Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yalan erkekler sevince öyle bir belli ediyor ki duygularını siz bile sasarsiniz... Sadece sizi yeterince sevmeyince böyle şeyler oluyor yani olmayan duygularını saklayıp adını da ıssız adam koyuyorlar net bu hiç sasmazMerhaba, üniversite öğrencisiyim. Benimle yaşıt ve daha önce 5 yıllık sevgilisi olmuş, üstüne de farklı biriyle travmatik bir ilişkisi olmuş bir erkek arkadaşım var. O yüzden duygularını belli etmekten vs. çok çekiniyor ve bu konuda kaygılı biri. Çok gururlu. İlişkimiz 1 aylıktı ve beni sevmediğini düşündüğüm için ayrılmıştım. Sonra pişman oldum ve yazdım. Gururunu bir kenara bırakarak ondan hiç beklemediğim şekilde samimi bir cevap yazdı. Onu özlediğimi söyleyince de “Bence biraz uzak kalmalıyız” dedi. Bunun sebebini anlıyorum çünkü onu aldattığımı düşünmüş (burada hata bendeydi ama aldatmadım öyle anlaşıldı). Ve bu durum onun için epey travmatik bir olay. Birkaç gün sonra bir sebepten aradım ve barıştık. Sonra kendisinden öğrendim ki 5 senelik eski sevgilisi ON ÜÇ gün içinde tekrar yazmış, barışmışlar ve yaşadığımız yere gelmeye karar vermiş. (Kız başka şehirde okuyor zaten ondan ayrılmışlar). Çocuk zaten ben dönünce kızı tekrar reddetti, çocuğun benden de hoşlandığını anlıyorum ancak, ben mesajlaştıktan sonra çocuğu aramasaydım muhtemelen eski kız arkadaşıyla buluşacaktı, o yüzden “uzak kalalım” yazdı. Bu benim ilk ilişkim, ve çocuğa sanırım aşık oluyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Onun da benden çok hoşlandığını bilsem de bu yaptığı korkunç geliyor ve bunu bana söyleyince ben tepki bile veremedim. Aynı zamanda da ilişkimizden umutluyum çünkü ilişki içinde güvenilir biri gizlisi saklısı yoktur. Benden de hoşlandığına eminim, yoksa gerçekten ayrıldıktan sonra dönecek biri değildi. Siz olsanız ne yapardınız?
Allah'a emanet ederim.Merhaba, üniversite öğrencisiyim. Benimle yaşıt ve daha önce 5 yıllık sevgilisi olmuş, üstüne de farklı biriyle travmatik bir ilişkisi olmuş bir erkek arkadaşım var. O yüzden duygularını belli etmekten vs. çok çekiniyor ve bu konuda kaygılı biri. Çok gururlu. İlişkimiz 1 aylıktı ve beni sevmediğini düşündüğüm için ayrılmıştım. Sonra pişman oldum ve yazdım. Gururunu bir kenara bırakarak ondan hiç beklemediğim şekilde samimi bir cevap yazdı. Onu özlediğimi söyleyince de “Bence biraz uzak kalmalıyız” dedi. Bunun sebebini anlıyorum çünkü onu aldattığımı düşünmüş (burada hata bendeydi ama aldatmadım öyle anlaşıldı). Ve bu durum onun için epey travmatik bir olay. Birkaç gün sonra bir sebepten aradım ve barıştık. Sonra kendisinden öğrendim ki 5 senelik eski sevgilisi ON ÜÇ gün içinde tekrar yazmış, barışmışlar ve yaşadığımız yere gelmeye karar vermiş. (Kız başka şehirde okuyor zaten ondan ayrılmışlar). Çocuk zaten ben dönünce kızı tekrar reddetti, çocuğun benden de hoşlandığını anlıyorum ancak, ben mesajlaştıktan sonra çocuğu aramasaydım muhtemelen eski kız arkadaşıyla buluşacaktı, o yüzden “uzak kalalım” yazdı. Bu benim ilk ilişkim, ve çocuğa sanırım aşık oluyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Onun da benden çok hoşlandığını bilsem de bu yaptığı korkunç geliyor ve bunu bana söyleyince ben tepki bile veremedim. Aynı zamanda da ilişkimizden umutluyum çünkü ilişki içinde güvenilir biri gizlisi saklısı yoktur. Benden de hoşlandığına eminim, yoksa gerçekten ayrıldıktan sonra dönecek biri değildi. Siz olsanız ne yapardınız?
Böyle büyük büyük yazmışsınız ama adam iki haftada eski sevgilisine de dönmüş.yoksa gerçekten ayrıldıktan sonra dönecek biri değildi.
eski sevgiliisnin onu istediğine dair yazı gördünümüzmü. yalan olabilirMerhaba, üniversite öğrencisiyim. Benimle yaşıt ve daha önce 5 yıllık sevgilisi olmuş, üstüne de farklı biriyle travmatik bir ilişkisi olmuş bir erkek arkadaşım var. O yüzden duygularını belli etmekten vs. çok çekiniyor ve bu konuda kaygılı biri. Çok gururlu. İlişkimiz 1 aylıktı ve beni sevmediğini düşündüğüm için ayrılmıştım. Sonra pişman oldum ve yazdım. Gururunu bir kenara bırakarak ondan hiç beklemediğim şekilde samimi bir cevap yazdı. Onu özlediğimi söyleyince de “Bence biraz uzak kalmalıyız” dedi. Bunun sebebini anlıyorum çünkü onu aldattığımı düşünmüş (burada hata bendeydi ama aldatmadım öyle anlaşıldı). Ve bu durum onun için epey travmatik bir olay. Birkaç gün sonra bir sebepten aradım ve barıştık. Sonra kendisinden öğrendim ki 5 senelik eski sevgilisi ON ÜÇ gün içinde tekrar yazmış, barışmışlar ve yaşadığımız yere gelmeye karar vermiş. (Kız başka şehirde okuyor zaten ondan ayrılmışlar). Çocuk zaten ben dönünce kızı tekrar reddetti, çocuğun benden de hoşlandığını anlıyorum ancak, ben mesajlaştıktan sonra çocuğu aramasaydım muhtemelen eski kız arkadaşıyla buluşacaktı, o yüzden “uzak kalalım” yazdı. Bu benim ilk ilişkim, ve çocuğa sanırım aşık oluyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Onun da benden çok hoşlandığını bilsem de bu yaptığı korkunç geliyor ve bunu bana söyleyince ben tepki bile veremedim. Aynı zamanda da ilişkimizden umutluyum çünkü ilişki içinde güvenilir biri gizlisi saklısı yoktur. Benden de hoşlandığına eminim, yoksa gerçekten ayrıldıktan sonra dönecek biri değildi. Siz olsanız ne yapardınız?