- Konu Sahibi bilinmekistemiyorum
Derken?????Maddi denklik yok ama ben biraz taninmis biriyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derken?????Maddi denklik yok ama ben biraz taninmis biriyim
Herkesin hayatına kimse karışamaz. Ne demek ailem ona baskı yapar? Bana baskı yapmaya kalksalar iyi bir had bildirip yüzlerine bakmam.Lütfen bana fikir verin, ben aslen Vanliyim, doğma buyume İstanbulluyum, 20 yaşindayim, ailem muhafazakar, sevgilim var ve ailem henuz bilmiyor ama yakinda soyleyecegim, sevgilim İzmirli, seküler ve zengin bi aile, benim ailem zengin degil, babam tekstil de calisiyor, ailem dine cok onem veriyor, benim hayatima da cok karisiyor giyimime ibadetime cevreme, onlar gore kisa acik vs asla giyinemem, ben namazi biraktim bana ateist damgasi vurdular, kapaliydim acildim bana yapmadiklarini birakmadilar, suan universite okuyorum, sevgilimin ailesi cok rahat ve cok elit, sevgilimin kiz cevresi yok ama alkolu var, birakamiyor, ailem onu tanisa asla izin vermez evlenmemize, cocuga baski yaparlar dindar olmasi icin, ben bu durumu aileme nasil soyliyecem, sevgilimi cok seviyorum, onunla nasil bir yol izleyerek evlenebilirim bana fikir verin lutfen
Ailemin maddi durumu, sevgilimin ailesi kadar iyi degil, bende sosyal medyalarda adımı duyurdum, internetten de para kazanıyorum, ayrica iş hayatındada güzel iş deneyimlerim oldu, bireysel olarak çocuktan duşuk seviyede degilim ama aile, kültür yapımız uymuyorDerken?????
Peki ailesi sosyal medya fenomeni birini ister mi? Ve hangi yönünüzle fenomen oldunuz?Ailemin maddi durumu, sevgilimin ailesi kadar iyi degil, bende sosyal medyalarda adımı duyurdum, internetten de para kazanıyorum, ayrica iş hayatındada güzel iş deneyimlerim oldu, bireysel olarak çocuktan duşuk seviyede degilim ama aile, kültür yapımız uymuyor
Ailesi beni ister, annesiyle falan iyi anlasiyorum, dış gorunusum de güzel ve kendi alanimla alakali icerikler yaparak buyudum, herneyse ama benim ailem onu istemezPeki ailesi sosyal medya fenomeni birini ister mi? Ve hangi yönünüzle fenomen oldunuz?
Senin ailen istemeyecek de onun ailesi çok mu isteyecek sanıyorsun ?Lütfen bana fikir verin, ben aslen Vanliyim, doğma buyume İstanbulluyum, 20 yaşindayim, ailem muhafazakar, sevgilim var ve ailem henuz bilmiyor ama yakinda soyleyecegim, sevgilim İzmirli, seküler ve zengin bi aile, benim ailem zengin degil, babam tekstil de calisiyor, ailem dine cok onem veriyor, benim hayatima da cok karisiyor giyimime ibadetime cevreme, onlar gore kisa acik vs asla giyinemem, ben namazi biraktim bana ateist damgasi vurdular, kapaliydim acildim bana yapmadiklarini birakmadilar, suan universite okuyorum, sevgilimin ailesi cok rahat ve cok elit, sevgilimin kiz cevresi yok ama alkolu var, birakamiyor, ailem onu tanisa asla izin vermez evlenmemize, cocuga baski yaparlar dindar olmasi icin, ben bu durumu aileme nasil soyliyecem, sevgilimi cok seviyorum, onunla nasil bir yol izleyerek evlenebilirim bana fikir verin lutfen
Şu anki kazancınızla ev geçindirebilir misiniz? Yarın evlenme kararı alınsa evinizin masraflarını karşılayacak kadar mı kazanıyorsunuz? Hadi aileler düğün dernek üstlense siz ve sevgiliniz kira fatura mutfak alışverişini yapabilecek misiniz?Ailemin maddi durumu, sevgilimin ailesi kadar iyi degil, bende sosyal medyalarda adımı duyurdum, internetten de para kazanıyorum, ayrica iş hayatındada güzel iş deneyimlerim oldu, bireysel olarak çocuktan duşuk seviyede degilim ama aile, kültür yapımız uymuyor
Senin ailen peki sosyal medya fenomeni olduğunu biliyor mu? Ona bir şey demiyorlarsa bu çocuğa da demeyebilirler. Çok da baskıcı değiller demek ki.Ailesi beni ister, annesiyle falan iyi anlasiyorum, dış gorunusum de güzel ve kendi alanimla alakali icerikler yaparak buyudum, herneyse ama benim ailem onu istemez
Bende alkol kullansın istemiyorum, alkol zorunlu bir sey degil, içmese daha iyi olur bence, zamanla bagimililiga donussun istemiyorumSenin ailen peki sosyal medya fenomeni olduğunu biliyor mu? Ona bir şey demiyorlarsa bu çocuğa da demeyebilirler. Çok da baskıcı değiller demek ki.
Ayrıca peki sen alkolü bırakmasını kendin için mi istedin ailen kabul etsin diye mi? Yani senin için de sakıncalı mı değil mi
sevdigim insanla evlenmek kadar normal bir şey yok bence, zaten okuyorum, calisicamda, birşey kaybetmemYirmi yaşında koş evlen, erkekte kalmadı dünyada, ölürsün aşkından mazallah, koş koş evlende bir de çocuk yap hiç durma.
keske trol olsaydı, beni tanımayan birilerine ne yapmaliyim diye sormak icin kadinlar kulubune uye oldumTrollll![]()
Gençliğini kaybedersin, umudunu kaybedersin, huzurunu kaybedersin, öz güvenini kaybedersin, vakit kaybedersin ama aşıksan kesin dene değer yani.sevdigim insanla evlenmek kadar normal bir şey yok bence, zaten okuyorum, calisicamda, birşey kaybetmem
Duzgun konusmayacaksaniz bu konuya cevap vermeyiiniz hanimefendi, derdim var ki soruyorum insanlara, yasim daha genc, insanlardan akil almak istiyorum yanlis yapmamak icinYeni üyelik, abidik gubidik bı konu, her yoruma mantıksız bı cevap, inşallah şu hikaye yazıyorum tutar mı konularindandir![]()
Gayet düzgün cevaplar almışsn ama "yanlış yapacağım" diye zorluyorsun gibi geldi banaDuzgun konusmayacaksaniz bu konuya cevap vermeyiiniz hanimefendi, derdim var ki soruyorum insanlara, yasim daha genc, insanlardan akil almak istiyorum yanlis yapmamak icin