sevgilim sizce değişti mi ?

seviyorum belki niye yarı yolda bırakacakmışım öyle olsa ailesiyle neden tanışayım
Seviyor olsaydınız seviyorum derdiniz, seviyorum belki diye bir cvp olmaz. Ailelerle tanıştınız diye aşk mı yüklendi bünyenize? Sevmiyorsunuz siz bu adamı.

Seviyor olsaydınız seviyorum derdiniz, seviyorum belki diye bir cvp olmaz. Ailelerle tanıştınız diye aşk mı yüklendi bünyenize? Sevmiyorsunuz siz bu adamı.
ama yan yanayken baya mutluyuz uzaktayken sıkıntı oluyor

Mune abla 4 aya evleneceğiz sabredeyim mi 4 ay
yani iş saatleri dışında da ilgileniyor aslında
türkiyede yaşayan büyüyen erkekle avrupada yaşayıp büyüyen erkek türk de olsa farklı oluyor sanırım o yüzden biraz afalladım

aaaa usuyenprenses hos geldin
bence senin bir karman var. basindan sonuna tummm iliskilerin ayni. adami yolda da bulsan, nette de bulsan nerede tanisirsan tanis istisnasiz tüm flortlerin sana "seninle ben evlenecegim, dağları delerim, senin icin her seyi yaparım, yikarim ulan kapina kopegim" modunda takiliyorlar.
amma ve lakin gecen 30 küsür senede onca evlilik lafini diline pelesenk eden erkek bollugunun icinde kıydığın nikah sayisi; 0
kader motifi mi dersin, karma mi dersin ne dersin bilmiyorum ama bildigim bir sey bir insanin hayatinda israrla ayni olaylar yasaniyorsa orada bir bozukluk vardir. sen bu adamla ayril bak yeni buldugun kisi de ilk gunden dünyaları önüne sereyim, evleneyim saraylarda yasatayim moduna girecek.
bence ilk önce hayatinin bu tıkanikliginin sebebini bul ve çöz. artik terapite mi gidersin, spirituellere para mi kaptirirsin ne yaparsin bilmem ama çözüm sende

ay beni benden iyi tanıyorsun
ben de bir yerde tıkanıklık var farkındayım da çözemiyorum ki bir türlü sebebi ne

ay beni benden iyi tanıyorsun
ben de bir yerde tıkanıklık var farkındayım da çözemiyorum ki bir türlü sebebi ne
ama iste cozmen lazim. bende de benzer bir motif vardi hatta KKya konu acmistim. buldugum basindan sonuna tummm erkekler gercek sevgililerden tatil asklarina, takilmacalara istisnasiz hepsi asla tartismayan, sevgisini göstermekten çekinmeyen, tatli dilli, nahif, uyumlu, merdivende yagmurda kucaklarda taşıyan adamlardı ama hepsi tüm planlari bana bırakırlardi. onca sene onca erkekten bir tane konser bileti almadim mesela hepsinde tüm aktiviteleri ben ayarlardim, ya da "burasi guzel diyorlar" diye kaydetmemisler hepsinde ben kaydeder götürürdüm onlar seve seve eslik ederlerdi. Sonra da zaten iliski beni yorardi ayrilirdim. yasim 30 olunca bir anda dank etti, hayatimdaki insan öncekilerin ayni diye. sanki erkek fabrikasi var aynilari gelip duruyor
sonra Kkda konu falan actim, bildigin bu konuya yoğunlastim, psikolog videolari izledim kitaplar okudum vs vs derken sorunun tamamen benden kaynaklandigini anladim. bir sonraki iliskimde en basindan farkli davrandım ve hayatimin askini buldum. simdi onun haritasi pinlerle dolu, beni götürecek tiyatrolar, baleler, kafeler bulup duruyor.
eger ben kendime cekiduzen vermesem eminim ki bu çocukla da bir sene falan çıkıp herseyi planlamaktan sıkılıp ayrılırım

Ooooo, o kadar yakın mı evlilik tarihi
Valla ablacım, erkek arkadaşınızla alakalı aklınızda ufacık bir şüphe dahi yoksa devam edin, kıskanmıyor olmasını olumsuzluk gibi görmeyin bana göre hastalıklı bir kıskançlığı olacağına, eşine ve kendisine güvenen, ilişkisine inancı olan bir adam olması daha iyi.

Bence kendinize sorun, bu adamı seviyor muyum? Bir ilişkiden beklediklerimi bana veriyor mu? Onunla evlenmem mantıklı ? Eğer bu gibi sorulara evet diyebiliyor ve adamın doğru seçim olduğuna inanıyorsanız evlenin

sağol Mune ablacım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…