Sevgilimle aynı iş yerinde çalışıyoruz benden yaş olarak büyük şuan 3. Senemiz eskiden benimle ilgilenir odamdan çıkmaz sevdiğini belli eder neden yazmadım diye trip atar kıskanırdı daha sonrasında yakınlaşmamiz oldu ben kendisine bağlandıkca o benden uzaklasti eskiden benden başkasına bakmaz ilgisini çekmez hep benimle ilgilenirdi şimdilerde ise çok kıskanıyorum onu aşırı derecede odandan çıkma diyebilecek kadar bir kız vardı benim yüzümden işten çıkardı ama o kız varken diğer arkadaşımdan şüpheleniyordum bisey diyemiyordum ilgisini çekmemesi için bide yaşça baya küçük şuan ondan aşırı kıskanıyorum benim istediğim onunla muhatap olmaması cok konuşmaması yanına gitmemesi veya soru soracaksa vs araması benim yanıma günde bir kere gelmezken onun yanında hep bakıyorum kız bir hafta izin aldı o zaman öyle rahatlık ki yanıma geliyor sakalasiyorduk tamam dedim normale döndük sanırım işin ilginç tarafı bu kızın erkek arkadaşı var aynı iş yerinde ve resimler vs atıyor tabi herkese açık değil belirli kişilere açık attıkları yine de korkuyorum benim sevgilim le ise diye ne yapmaliyim
Aslında işten çıkarılma sebebi benmişim gibi gösterdi ama neden hep hata yapmasi ve aile dostu var çok sevdiği onun sözü ile göndermesi bana bu şekilde yansıttı şimdi sorduğumda sen istedin diye diyor ama benim istediğim hicbiseyi yapmıyor artıkNe kıymetli sevgilin var ya. İlgisizmiş diye kadını işten attırmışsın bunun vebali çıkar senden. Her kadın bayılıyordu senin ilgisiz sevgiline zaten.. Bence de git doktora....
Ayrılmak istemiyorum neden ayrılmalıyımPsikiyatriye gidin ve adamdan ayrılın.
Çünkü sağlıklı bi düşünce yapınız yok sevgilinizi takıntı yapmışsınız ve boğuyorsunuz. Tedavi olun terapi alın, şuan sağlıklı bir ilişkide değilsiniz. Bir daha da kimsenin ekmeğiyle oynamayın günah ya, çıkar bir gün o kızın hakkıAyrılmak istemiyorum neden ayrılmalıyım
Aslında işten çıkarılma sebebi benmişim gibi gösterdi ama neden hep hata yapmasi ve aile dostu var çok sevdiği onun sözü ile göndermesi bana bu şekilde yansıttı şimdi sorduğumda sen istedin diye diyor ama benim istediğim hicbiseyi yapmıyor artık
Çünkü normal, sağlıklı bir insan güvenmediği biriyle ilişki sürdürmez. Güven ilişkinin temelidir.Ayrılmak istemiyorum neden ayrılmalıyım
İşten mi çıkartıldıgenç küçücük bir kızdan bahsediyorsunuz ayaklarının üstünde durmaya çalışan ekmek teknesi birnevi üstelik bu ekonomide sevgiliside varmış üstelik sizin sevgiliniz ilgisizse sizden uzaklaştıysa kızın ne suçu var ki ?
Yok yaaa ne kıskanması delimisin deyip kiskanan kızların arkasından atip tutup ay ne varoş harektler bunlar dedikten sonra sevgilim olunca bu arkadaş temsili.Ya bu sadece fantezi diye olsunn yeeaaa
Yok yaaa ne kıskanması delimisin deyip kiskanan kızların arkasından atip tutup ay ne varoş harektler bunlar dedikten sonra sevgilim olunca bu arkadaş temsili.
Bence de psikoloğa gidinSevgilimle aynı iş yerinde çalışıyoruz benden yaş olarak büyük şuan 3. Senemiz eskiden benimle ilgilenir odamdan çıkmaz sevdiğini belli eder neden yazmadım diye trip atar kıskanırdı daha sonrasında yakınlaşmamiz oldu ben kendisine bağlandıkca o benden uzaklasti eskiden benden başkasına bakmaz ilgisini çekmez hep benimle ilgilenirdi şimdilerde ise çok kıskanıyorum onu aşırı derecede odandan çıkma diyebilecek kadar bide bir kiz var yaşça baya küçük şuan ondan aşırı kıskanıyorum benim istediğim onunla muhatap olmaması cok konuşmaması yanına gitmemesi veya soru soracaksa vs araması benim yanıma günde bir kere gelmezken onun yanında hep bakıyorum kız bir hafta izin aldı o zaman öyle rahatlık ki yanıma geliyor sakalasiyorduk tamam dedim normale döndük sanırım işin ilginç tarafı bu kızın erkek arkadaşı var aynı iş yerinde ve resimler vs atıyor tabi herkese açık değil belirli kişilere açık attıkları yine de korkuyorum benim sevgilim le ise diye ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?