- 13 Nisan 2007
- 33.426
- 101.651
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi galatasarsy56
Eee mesela bir kriter belirlediniz mi?Eskiden benim icin de öyleydi ama şu an meslek olarak vs bakıyorum.
Doktor,asker,öğretmen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee mesela bir kriter belirlediniz mi?Eskiden benim icin de öyleydi ama şu an meslek olarak vs bakıyorum.
şans dediğim bundan önceki eski sevgilim içindi. Tabii zaten farkındayım adamın beni bir hiç yaptığının. Bir de ailelerimiz vs tanışıyor.İşte bakma canım benim tekrar tekrar aynı şeyleri yapmasına neden izin veriyorsun? sana zaman ayırmıyorsa yollayacaksın ya. Sen oturup beklemişsin bi de şans falan diyorsun. Boşver zamanında kullansaydı o şansı seni mutlu etseydi.
Hayır ama sadece sevmeye bakmıyorum artık öyle söyleyeyimEee mesela bir kriter belirlediniz mi?
Doktor,asker,öğretmen?
İşte eskiye şans falan verme engelle gitsinYok hayır
şans dediğim bundan önceki eski sevgilim içindi. Tabii zaten farkındayım adamın beni bir hiç yaptığının. Bir de ailelerimiz vs tanışıyor.
Doğru tabi ki.İşte eskiye şans falan verme engelle gitsin
Anladım.Hayır ama sadece sevmeye bakmıyorum artık öyle söyleyeyim
Amin çok teşekkür ederim sizinde öyle olur inşallahAnladım.
Tabii ki ilişki sadece aşk ile yürümez mantık da aramalı,maddiyat önemli bence.
Allahım gönlünüze göre versin inşallah.
Evet yani son dönemlerde hep çaba veren bendim izine çıktı memleketine gitti o zaman bile işlerim var yoğunum konuşucaz hayatım diyip duruyordu. Bulunduğum şehirde bile gitmeden görüşelim dediğim halde çekti gitti gittikten sonra yazdı. Garip biriydi gerçekten. Beklentim yok tabi ki . Hayatıma da birini almak istiyorum güzel anılar yasamak için.Hem 4 ay geçmiş hem de uzak mesafeymiş zaten. Uzak mesafe ilişkilerinde iki taraf da ekstra özen göstermezse pek sağlıklı yürümüyor. Dönmesi için hiç beklentiye girmeyin, eğer ilişikiniz olmadığı için boşluğa düşmüş hissediyorsanız da ilişiki yapmak için yapmayın kendinize odaklanın.
Çok teşekkür ederim.Amin çok teşekkür ederim sizinde öyle olur inşallahevet sevgi gerçekten evet olmalı ama maddiyatta önemli yoksa huzursuzluk çıkıyor.
Evet çok sevsemde eskiden bakmıyordum ama şu an fikrim öyle değil olmalı yoksa yürümüyor.Çok teşekkür ederim.
Maalesef parasız olmuyor.
Dönsen bile dönsen bileHerkese iyi akşamlar,eski sevgilimle ayrılalı 4 ay oldu. Zaten varla yok arası bir ilişkiydi uzak mesafeydi. Hiç konuşmadık sessiz ayrılık oldu ne o yazdı ne ben ama hala durumlara vs bakar. Hayatıma birini almak istiyorum düşünüyorum da ama hep şöyle bir düşüncem oluyor ya o eski sevgilim dönerse aslında onuda beklemiyorum yani hissim de yok ona. Ya da karşıma daha da iyi birisi çıkar diye düşünüp bir ilişkiye başlamak istemiyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Karşıma çıktı 1.2 kişi ama onların niyeti de aşk ve sevgiden çok başka bir şeydi. Yani bunu çok belli ettiler. Artık genel de böyle gerçi.Dönsen bile dönsen bile
Bulamazsın beni bende
Araya ayrılık girmiş
Sen nerdesin ben nerde..
Eskiyi bekleme, hayatıma birini almak istiyorum diye de yola çıkma, akışına bırak iyi bir aday bulur aşık okursan kaçırma
Teşekkür ederim. Zaten hemen evlenmek gibi bir düşüncem yok hayatımda biri olsun birbirimize iyi gelelim. Sonrası Zaten olur tabi ki .Umarım karşınıza sevip sevileceğiniz bir ilişki çıkar, o zamana kadar bekarlığın tadını çıkarın.