Sevgilim tek başına tatile gitmek istiyor

Zaten bu saatten sonra o davet etse ben kabul etmiycm. Kıymeti kalmadı çünkü. Ama ben nasıl davranmasını. Kendimi biraz ceksem mesela gösterdiğim ilgiyi nasıl olur acaba
Bence de hic ustune dusme ,kisa kisa cevaplar ver kendini tut.Tabi bunu sinirli,kaprisli bi sekilde yapma sanki biraz sogumus ve takmiyormus gibi yap.Seviyorsa eski ilgisi yerine gelir yoksa zaten bu iliski cok surmez.

Aslında benim sorun ettiğim benimle vakit geçirmek ıstemedıgi düşüncesi canımı yakıyor. Ben onunla bu kadar birlikte birşeyler yapmak isterken. Ayrıca da aileme yalan söylemeyeceğim.
Ustune dusmeyin. Bozuldugunuzu kirildiginizi belli etmeyin. O sizi ustunuze dussun. Bazi erkekler vardir. Evlenincede bu ilgiyi alakayi hep isterler. Kendileri yapmazlar hep beklerler. Cunku oyle alisiyorlar.

Benim arkadaşım evlenmeden önce eşi 15 günlük türkiye turuna yalnız çıkmıştı. Bilmiyorum ben sevmem böyle şeyleri. Tatile giden sevgiliyle gözlemlediğim kadarıyla sorun oluyor bu durum. Bakalım kafasına koymuşsa öyle de böyle de gider. Kafanızı rahatlatın yapabileceğiniz bir şey yok. İstenmiyorsunuz bu belli

Bence de hic ustune dusme ,kisa kisa cevaplar ver kendini tut.Tabi bunu sinirli,kaprisli bi sekilde yapma sanki biraz sogumus ve takmiyormus gibi yap.Seviyorsa eski ilgisi yerine gelir yoksa zaten bu iliski cok surmez.
Haklısın. Bunu deneyeceğim.

Ustune dusmeyin. Bozuldugunuzu kirildiginizi belli etmeyin. O sizi ustunuze dussun. Bazi erkekler vardir. Evlenincede bu ilgiyi alakayi hep isterler. Kendileri yapmazlar hep beklerler. Cunku oyle alisiyorlar.
Kendimin bu gidişine dur diyeceğim. Eski beni bulamayacak artık. Seviyorsa ilgilenir zaten. Sevmiyorsa da zorla kimseyi tutamam

Gobek baginiz birmi kesildi.her aktiviteyi birlikt eyapmak zorudna degilsiniz.
Arkadaslariyla plan yapms birak gitsin sahsen ben aekadaslarla.plan yaosam biri sevgilimde gelecek dese iyi sen sevgilinle git derdim.

Gobek baginiz birmi kesildi.her aktiviteyi birlikt eyapmak zorudna degilsiniz.
Arkadaslariyla plan yapms birak gitsin sahsen ben aekadaslarla.plan yaosam biri sevgilimde gelecek dese iyi sen sevgilinle git derdim.
Ben zaten arkadaşlarının yanında beni gotursun demiyorum. İlk tatilini ben yerine arkadaşlarıyla gecirmek istemesi sorun

Bizim ilişkimizin başlarında da aynen böyle bir sorun oldu benden kaynaklı. Tatile arkadaşımla gitmek istemiştim çünkü onunla rahat edemem kaygısı vardı ve ilişkinin başlarıydı doğrusu 2 kişilik düşünemiyordum daha o zamanlar. Yani sevmediğimden değildi. Erkek arkadaşınızda da böyle bi düşünce olabilir. Zamanla erkek arkadaşımın çabalarıyla alıştım 2 kişilik düşünmeye davranmaya. Bir kez sizi planlarınıza dahil etmeye başlarsa ve bunun o kadar da korkulacak birşey olmadığını aksine güzel olduğunu deneyimlerse bence sorun kalmaz. Bende öyle oldu en azından. Üstüne gitmeyin şimdilik.

