- 22 Aralık 2014
- 5.367
- 4.004
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
nesi aynı bu ilişkiminAynı tarzda ilişkilerle hem de. Değişen hiçbir şey yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nesi aynı bu ilişkiminAynı tarzda ilişkilerle hem de. Değişen hiçbir şey yok.
Niye nerelerde üşüyordu bacimizAnaaaaa üşüyen geri gelmiş hshs
yok canımAaa sen daha evlenmedin mi piremses?
yeni üyeler beni tanımaz konularım hep eleştirilir ama hep beni eleştirirlerNiye nerelerde üşüyordu bacimiz
Orasını anladım evet de verdiğiniz cevapların içinde trollük de var ama böyle safa yatıp anlamazdan gelmek falan :)10 yıllık üyeyim ne trolü
Bu iş olmaz yaa. Aaamaan onu mu düşüneceksin. Baştan beri istememişsin. Elbette bir sebebi vardı ki istemedin. Geçerli ya da geçersiz sebepler olabilir. Zorla güzellik olmaz ama estetikle olurErkek arkadaşım yurt dışında yaşıyor, ilk başta ben onu istemedim bazı sebeplerden dolayı ilk görüşmeden itibaren yüzük bakmaya başladı senin istediğin gibi olacağım evleneceğiz diye, ilk ay yüzük aldı hediyeler para göndermeler
yani bunları beni etkilemek için mi yaptı bilmiyorum
ailemle tanıştı ben de yurt dışına yanına gidip ailesiyle tanıştım 5 ay oluyor
tatilimiz çok güzel geçti iş yerinde telefon yasak ama molalarda beni aramıyor başından beri aramıyordu ama hep mesaj atıyordu
ben de uzak ilişki zaten molalarda niye aramıyor diye kendi kendime triplere girip sildim onu her yerden o da fotoğraflarımızı kaldırmış
sonra telefonla konuştuk yalvaracak mıyım dedi e ilişkinin başında yalvarıyordu benimle evlenmek için
sevmiyorum seni desem de ikimizin yerine de severim ben diyordu şimdi nolduysa
neyse ben de aramadım mesaj atmadım 3.gün mesaj attı hep beni düşündüğünü arama dediğim için gurur yaptığını söyledi
şimdi barıştık ama düşünüyorum da yani zaten saat farkımız var 3 vardiya çalışıyor konuşamıyoruz ilgilenmiyor fazla ayda 1 görüşüyoruz benim molalarında aramasını istemem çok mu geldi buna
bunu benim söylememe bile gerek yok onun yapması lazım değil mi
hiç kıskandığını da görmedim güveniyorum sana diyor ama hiç kıskanılmadığım ilişki olmamıştı tuhaf geliyor
ilk başta her şeyi o düşünürdü o araştırırdı şimdi onu yönetmemi istiyor ben şöyle yapalım dicem o yapacak ben dedikten sonra anlamı kalıyor mu
kafam çok karışık ben onu silmek için bahane aramışım öyle söylüyor o zaman o da bahaneye bakıyormuş kendini göstermek için
troll degil, eskiden instadan ekliydik. ssler fotolar falan paylasirdi ozelden. anlattiklari ilginc ama gercek.Orasını anladım evet de verdiğiniz cevapların içinde trollük de var ama böyle safa yatıp anlamazdan gelmek falan :)
tamami ayni.nesi aynı bu ilişkimin
Usuyen arkadasin gecmisine hakim degilim ama surekli ayni patterni yasamasi konusunda hakli oldugunuzu dusunuyorum. Belli ki premses hayatina hep ayni tip erkekleri cekiyor cunku kendisi hayatinda gram gelisme, ilerme kaydetmemis o da ayni.troll degil, eskiden instadan ekliydik. ssler fotolar falan paylasirdi ozelden. anlattiklari ilginc ama gercek.
tamami ayni.
