi hırpalamayın.
O kadar haklısınız ki. Ama o da bunun farkında. Ayrılık sanırım yaradı çünkü ilgisini daha çok belli etmeye başladı, kendimi düzelticem vs diyor, buna yönelik de şeyler yapıyor. Kafam çok karışık. Yanıt için teşekkür ederim

Zamana bırakın. Üstüne düşmeyin. İzle bakalım ne yapacak. Kendini de kaptırma. Bak bakalım nasıl yol çiziyor. Ona göre karar verirsin
Ben de devam ettirmek istiyorum umutluyum ama eski sevgili meselesi beni çok huzursuz etti

Sizi değil, şefkatinizi özlemiş, şifanızı özlemiş. Kendini tedavi ettirip yine gidecek. Her yaralandığında geleceği yersiniz siz.

Ttavmazedeyse psikoloğa gitsin. Sizin suçunuz ne

Eski sevgiliyle barışılmış, başka şehirden gelicekmiş. Bu sırada sana uzak kalmalıyız demiş. Buluşup ne yapacaklardı sence? Bir oku bakalım yazdığımı senden cok hoşlanan güvenilir biri varmi yazdıklarımda? Ben göremedim şahsen. Birde kız yazmış öyle mi? İçine doğduysa demek ayrıldığınız...

Ya yemin ederim kadınlarla erkekler rol değişikliğine uğramış bu salgında Ne çok trip atan, kaçan kovalanır modunda hem hoşlandığını söyleyip hem '' uzak kalalım '' diyen erkekler varmış ya. Çocuk mu bu Allah aşkına herkesin geçmişte az çok yaşadığı güvensizlik, acı sıkıntıları var. Kimsenin psikoloğu değilsiniz eski sevgilisi karşısına çıkarken hiç aldatılma durumları aklına gelmemişte sizin yaptığınız hatayla mı dank etmiş? Ben muhabbetimizin iyi gittiği beğendiğim birini bile hiç düşünmeden sildim çünkü eski sevgilisi yüzünden hastanelik olmuş hala aşk acısı çekiyordu yarasını kapatacak sözleşmeli sevgili arar gibi birilerini arıyordu Çok ilgi gösteriyordu ama ben öyle durumlarda ilgi, güzel söz ırt zırttan etkilenmem kalbi hala başkasına ait biri için '' acaba? '' bile demem.

nasıl ayrıldıktan sonra dönecek biri değildi. eski sevgilisine de dönmüş sana da dönmüş.
bi dönmediği o aradaki travmatik sevgilisi kalmış.

Bu ilişkiden hiç umutlu olma. Çünkü diğeriyle yaşanmışlıklar var anılar var. Seni tanımıyor bile. İlk fırsatta seninle tartışıp, araya mesafe koyup eski sevgilisine yazacaktır. Belli ki onu unutamamış. Zira 13 gün bile boş kalamamış. Mutluluk dileyip sen aradan çekil. Çünkü terk edileceksin.

nasıl ayrıldıktan sonra dönecek biri değildi. eski sevgilisine de dönmüş sana da dönmüş.
bi dönmediği o aradaki travmatik sevgilisi kalmış.
Eski sevgilisiyle zaten üniversite yüzünden ayrılmışlardı anlaşarak yani :/ :/ Benim asıl kafama takılan, mesajda uzak kalalım yazdıktan 1 gün sonra ben onu arayınca hemen barıştı benimle, sonra “kıza söyleyeyim gelmesin” falan dedi

Bu travmatik ilişkiler yalan dolan ya, maks lise aşkı. Öncesi de ortaokul artık. Oluru yok bu ilişkinin bırak gitsin

sen yakındasındır. şimdi uzak mesafe ilişkisiyle kim uğraşacak

Yorumlarınız o kadar iyi geldi ki Gerçekten çok haklısınız hepiniz. Çocuktan çok hoşlandığım için gerçekleri göremiyorum, ilk ilişkim bu. Şimdi konuşsak yine ikna olucam kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…