• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim sizce değişti mi ?

evet ben de o yüzden afalladım ama bu pahalı hediyeler alıyor sevmiyor mudur
Maddiyatçılığından ve temelsiz egondan en ufak bir şey kaybetmemişsin. Sonsuza kadar sana mı yalvaracaktı? Önüne bakıyordur adam. Sonsuza kadar sana hediyeler paralar saçıp aşkından deli divane mi olacaktı? Yok öyle bir dünya canım

Düğüne 4 ay var ve derdin bu mu üşüyen? Cidden inanılmazsın.Bir insan hiç mi seneler içinde değişmez. Asla ders almak yok sende.
Düğüne değil nikaha düğün sonra olacak yurt dışında yaşadığı için önceden yapmamız lazım süreç uzayacak diye
Değiştim aslında gerçekten ama bazen ilgi manyaklığım tutabiliyor hala
Sence abartmış mıyım

Zorlanır mıyım sence yani ben Türkiye’de çok güzel bir şehirde yaşıyorum ilk 1 yıl zor olur diyorlar zaten havasına bile alışamam ama 1 yıl sonra alışırım diye düşünüyorum zaten buradan birisiyle evlensem de ilk 1 yıl evlilikte zor geçiyormuş
Ailemi her şeyi geride bırakıp gideceğim biliyorum kolay olmayacak
Evet güzelim zorlanirsin. Kac insan taniyorum geldiler zorlandilar ya dönüyorlar ya da katlaniyorlar. Kültür farki var. Inan bana olmuyor bebegim

ama iste cozmen lazim. bende de benzer bir motif vardi hatta KKya konu acmistim. buldugum basindan sonuna tummm erkekler gercek sevgililerden tatil asklarina, takilmacalara istisnasiz hepsi asla tartismayan, sevgisini göstermekten çekinmeyen, tatli dilli, nahif, uyumlu, merdivende yagmurda kucaklarda taşıyan adamlardı ama hepsi tüm planlari bana bırakırlardi. onca sene onca erkekten bir tane konser bileti almadim mesela hepsinde tüm aktiviteleri ben ayarlardim, ya da "burasi guzel diyorlar" diye kaydetmemisler hepsinde ben kaydeder götürürdüm onlar seve seve eslik ederlerdi. Sonra da zaten iliski beni yorardi ayrilirdim. yasim 30 olunca bir anda dank etti, hayatimdaki insan öncekilerin ayni diye. sanki erkek fabrikasi var aynilari gelip duruyor😂
sonra Kkda konu falan actim, bildigin bu konuya yoğunlastim, psikolog videolari izledim kitaplar okudum vs vs derken sorunun tamamen benden kaynaklandigini anladim. bir sonraki iliskimde en basindan farkli davrandım ve hayatimin askini buldum. simdi onun haritasi pinlerle dolu, beni götürecek tiyatrolar, baleler, kafeler bulup duruyor.
eger ben kendime cekiduzen vermesem eminim ki bu çocukla da bir sene falan çıkıp herseyi planlamaktan sıkılıp ayrılırım
Çok güzel sen bu olayları kendinde fark edip düzeltebilmişsin peki ben nasıl düzelteceğim yeni ilişkin için de çok sevindim umarım çok mutlu olursunuz 🙏

troll degil, eskiden instadan ekliydik. ssler fotolar falan paylasirdi ozelden. anlattiklari ilginc ama gercek.

tamami ayni.
1) pesinden kosan bir erkek
2) ilk gunden evlilik vaadlerinde bulunan bir erkek
3) sic agzima yeter ki hayatimda ol diye kisiligini birakip kendini ezen erkek
4) sevgi dili yalvarmak ve maddi hediyeler olan erkek
5) bu ilişkide kovalanan kiz olan sen
6) haddinden fazla "benim icin ölsün kendini kanitlasin" hallerin
7) saglikli iletisim kurmak yerine silip atip triplenmen - kisi pesinden kosmayinca "acaba sorun ne" diye alttan alman
8) bir kere alttan aldiktan sonra iliskide rollerin degismesi artik erkeğin prenses senin kovalayan olman
9) kavga kiyamet ve ayrilik
Tamam ama bu sefer alttan almadım o yazınca çevremdekiler hatalısın durduk yere sildin her yerden çocuğu dediler ben de konuşup çözmeye karar verdim kavga etmedik çünkü hiç kavga eden birisi de değil onu da çözemedim hiç tartışmıyoruz ne olursa olsun sakince konuşuyor