1) pesinden kosan bir erkek
2) ilk gunden evlilik vaadlerinde bulunan bir erkek
3) sic agzima yeter ki hayatimda ol diye kisiligini birakip kendini ezen erkek
4) sevgi dili yalvarmak ve maddi hediyeler olan erkek
5) bu ilişkide kovalanan kiz olan sen
6) haddinden fazla "benim icin ölsün kendini kanitlasin" hallerin
7) saglikli iletisim kurmak yerine silip atip triplenmen - kisi pesinden kosmayinca "acaba sorun ne" diye alttan alman
8) bir kere alttan aldiktan sonra iliskide rollerin degismesi artik erkeğin prenses senin kovalayan olman
9) kavga kiyamet ve ayrilik
Nesi mi aynı?nesi aynı bu ilişkimin
ben de cok hakim degilim ama actigi konular boyle. bu adam da daha tanimadan etmeden evlenecegim senle vaatlerinde bulunmus. eski nisanlisi da oyleydi, ondan ayrildi oylesine yerlerde tanistigi takildigi (yanlis hatirlamiyorsam) başhekiminden erasmus ögrencisine insanlarin da ağzında ilk gunden evlilik lafi vardi. ya "evlenmeden olmaz" vibei veriyor erkeklere hulya kocyigit gibi evlilik vaadiyle kanmaya müsait gibi görüp oradan yürüyorlar ya da bir sıkıntı var istisnasiz her seferinde daha tanimadan etmeden büyük vaatlerde bulunan adamlari seciyorUsuyen arkadasin gecmisine hakim degilim ama surekli ayni patterni yasamasi konusunda hakli oldugunuzu dusunuyorum. Belli ki premses hayatina hep ayni tip erkekleri cekiyor cunku kendisi hayatinda gram gelisme, ilerme kaydetmemis o da ayni.
Karmasi var midir yok mudur bilmem ama hayat insani ayni yerden sinamaya devem eder dersini alana kadar.
Trolu sahte anlamında demiyorum verdiği cevaplardan dolayı kastettim :) sanırım boğa burcutroll degil, eskiden instadan ekliydik. ssler fotolar falan paylasirdi ozelden. anlattiklari ilginc ama gercek.
tamami ayni.
1) pesinden kosan bir erkek
2) ilk gunden evlilik vaadlerinde bulunan bir erkek
3) sic agzima yeter ki hayatimda ol diye kisiligini birakip kendini ezen erkek
4) sevgi dili yalvarmak ve maddi hediyeler olan erkek
5) bu ilişkide kovalanan kiz olan sen
6) haddinden fazla "benim icin ölsün kendini kanitlasin" hallerin
7) saglikli iletisim kurmak yerine silip atip triplenmen - kisi pesinden kosmayinca "acaba sorun ne" diye alttan alman
8) bir kere alttan aldiktan sonra iliskide rollerin degismesi artik erkeğin prenses senin kovalayan olman
9) kavga kiyamet ve ayrilik
Keşkeee ama maalesef gerçek insan kişisi hülya avşarin lafi aklima geliyor senle neden evlenmediler :)Bir trol eksikti burada
Yavrum adam zaten yurt disinda niye kalkipta sana yalvarrsinyalvarsın istiyorum ne var bunda
Zorlanır mıyım sence yani ben Türkiye’de çok güzel bir şehirde yaşıyorum ilk 1 yıl zor olur diyorlar zaten havasına bile alışamam ama 1 yıl sonra alışırım diye düşünüyorum zaten buradan birisiyle evlensem de ilk 1 yıl evlilikte zor geçiyormuşYanlis anlama güzelim ama iyikide olmamis cünkü yurt diisinda nasil olcak sen gitsek ayak uyduramazsin o gelse o ayak uyduramaz.
Bende yurt disinda dogdum büyüdüm sindiye kadar da baska ülkeden gelenler hic böyle iyi gittigini görmedim. Coook zor