sevgilim sizce değişti mi ?

Bi tarafimiz Türk kökenli olsa da bizim Turkiyede gecmisten kalan köyümüz yerimiz (bildigimiz tarihte yok) akrabamiz yoktu. Genelde taninmama amacli bu kisimlari yazmam ama yani Turkiyeden göçüp tekrar geri gelme gibi bir durum yoktu.
Aksine ailem buraya geldiginde annem diyordu alfabeyi karistiriyordum diye.
Baska ulkeye giden herkes dilsiz mesleksiz gitmiyor.
Yani şimdiki dil öğrenme şartlari dedemiz zamanindaki gibi degil her imkan var. Ha yine de dilsiz mesleksiz gitmek tabi ki zor tabi.ama uluslar arasi evlilikler olmaz yurumez diye bir sey yok.

Son düzenleme:
Bu şekilde tanıyabileceğini düşünüyor musun? İnternetten mi tanıştın yurtdışındaki erkekle

Ben de bilmiyorum
Yapma prenses bu güzellik geçici fazla naz aşık usandirir bir bakmişsin seneler geçmiş ve sen yapa yalnız kalmışsın.Bu karakterini duzeltmezsen evlensen bile kısa sürede adam bıkar koşarak boşar seni Benden söylemesi.Gercekleri görme vaktin geldi.Tatlı uykudan uyan!!!!!!

Seni çok tripli ,aşık usandiran, prenses sendromunun kralıcesi olarak kodlamış beynim.Seni gorunce hemen aklıma bunlar geldi bilmiyorum neden????
Ben de bilmiyorum
tamam barışmışken tekrar huysuzluk çıkarmayayım

Eski konularınızı az çok hatırlıyorum. Çok yorucu bir kişiliğiniz var gerçekten. Hem kendinize hem karşıdaki kişiye eziyet etmekten neden bu kadar zevk alıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…