Uff ne sıkıcısınız kusura bakmayin. Yaslar ergen filan mi? Yetiskin her birey istedigi sekilde istedigi yere "izin almadan" gidebilir.
Sizin yaptiginiz kendinizi zorla davet ettirmek. Adamin gozunde degeriniz bu yuzden kalmiyor iste.. Biraz agirbasli olun, daha 4 aylik iliski alt tarafi. Bir de iliskinin ciddi olmasi icin anne baba kardes le tanismak yetmiyor, artik lise cocuklari bile yapiyor bunu, ayaga dustu acikcasi. Siz adamin tavir ve hareketlerinden ciddi olup olmayacagini kestirebilirsiniz ancak.

Adama amiyane olacak ama fazla yapışmışsınız. Şunun şurasında 4 ay önce birbirinizin hayatında yoktunuz yani, niye sizsiz eğlenemesin? İnsanlar sevgilisi var diye kimbilir kaç yıllık arkadaşlarıyla tatile de mi gidemez? Bunaltmayın insanları, alt tarafı sevgilisiniz, kimse kimsenin sahibi değil.

kardesimin bi suru evli arkadasi var ve esleri aynen sizin gibi oyle bir darliyorlar ki adamlari, kardesim olurum de evlenmem bu ne boyle diyor,6 yillik iliskisini bu sebepten bitirdi.. sizin 4 ay olmus nereye gitse pesine takilmak mi zorundasiniz adamin?
3 gun sizsiz gittigi tatilde aldatacak adamdan zaten hayir gelmez, birakin azcik nefes aldirinya..
sakin izin ayarlayip arkadaslariyla planladigi tatile ortak olmaya calismayin inanilmaz komik duruma dusersiniz

Allahtan mıç mıç bir ilişki sevmiyorsun demek ki sevsen neler olacak Sen iliskinizi anlatirken ben darlandim burda az adamı rahat birakta bi nefes alsin. Sevgilin diye yapisik ikiz gibi yasamak zorunda degilsiniz

Sizin için sorun olmasa da belki 4 aylık bir ilişkinin içinde beraber tatil yapmak ona abes geliyordur..
Dogrulariniz bir olmak zorunda değil yani..

Aslında benim sorun ettiğim benimle vakit geçirmek ıstemedıgi düşüncesi canımı yakıyor. Ben onunla bu kadar birlikte birşeyler yapmak isterken. Ayrıca da aileme yalan söylemeyeceğim.

Abartıyorsunuz 2-3 günlük bir tatilden nasıl sizinle vakit geçirmek istemediği düşüncesine kapılıyorsunuz.
4 aylık güzel giden herşey 2-3 günlük tatille mi seyrini değiştiriyor allah aşkına yapmayın .
Sürekli 7/24 beraber olacaksınız diye bişi yok bırak gitsin sizi özlesin dönüşü güzel olabilir ona zaman tanıyın sıkmışsınız iyice çocuğu bence.

Allah aşkına yani orada güveniyorsunuz da tatile giderse mi güvenmeyeceksiniz. Aldatacak ola gitmeden de aldatır yani kaldı ki arkadaşlarıyla sözleşmişler sen takılırsan onlar gelmezler. Ayrıca ailen açısından sorun olmaz mı tatile gitmen sormazlar mı kimlerle gidiyorsun diye bunu sorun yapmış olabilir 4 aylık ilişki için çok sıkıyorsunuz bence. Her defasında 12 ye kadar senle oturmak zorunda değil seni üzmemek için kalıyormuş da yanında çalışan bir insan sonuçta bence fazla kasmayın üzerine gitmeyin rahat bırakın umursamayın.

Gayet normal bence arkadaşlarıyla tatile gitmek istemesi sevgili olsanız bile arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyebilir hatta bazen böyle tatillere gezilere arkadaşlarla gitmek daha eğlenceli oluyor gibi sıkmayın bence rahat bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…