erkekler kadınların peşinde koşmak zorunda değil. kız çok. senden çok var bacım. sen özel değilsin. güzel olabilirsin ama seçenek çok. artık güzel kız da çok. yani kızlara kıran girmedi. erkek arkadaşın da kolayca başka kız bulabilir. nitelik önemli. sen karşındakini bezdirirsen sıkılır kaçar. bunu anlamak zor değil.
Haklısın erkek de çok ama gene de sevdiklerimize sahip çıksak iyi olur

Nesi mi aynı?
Daha ilk görüşmeden evlilik muhabbeti yapan, parayla gözünü boyamaya çalışan, peşinden gurursuz tavırlarla koşan, senin güya yüz vermediğin ama tabi ki ayrılmadığın ve bir noktaya gelince tersine dönen ilişki sana tanıdık gelmedi mi cidden?
Evet eski ilişkilerim gibi

Evet güzelim zorlanirsin. Kac insan taniyorum geldiler zorlandilar ya dönüyorlar ya da katlaniyorlar. Kültür farki var. Inan bana olmuyor bebegim

Siz Türk müsünüz? Eger Turkseniz bulundugunuz ülkeye gökten düşmediniz herhalde ya anneniz babaniz ya buyuknineniz dedeniz oraya sonradan gelip yerleşmiş ve dönmemişler ki siz de orada doğabilmişsiniz.

Yeni yerde yeni bir herkes kendine göre ölçülerde zorluk yaşar zorlanir bu cok dogal ilk zamanlar yaşanir bunlar ama herkes dönmüyor konu sahibi icin demiyorum ama çokta güzel hayat kuruyor insanlar. Ben Turkiyeye de sonradan geldim yillarca yaşadim ailemle simdi esimle farkli bir ulkedeyiz yine duzenimizi kuruyoruz mutluyuz.
Tek derdi para olanlar dönüyordur ya da o ulkede yasamini devam ettirecek dili meslegi vs elinde olmayan insanlar zorlanir döner bu da cok normal

Molalarda sizi niye arasın ya. Sanki 3 saat değilki bu mola. Adam dinlensinmi yemek mi yesin ne biliyim çay kahve mi içsin sizi mi eğlesin.

Ha eve gidince aramaz sormaz neyse de.

Bide Allah aşkına niye ömrü boyunca size yalvarsın ne saçma sapan ilişki isteği bu
Yok işten önce işten sonra arıyor zaten neyse insanlara biraz alan bırakmak lazım haklısın
Her zaman yalvarmasından bahsetmiyorum zaten de aramızda sorun varsa çözene kadar yalvarabilir

Maddiyatçılığından ve temelsiz egondan en ufak bir şey kaybetmemişsin. Sonsuza kadar sana mı yalvaracaktı? Önüne bakıyordur adam. Sonsuza kadar sana hediyeler paralar saçıp aşkından deli divane mi olacaktı? Yok öyle bir dünya canım
Sürekli şımartılan hediyelere boğulan ilgi gösterilen kızlar var ama ben isteyince niye kötü oluyor

Evet ben de düşünüyorum bunu çünkü artık her zaman orda yaşamak zorundayım 4 5 yıl sonra geri dönmek istesem öyle kolay bir şey de olmayacak

Düğüne değil nikaha düğün sonra olacak yurt dışında yaşadığı için önceden yapmamız lazım süreç uzayacak diye
Değiştim aslında gerçekten ama bazen ilgi manyaklığım tutabiliyor hala
Sence abartmış mıyım
Her zamanki gibi abartmışsın tabı.
Eskisi vardı bi tane aynı servisteydiniz. O da aşkından ölüyordu, ilgi manyağıydı noldu? Demem o molalarda neden aramadın neden sormadına devam edersen evlendiğinizde de sınır kapısına koyar valla ki ben çok ihtimal vermiyorum evleneceğine.

