• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim sizce değişti mi ?

Evet türküm. Benim zamaninda büyük dedem yerlesti buralara. O yüzdern duyduklarima göre diyorum zaten nekadar zor oldugunu
Siz kari koca sifirdan bir baslangic yapmissiniz birlikte öyle tabikide olur. Insallah da kalir öyle.
Ben konu sahibine yukarida da belirttigim gibi inanin bana cok zor oluyor kendi gözümle görüyorun cok zorluk cekiyorlar.
Siz de zamaninda yerlesmissiniz türkiyeye anladigim kadariyla en azindan kültürü biliyordunz büyük bir ihtimal akrabalariniz da vardi. Tersi olunca ne dil var ne kültür var ne arkadas cevresi

Bi tarafimiz Türk kökenli olsa da bizim Turkiyede gecmisten kalan köyümüz yerimiz (bildigimiz tarihte yok) akrabamiz yoktu. Genelde taninmama amacli bu kisimlari yazmam ama yani Turkiyeden göçüp tekrar geri gelme gibi bir durum yoktu.
Aksine ailem buraya geldiginde annem diyordu alfabeyi karistiriyordum diye.
Baska ulkeye giden herkes dilsiz mesleksiz gitmiyor.
Yani şimdiki dil öğrenme şartlari dedemiz zamanindaki gibi degil her imkan var. Ha yine de dilsiz mesleksiz gitmek tabi ki zor tabi.ama uluslar arasi evlilikler olmaz yurumez diye bir sey yok.

Son düzenleme:
şimdi barıştık ama düşünüyorum da yani zaten saat farkımız var 3 vardiya çalışıyor konuşamıyoruz ilgilenmiyor fazla ayda 1 görüşüyoruz benim molalarında aramasını istemem çok mu geldi buna
Bu şekilde tanıyabileceğini düşünüyor musun? İnternetten mi tanıştın yurtdışındaki erkekle

Ben de bilmiyorum
Yapma prenses bu güzellik geçici fazla naz aşık usandirir bir bakmişsin seneler geçmiş ve sen yapa yalnız kalmışsın.Bu karakterini duzeltmezsen evlensen bile kısa sürede adam bıkar koşarak boşar seni Benden söylemesi.Gercekleri görme vaktin geldi.Tatlı uykudan uyan!!!!!!

Seni çok tripli ,aşık usandiran, prenses sendromunun kralıcesi olarak kodlamış beynim.Seni gorunce hemen aklıma bunlar geldi bilmiyorum neden????
Ben de bilmiyorum
Yapma prenses bu güzellik geçici fazla naz aşık usandirir bir bakmişsin seneler geçmiş ve sen yapa yalnız kalmışsın.Bu karakterini duzeltmezsen evlensen bile kısa sürede adam bıkar koşarak boşar seni Benden söylemesi.Gercekleri görme vaktin geldi.Tatlı uykudan uyan!!!!!!
tamam barışmışken tekrar huysuzluk çıkarmayayım

Eski konularınızı az çok hatırlıyorum. Çok yorucu bir kişiliğiniz var gerçekten. Hem kendinize hem karşıdaki kişiye eziyet etmekten neden bu kadar zevk alıyorsunuz?

Back