- 19 Mayıs 2020
- 46.466
- 207.870
Neyin gururu ya yürüsün girsin cep çakalı. Mesafe koyup eskisi ile felekten gün çaldıktan sonra kıyın kıyın yanaşan gururlu genç. Maşallah.bide yemiş kızı gururluyum bık bık diye
şurdan ben yazsam barışalım diye bana da döner kesin.
Kendisi de söyledi onusen yakındasındır. şimdi uzak mesafe ilişkisiyle kim uğraşacak
Kendisi de söyledi onu
Neyin gururu ya yürüsün girsin cep çakalı. Mesafe koyup eskisi ile felekten gün çaldıktan sonra kıyın kıyın yanaşan gururlu genç. Maşallah.
Haklısınız teşekkür ederim cevap içineee senin kafan niye hala karışık o zaman.
çakala bak o kadar eminki senden seni yakındasın diye tercih ettim demiş resmen.
bak sana abla tavsiyesi kafan karışıyorsa için bi bulanıyorsa bas tekmeyi bu zibidilere fırsat verme.
Rica ederim. Ancak kaderinizi onun verdiği karar üzerinden çizmeyim. Siz karar verici olunO kadar haklısınız ki. Ama o da bunun farkında. Ayrılık sanırım yaradı çünkü ilgisini daha çok belli etmeye başladı, kendimi düzelticem vs diyor, buna yönelik de şeyler yapıyor. Kafam çok karışık. Yanıt için teşekkür ederim
Veled şimdi konu sahibi yakın diye güzel güzel ilişki yaşayacak ama o kızı da bulduğu yerde affetmeyecek, konu sahibi sanmasın bu ilk ve sondu. Daha gelişmekte olan ananas çekirdeği kadar aklı ile becerdiği işlere bak veledin.o kızada yazık yıllarca sürüncümede kalacak bu zibidiyle. keşke konu açsa o kızcağızda
Evet depresif biri maalesef. Ben hiç öyle biri değilimBu çocuk biraz melankolik havası verdi bana boş ver ablası bunun için en güzel zamanlarını heba etme.
Hay çok yaşayın e mi baya güldüm yazdığınızaVeled şimdi konu sahibi yakın diye güzel güzel ilişki yaşayacak ama o kızı da bulduğu yerde affetmeyecek, konu sahibi sanmasın bu ilk ve sondu. Daha gelişmekte olan ananas çekirdeği kadar aklı ile becerdiği işlere bak veledin.
Boş ver güzelimm boş veeer hepimiz geçtik o yollardan. Bu ilk kişiymiş daha hayatındaki. Neler neler tecrübe edeceksin daha. Benden tavsiye bu ıssız adam tripli bebe seni de aşağı çekmeden sen ona yol ver gitsinEvet depresif biri maalesef. Ben hiç öyle biri değilim
Sende yedinEski sevgilisiyle zaten üniversite yüzünden ayrılmışlardı anlaşarak yani :/ :/ Benim asıl kafama takılan, mesajda uzak kalalım yazdıktan 1 gün sonra ben onu arayınca hemen barıştı benimle, sonra “kıza söyleyeyim gelmesin” falan dedi
Ya hakikaten 18 yaşında nasıl bir travmatik ilişkin olabilir senin flfkfk veletteki dillere bak
kendinde baya emin yalnız. diğerinde söyleyecek gelmeyecekmiş.Eski sevgilisiyle zaten üniversite yüzünden ayrılmışlardı anlaşarak yani :/ :/ Benim asıl kafama takılan, mesajda uzak kalalım yazdıktan 1 gün sonra ben onu arayınca hemen barıştı benimle, sonra “kıza söyleyeyim gelmesin” falan dedi