Her zamanki gibi abartmışsın tabı.
Eskisi vardı bi tane aynı servisteydiniz. O da aşkından ölüyordu, ilgi manyağıydı noldu? Demem o molalarda neden aramadın neden sormadına devam edersen evlendiğinizde de sınır kapısına koyar valla ki ben çok ihtimal vermiyorum evleneceğine.
Tamam biraz daha sakin kalacağım

Erkek arkadaşım yurt dışında yaşıyor, ilk başta ben onu istemedim bazı sebeplerden dolayı ilk görüşmeden itibaren yüzük bakmaya başladı senin istediğin gibi olacağım evleneceğiz diye, ilk ay yüzük aldı hediyeler para göndermeler
yani bunları beni etkilemek için mi yaptı bilmiyorum
ailemle tanıştı ben de yurt dışına yanına gidip ailesiyle tanıştım 5 ay oluyor
tatilimiz çok güzel geçti iş yerinde telefon yasak ama molalarda beni aramıyor başından beri aramıyordu ama hep mesaj atıyordu
ben de uzak ilişki zaten molalarda niye aramıyor diye kendi kendime triplere girip sildim onu her yerden o da fotoğraflarımızı kaldırmış
sonra telefonla konuştuk yalvaracak mıyım dedi e ilişkinin başında yalvarıyordu benimle evlenmek için
sevmiyorum seni desem de ikimizin yerine de severim ben diyordu şimdi nolduysa
neyse ben de aramadım mesaj atmadım 3.gün mesaj attı hep beni düşündüğünü arama dediğim için gurur yaptığını söyledi
şimdi barıştık ama düşünüyorum da yani zaten saat farkımız var 3 vardiya çalışıyor konuşamıyoruz ilgilenmiyor fazla ayda 1 görüşüyoruz benim molalarında aramasını istemem çok mu geldi buna
bunu benim söylememe bile gerek yok onun yapması lazım değil mi
hiç kıskandığını da görmedim güveniyorum sana diyor ama hiç kıskanılmadığım ilişki olmamıştı tuhaf geliyor
ilk başta her şeyi o düşünürdü o araştırırdı şimdi onu yönetmemi istiyor ben şöyle yapalım dicem o yapacak ben dedikten sonra anlamı kalıyor mu
kafam çok karışık ben onu silmek için bahane aramışım öyle söylüyor o zaman o da bahaneye bakıyormuş kendini göstermek için
Seni çok tripli ,aşık usandiran, prenses sendromunun kralıcesi olarak kodlamış beynim.Seni gorunce hemen aklıma bunlar geldi bilmiyorum neden????

Siz Türk müsünüz? Eger Turkseniz bulundugunuz ülkeye gökten düşmediniz herhalde ya anneniz babaniz ya buyuknineniz dedeniz oraya sonradan gelip yerleşmiş ve dönmemişler ki siz de orada doğabilmişsiniz.

Yeni yerde yeni bir herkes kendine göre ölçülerde zorluk yaşar zorlanir bu cok dogal ilk zamanlar yaşanir bunlar ama herkes dönmüyor konu sahibi icin demiyorum ama çokta güzel hayat kuruyor insanlar. Ben Turkiyeye de sonradan geldim yillarca yaşadim ailemle simdi esimle farkli bir ulkedeyiz yine duzenimizi kuruyoruz mutluyuz.
Tek derdi para olanlar dönüyordur ya da o ulkede yasamini devam ettirecek dili meslegi vs elinde olmayan insanlar zorlanir döner bu da cok normal
Evet türküm. Benim zamaninda büyük dedem yerlesti buralara. O yüzdern duyduklarima göre diyorum zaten nekadar zor oldugunu
Siz kari koca sifirdan bir baslangic yapmissiniz birlikte öyle tabikide olur. Insallah da kalir öyle.
Ben konu sahibine yukarida da belirttigim gibi inanin bana cok zor oluyor kendi gözümle görüyorun cok zorluk cekiyorlar.
Siz de zamaninda yerlesmissiniz türkiyeye anladigim kadariyla en azindan kültürü biliyordunz büyük bir ihtimal akrabalariniz da vardi. Tersi olunca ne dil var ne kültür var ne arkadas cevresi

Back