sevgilim sizce değişti mi ?

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.367
4.004
373
Erkek arkadaşım yurt dışında yaşıyor, ilk başta ben onu istemedim bazı sebeplerden dolayı ilk görüşmeden itibaren yüzük bakmaya başladı senin istediğin gibi olacağım evleneceğiz diye, ilk ay yüzük aldı hediyeler para göndermeler
yani bunları beni etkilemek için mi yaptı bilmiyorum
ailemle tanıştı ben de yurt dışına yanına gidip ailesiyle tanıştım 5 ay oluyor
tatilimiz çok güzel geçti iş yerinde telefon yasak ama molalarda beni aramıyor başından beri aramıyordu ama hep mesaj atıyordu
ben de uzak ilişki zaten molalarda niye aramıyor diye kendi kendime triplere girip sildim onu her yerden o da fotoğraflarımızı kaldırmış
sonra telefonla konuştuk yalvaracak mıyım dedi e ilişkinin başında yalvarıyordu benimle evlenmek için
sevmiyorum seni desem de ikimizin yerine de severim ben diyordu şimdi nolduysa
neyse ben de aramadım mesaj atmadım 3.gün mesaj attı hep beni düşündüğünü arama dediğim için gurur yaptığını söyledi
şimdi barıştık ama düşünüyorum da yani zaten saat farkımız var 3 vardiya çalışıyor konuşamıyoruz ilgilenmiyor fazla ayda 1 görüşüyoruz benim molalarında aramasını istemem çok mu geldi buna
bunu benim söylememe bile gerek yok onun yapması lazım değil mi
hiç kıskandığını da görmedim güveniyorum sana diyor ama hiç kıskanılmadığım ilişki olmamıştı tuhaf geliyor
ilk başta her şeyi o düşünürdü o araştırırdı şimdi onu yönetmemi istiyor ben şöyle yapalım dicem o yapacak ben dedikten sonra anlamı kalıyor mu
kafam çok karışık ben onu silmek için bahane aramışım öyle söylüyor o zaman o da bahaneye bakıyormuş kendini göstermek için

ilişkinin başında yalvarıyordu benimle evlenmek için
sevmiyorum seni desem de ikimizin yerine de severim ben diyordu şimdi nolduysa

Fazla naz aşık usandırır derler, duydunuz mu hiç ?
İlişki hayatı kolaylaştırmak için vardır, dert edinmek için değil. Beklentini söylersin o uyar ya da uymaz. Sen de yoluna onunla devam edip etmeyeceğine karar verirsin. Bu kadar

Mesele molalarda aramasını istemeniz değil ki, ne demek başlarda yalvarıyordu, adam ömrünü size yalvararak mı geçirecek. Siz zaten bugün bu işe evet desenizde yarın fikrinizi değiştirip adamı yarı yolda bırakacak gibi duruyorsunuz o yüzden bi salın adamı oda kendisini seven biriyle beraber olmayı hak ediyordur herhalde.

Kaçan kovalanır var bir de. kimi yerine cuk oturuyor. Neden durduk yere bir insanı her yerden silersin ki, böyle saçma sapan bişey yapıp nasıl eski ilgi alakayı bekliyorsun hayret bir şey

yalvarsın istiyorum ne var bunda

Mesele molalarda aramasını istemeniz değil ki, ne demek başlarda yalvarıyordu, adam ömrünü size yalvararak mı geçirecek. Siz zaten bugün bu işe evet desenizde yarın fikrinizi değiştirip adamı yarı yolda bırakacak gibi duruyorsunuz o yüzden bi salın adamı oda kendisini seven biriyle beraber olmayı hak ediyordur herhalde.
yalvarsın istiyorum ne var bunda
bu normal bir şey mi yani, nasıl bir tatminsizliktir ki birileri size yalvarsın istiyosunuz?

Yukarda da demisler fazla naz asik usandirir diye. Bombos tripler atmissiniz adama. Gereksiz bir sekilde foto silmeler falan. Ne bekliyorsunuz ki anlamadim. Ben olsam boyle liseli gibi triplere giren birini bir dakika daha hayatimda tutmazdim. Bir de adam uc vardiya calisiyormus, ustune sizin sacma sapan triplerinizle ugrasiyor. Ceki duzen verin bence hareketlerinize sonsuza kadar surmez boyle.

usuyenprenses karakter olarak pamuklara sarıldığınız sevgiden şımartıldığınız ilişkiler yaşamıştınız yanılmıyorsam, bu beraberlikten de aynısını beklemenizi yadırgamadım, uzak mesafe ilişki yaşadığınız için erkek arkadaşınızın sizi sevdiğini önemsediğini göstermek için bulduğu fırsatları değerlendirmesini bekliyorsunuz, hele de sizi ikna edene kadar peşinizden koştuktan sonra, başta her şeye vakit bulan adam şimdi niye bulamıyor diye düşünmekte haklısınız bence, çalışma koşulları bir yana ilişki emek ve mesai ister.

mune abla ayrılmalı mıyım sence

Hoş geldin üşüyenprenses,
Daha önceki erkek arkadaşların bundan daha ilgililerdi sanki ben bunun seni çok sevdiğini düşünmüyorum uzaktan ilişki zor zaten

Hoş geldin üşüyenprenses,
Daha önceki erkek arkadaşların bundan daha ilgililerdi sanki ben bunun seni çok sevdiğini düşünmüyorum uzaktan ilişki zor zaten
evet ben de o yüzden afalladım ama bu pahalı hediyeler alıyor sevmiyor mudur

yani iş saatleri dışında ilgileniyor aslında bilemedim iş yerinde telefon yasakmış

seviyorum belki niye yarı yolda bırakacakmışım öyle olsa ailesiyle neden tanışayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…