sevgilim tektaşımı kardeşi istediği için ona vermek istiyor :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi acbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında olaya bi de olumlu bak başka bi erkek olsa ay ben askere gidiyorum ben yokken sahipli olduğu belli olsun diye takardı ama o sana güveniyor demek ki
Gerçekten de takacağın zaman almak daha mantıklı bence

Ben eğer verseydi üzülür kırılırdım çünkü beni düşünerek almış benim parmağımda hayal etmiş o niyetle almış kardeşinin vermesi hoş değil.
Ben mutsuz olurdum yani sorsaydı ne yapayım diye bu şekilde söylerdim. Senin bizi hayal ederek aldığın yüzüğü kendi parmağımda görmek isterim derdim.

yüzüğü gördünmü? eğer görmediysen belkide yüzük yok sonra alıcak ona bağlı kal die. kardeşini bahane edip verdim deyip işi çözück snrada kardeşim parayı vermiyo der çekilir... sakın verme ben derim bide emin ol yüzüğün gerçekten olup olmadığından erkekler bunu çok yapar

ikinci kısımda resmen şok oldum:) kelime, kelime aynı şeyler geçti kafamdan :)))
diyelimki sürpriz olmadı vs...
Anladığım kadarı ile ailenden çekindiğin için yüzüğü takamayacağını yazmışsın
E insan taş olsa çatlar yaa alsaydın ama takmasaydın....ne bilim geceleri gizli gizli takıp parmağına hasret giderirdin yüzükle sora çıkarıp yatardın nebilim
Erkek arkadaşınının kardeşi ile de muhabbetiniz varsa şahsen yırtarım ağzını o benim yüzüğüm de falan
şahsen ben bunları yapardım

yüzük size verilmiş fakat rahat takamayacağınız için emanet olarak vermişsiniz. sevgiliniz kardeşine yüzük bende emanet duruyor veremem desin.
kardeşi yüzük parasını biriktirip sevgilinize vereceğine parayı biriktirip kendi yüzüğünü alsın

2 nedenden dolayı böyle bişeye asla izin vermezdim:

1-- O yüzük senin için alınmış, bu niyetle alınan bir şey başkasına verilmez. Madem para biriktirecek beyfendi
parayı biriktirdikten sonra alsın yüzüğü de, kız kaçmıyo yaaa

2-- İnsanoğlu nankördür. Kardeşi bile olsa para konularında insanlara güvenilmez. Yarın sevgilin yüzük parasını
istediğinde geri vereceğine nasıl emin olabilirsiniz?50 tl den bahsetmiyoruz sonuçta, 5000tl.

son durum nedır ?

ya bence sevgiliniz onu gitsin bankada saklasın :) sevgilime taktım desin kardeşinede olur biter... hem kardeşide illa o miktarda bir yüzük takmak zorunda mı ki ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…