sevgilim sizce değişti mi ?

evet ben de o yüzden afalladım ama bu pahalı hediyeler alıyor sevmiyor mudur
Maddiyatçılığından ve temelsiz egondan en ufak bir şey kaybetmemişsin. Sonsuza kadar sana mı yalvaracaktı? Önüne bakıyordur adam. Sonsuza kadar sana hediyeler paralar saçıp aşkından deli divane mi olacaktı? Yok öyle bir dünya canım

Düğüne 4 ay var ve derdin bu mu üşüyen? Cidden inanılmazsın.Bir insan hiç mi seneler içinde değişmez. Asla ders almak yok sende.
Düğüne değil nikaha düğün sonra olacak yurt dışında yaşadığı için önceden yapmamız lazım süreç uzayacak diye
Değiştim aslında gerçekten ama bazen ilgi manyaklığım tutabiliyor hala
Sence abartmış mıyım

Evet güzelim zorlanirsin. Kac insan taniyorum geldiler zorlandilar ya dönüyorlar ya da katlaniyorlar. Kültür farki var. Inan bana olmuyor bebegim

Çok güzel sen bu olayları kendinde fark edip düzeltebilmişsin peki ben nasıl düzelteceğim yeni ilişkin için de çok sevindim umarım çok mutlu olursunuz

Tamam ama bu sefer alttan almadım o yazınca çevremdekiler hatalısın durduk yere sildin her yerden çocuğu dediler ben de konuşup çözmeye karar verdim kavga etmedik çünkü hiç kavga eden birisi de değil onu da çözemedim hiç tartışmıyoruz ne olursa olsun sakince konuşuyor

Haklısın erkek de çok ama gene de sevdiklerimize sahip çıksak iyi olur

Evet eski ilişkilerim gibi

Evet güzelim zorlanirsin. Kac insan taniyorum geldiler zorlandilar ya dönüyorlar ya da katlaniyorlar. Kültür farki var. Inan bana olmuyor bebegim

Siz Türk müsünüz? Eger Turkseniz bulundugunuz ülkeye gökten düşmediniz herhalde ya anneniz babaniz ya buyuknineniz dedeniz oraya sonradan gelip yerleşmiş ve dönmemişler ki siz de orada doğabilmişsiniz.

Yeni yerde yeni bir herkes kendine göre ölçülerde zorluk yaşar zorlanir bu cok dogal ilk zamanlar yaşanir bunlar ama herkes dönmüyor konu sahibi icin demiyorum ama çokta güzel hayat kuruyor insanlar. Ben Turkiyeye de sonradan geldim yillarca yaşadim ailemle simdi esimle farkli bir ulkedeyiz yine duzenimizi kuruyoruz mutluyuz.
Tek derdi para olanlar dönüyordur ya da o ulkede yasamini devam ettirecek dili meslegi vs elinde olmayan insanlar zorlanir döner bu da cok normal

Yok işten önce işten sonra arıyor zaten neyse insanlara biraz alan bırakmak lazım haklısın
Her zaman yalvarmasından bahsetmiyorum zaten de aramızda sorun varsa çözene kadar yalvarabilir

Sürekli şımartılan hediyelere boğulan ilgi gösterilen kızlar var ama ben isteyince niye kötü oluyor

Evet ben de düşünüyorum bunu çünkü artık her zaman orda yaşamak zorundayım 4 5 yıl sonra geri dönmek istesem öyle kolay bir şey de olmayacak

Her zamanki gibi abartmışsın tabı.
Eskisi vardı bi tane aynı servisteydiniz. O da aşkından ölüyordu, ilgi manyağıydı noldu? Demem o molalarda neden aramadın neden sormadına devam edersen evlendiğinizde de sınır kapısına koyar valla ki ben çok ihtimal vermiyorum evleneceğine.

Tamam biraz daha sakin kalacağım

Seni çok tripli ,aşık usandiran, prenses sendromunun kralıcesi olarak kodlamış beynim.Seni gorunce hemen aklıma bunlar geldi bilmiyorum neden????

Evet türküm. Benim zamaninda büyük dedem yerlesti buralara. O yüzdern duyduklarima göre diyorum zaten nekadar zor oldugunu
Siz kari koca sifirdan bir baslangic yapmissiniz birlikte öyle tabikide olur. Insallah da kalir öyle.
Ben konu sahibine yukarida da belirttigim gibi inanin bana cok zor oluyor kendi gözümle görüyorun cok zorluk cekiyorlar.
Siz de zamaninda yerlesmissiniz türkiyeye anladigim kadariyla en azindan kültürü biliyordunz büyük bir ihtimal akrabalariniz da vardi. Tersi olunca ne dil var ne kültür var ne arkadas cevresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…