- 22 Mart 2025
- 575
- 756
- 18
- Konu Sahibi bilinmekistemiyorum
uzak mesafe ilişkisi mi? çocuk kaç yaşında?19 yasimdayken sevgili olduk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzak mesafe ilişkisi mi? çocuk kaç yaşında?19 yasimdayken sevgili olduk
insanların hayat tarzı olabilir. Hiç kimse için de bunlardan vazgeçmez. Normali budur.16 yaşında tanışmışsın şu anda 20 yaşındasın. Bundan 1 sene sonra bile bambaşka düşüneceksin.
Alkol olsa bile bırakamam demenin acısını evlendikten sonra anlayacaksın.
Dizilere özenmeyin bence. Benim ailem seküler değil ama ben öyleyim. Daha esneğim çoğu konuda. Ama eşimin ailesi ve eşim muhafazakar. Evet inançlıyım oruç tutarım ama yeri geldiğinde insanlar birkaç kadeh bir şey de içebilir diye düşünürüm ama eşim öyle değil. Tüketmediğimden zorluk yaşamadık ama aktif öyle bir hayatım olsa bu zorluk gelirdi ve eminim ki ilişkimiz ikimiz açısından da yürümezdi. Eşim kimseye dini konuda karışmaz bana da ama ailesi giyimime hala müdahale etmeye çalışır. Hamileliğimde hep karnımın belirgin olduğu elbiseler, taytlar giydim ama onlara giderken taytın üstüne uzun kazak ya da bol gömlek giydim bu bile beni aşırı sinirlendiriyor hala. Basit görünen şeyler aslında biriken şeyler. Bir de eşimin ailesi de doğulu daha doğrusu güneydoğulu. Ben Selanik göçmeniyim. Bence doğu kültürünün çok güzel yönleri var ama aşırı sert aşırı katı. Hep başkası için yaşıyorlar. Ailen çoğu şeyi aşsa bile çevre ne deri aşamaz. E çevrenizde çok konuşuyor. Sürekli diyorum çekirdek aile olarak değil sülale olarak yaşıyorsunuz diye. Neyse ki benim eşim öyle değil ama yinede geleneksel bazı yönleri bana hala fazla gelir zaman zaman.Ne olursa olsun evlenicez diyor, bende onunla evlenmeyi coook istiyorumSorun yaşamayi goze aldim, ama aileme onu nasil kabul ettirecegim bilmiyorum
Hiç bir erkek için ailemi karşıma almam.İlerde çok sorun yaşarsın aileler çok sıkıntı çıkarırLütfen bana fikir verin, ben aslen Vanliyim, doğma buyume İstanbulluyum, 20 yaşindayim, ailem muhafazakar, sevgilim var ve ailem henuz bilmiyor ama yakinda soyleyecegim, sevgilim İzmirli, seküler ve zengin bi aile, benim ailem zengin degil, babam tekstil de calisiyor, ailem dine cok onem veriyor, benim hayatima da cok karisiyor giyimime ibadetime cevreme, onlar gore kisa acik vs asla giyinemem, ben namazi biraktim bana ateist damgasi vurdular, kapaliydim acildim bana yapmadiklarini birakmadilar, suan universite okuyorum, sevgilimin ailesi cok rahat ve cok elit, sevgilimin kiz cevresi yok ama alkolu var, birakamiyor, ailem onu tanisa asla izin vermez evlenmemize, cocuga baski yaparlar dindar olmasi icin, ben bu durumu aileme nasil soyliyecem, sevgilimi cok seviyorum, onunla nasil bir yol izleyerek evlenebilirim bana fikir verin lutfen
20 yaşında bir gen kız olarak çok acele ediyorsun.Okuyorsun da ne guzel önce okulunu bitir sevgilin evleneliim diyorsa ne maglum evlendikten sonnra sennin okumana karşı çıkmayacağı birde çocuk yaparsın oturturlar seni. Sevgilin ayrıca seni çok seviyorsa bekler. Sana olaan sevgisini sana bu şekilde ispatlasin olmaz mı.Lütfen bana fikir verin, ben aslen Vanliyim, doğma buyume İstanbulluyum, 20 yaşindayim, ailem muhafazakar, sevgilim var ve ailem henuz bilmiyor ama yakinda soyleyecegim, sevgilim İzmirli, seküler ve zengin bi aile, benim ailem zengin degil, babam tekstil de calisiyor, ailem dine cok onem veriyor, benim hayatima da cok karisiyor giyimime ibadetime cevreme, onlar gore kisa acik vs asla giyinemem, ben namazi biraktim bana ateist damgasi vurdular, kapaliydim acildim bana yapmadiklarini birakmadilar, suan universite okuyorum, sevgilimin ailesi cok rahat ve cok elit, sevgilimin kiz cevresi yok ama alkolu var, birakamiyor, ailem onu tanisa asla izin vermez evlenmemize, cocuga baski yaparlar dindar olmasi icin, ben bu durumu aileme nasil soyliyecem, sevgilimi cok seviyorum, onunla nasil bir yol izleyerek evlenebilirim bana fikir verin lutfen
Eğitim öğretim, lisan öğrenme, meslek sahibi olma, kariyer yapma, uluslararası şirketlerde çalışıp tecrübe sahibi olmak kıdem... Bunlar yok değil mi hayalleriniz arasında. Tanınan biriyim dediğiniz sosyal medyada takipçileriniz mi çok? Alkolik adamlar bugün dediğini yarın hatırlamıyor ama siz bilirsiniz. Ziyan olacak bir hayat daha. Yalnız, bunlar zengin hele bir kapağı atayım geleceğim garantide olsun demeyin. Millet alkolik çocuklarına mecburen bakıyorlar, size niye baksınlar?
20 yaşında bir genc kız olarak çok acele ediyorsun.Okuyorsun da ne guzel önce okulunu bitir sevgilin evleneliim diyorsa ne maglum evlendikten sonnra senin okumana karşı çıkmayacağı birde çocuk yaparsın oturturlar seni. Sevgilin ayrıca seni çok seviyorsa bekler. Sana olaan sevgisini sana bu şekilde ispatlasin olmaz mı.Lütfen bana fikir verin, ben aslen Vanliyim, doğma buyume İstanbulluyum, 20 yaşindayim, ailem muhafazakar, sevgilim var ve ailem henuz bilmiyor ama yakinda soyleyecegim, sevgilim İzmirli, seküler ve zengin bi aile, benim ailem zengin degil, babam tekstil de calisiyor, ailem dine cok onem veriyor, benim hayatima da cok karisiyor giyimime ibadetime cevreme, onlar gore kisa acik vs asla giyinemem, ben namazi biraktim bana ateist damgasi vurdular, kapaliydim acildim bana yapmadiklarini birakmadilar, suan universite okuyorum, sevgilimin ailesi cok rahat ve cok elit, sevgilimin kiz cevresi yok ama alkolu var, birakamiyor, ailem onu tanisa asla izin vermez evlenmemize, cocuga baski yaparlar dindar olmasi icin, ben bu durumu aileme nasil soyliyecem, sevgilimi cok seviyorum, onunla nasil bir yol izleyerek evlenebilirim bana fikir verin lutfen
Muhafazakar olan kız ve ailesi farkındadınız değil mi? Okumaya karşı çıkıp çocuk yaptıran genelde onlar. Ben aksine rastlamadım şimdiye kadar.20 yaşında bir genc kız olarak çok acele ediyorsun.Okuyorsun da ne guzel önce okulunu bitir sevgilin evleneliim diyorsa ne maglum evlendikten sonnra senin okumana karşı çıkmayacağı birde çocuk yaparsın oturturlar seni. Sevgilin ayrıca seni çok seviyorsa bekler. Sana olaan sevgisini sana bu şekilde ispatlasin olmaz mı.o alkole devam ediyorsa "bırakmiyorsa" sende okuluna devam edeceksin meslegini eline alirsin öyle yol alirsin. Saglikli kararlar vermek yerine neden acele ediliyor.
![]()
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmakta var kız üni okuyormuş zaten devam etsin yaşı daha küçük.Muhafazakar olan kız ve ailesi farkındadınız değil mi? Okumaya karşı çıkıp çocuk yaptıran genelde onlar. Ben aksine rastlamadım şimdiye kadar.
Gidip evlensin demedik zaten.Yağmurdan kaçarken doluya tutulmakta var kız üni okuyormuş zaten devam etsin yaşı daha küçük.
Allah aşkına alkolik olduğunu tam olarak nasıl biliyorsunuz? Alkol kullanan ve bırakmayan biri var. Alkolik değilim ama alkol kullanırım ve asla bir insan için bırakmam. Bu yargıya nasıl varıyor herkes hayret ediyorum
alkolden nefret eden , gençken içki içen birine denk gelmekten çok korkan biri olarak soyluyorum. her içki içen bağımlı olmuyor. ayda yılda bir içen , ortamını bulunca eşiyle yada dostlarıyla 2 kadeh içen ya da bayram seyranda bir araya gelinince içen kişiler var bağımlı olmak çok başka birseyAlkol bağımlısı biri ile evlenmek istiyor musun hemde 20 yaşındayken?
Her gün içtiğini yazmamış öncelikle. Ayrıca her gün bir kadeh şarap yada bira içen insan da alkolik değildir.Ben evinde şarap soğutucu dolabı olan biriyim. Yaşadığım yerde gelen gidene çay mı kahve mi diye sormuyoruz. Viskiyse viski şarapsa şarap biraysa bira ikram ediyorum. Martini, konyak hatta Asya içkileri bile var evimde. Japon viskisinden Kore soju suna kadar. Kendime yaptığım alkollü kokteyller de var. Alkole karşı değilim, isteyen içer istemeyen içmez. Burada millet küçük şişelerde şarap, bira alıp kaldırımda oturur öğle yemeğinde içer. Genç maddi durumu iyi, ailesi zengin 20 li yaşlarda birinin her gün alkol almasını ve bırakamasını normal bulmuyorum, bence bağımlı olmuş.
Uzak mesafe degil, ben 20 ve O 21 yaşindauzak mesafe ilişkisi mi? çocuk kaç yaşında?
Okumaama izin veriyorlar ama bircok kararima saygi duymuyorlar, onlara birseyi kabullendirmek kendimi üzmekten geçiyorMuhafazakar olan kız ve ailesi farkındadınız değil mi? Okumaya karşı çıkıp çocuk yaptıran genelde onlar. Ben aksine rastlamadım şimdiye kadar.
çalış iyi para kazanmaya bak o zaman kimse karışamaz istediğinle evlenirsinOkumaama izin veriyorlar ama bircok kararima saygi duymuyorlar, onlara birseyi kabullendirmek kendimi üzmekten geçiyor