SEVGİLİM PİNTİ Mİ?

Yapmadığımı nerden biliyorsunuz. Yeri geldi hesap ödedim yeri geldi telefonunu almasına yardımci oldum. Bunları da hiç kulfet olarak görmedim. Ama siz çok yanlış şeyler anlıyorsunuz

İsterseniz bir de üzerinize ev, araba aldırın? Bu sınavı anlayamadıysanız, daha büyük bir sınava tabi tutun?
Valla sevgiliniz pinti değil de, siz korkulacak birine benziyorsunuz. Sınav ediyorum diye basitleşmeye gerek yok. 8 yıldır anlayamadınız mı ki sınav etme gereği duydunuz? Evlilik sözü iyi günde, kötü günde diye veriliyor. Sizde pek kötü gün ortaklığı sezemedim ben. Adamın maddi durumu bozulsa evlilik filan kalmaz. Siz etraflıca bugünün yarınını düşünün bence. Böyle basit sınavlardan ziyade.

Yapmadığımı nerden biliyorsunuz. Yeri geldi hesap ödedim yeri geldi telefonunu almasına yardımci oldum. Bunları da hiç kulfet olarak görmedim. Ama siz çok yanlış şeyler anlıyorsunuz
Biz siz ne dediyseniz onu anladık, ilk mesajınızda hiç kendi yaptıklarınızın bahsini etmediniz. Hep karşı tarafın hediye almasını, iyi yerlere götürmesini, iyi şeyler yedirip içirmesini, yanınızdakilere bile ödetmemesini anlattınız. Burdan nasıl sizin ne yaptığınızı çıkarabilirdik??

Ha sonra da yanlış anladınız siz beni anlamazdınız diye suçu bize atmayın çünkü hiç mantıklı değil..

Hem hesap ödetmez diyorsunuz, hem de çoğu zaman ben de ödemişimdir diyorsunuz.

Eee, siz aynı hesabı iki kere mi ödüyorsunuz

Bu arada yedirir içiririm nasıl bi laf yaaa. Siz gerçekten çok maddecisiniz anlaşılan

harika bi cevap

sekiz yıllık ilişkin varsa bunu onunla açıkça konuşabilirsin diye düşünüyorum. çocukca hareketler etmeye ne gerek var sanki?

siz çalışmıyorsunuz değil mi? bu sebeple paranın kıymetini bilmiyor gibi duruyorsunuz. yeri geliyor 200-300 lirada neymiş diyorsun ama yeri geliyor 30-40 lira insana koyuyor. sevgilinizde pintilik namına birşey göremedim ama onu sınava çekmeniz hoş olmamış bence çok çocukça olmuş yani. ben hiç bir zaman eşime karşı sevgili veya nişanlıyken dahi böyle birşey yapmayı düşünmedim sevgilinizin yerinde olmak istemezdim. onun pinti olup olmamasından ziyade kendi yaptığınız bu oyunu düşünün bence.

Sevgilin pinti degil ama benim aklima baska birsey takildi
Evlenince hesabin kitabin senin elinde olmasina gerek var mi?herseyi sen yapacaksin adam parayi verecek,bu cok zor bence ve gereksiz,yaz listeyi ver adamin eline gelirken alsin sen elinde cuzdan kahyalar gibi evin alisverisi faturasi odemesi ortalikta dolasacaksin ne bileyim bana zor gibi geldi,veya alisverislere birlikte cikmak daha guzel sanki

sınava tabi tutmanızı gerektirecek bişey bile yapmamış baştan siz nie böyle bişey planladınızki

Adam pinti değil sen görgüsüz ve gösteriş meraklısısın hiç kusura bakma.
Ben eski nişanlımın bana doğum günümde aldığı hediye telefonun bile parasını ödedim çünkü çok pahalıydı kabul etmedim nişanlımda parayı almıştı şimdi ben dedim mi hiç pinti mi diye ne saçma ya.

Bence gayet düşünceli bir sevgiliniz var.Takılmayın böyle şeylere,sevgilinizin kıymetini bilin.

özel günler dışında hediye almadığı için, çocuğu sınava tabi tutmuşsun ama, sınavı geçemeyen sen olmuşsun.

Özel Günler dışında da hediyesini eksik etmeyen hatta pardon özel günlerde bile hediye alma alışkanlığı olan kaç erkek var?

Beklentilerinizi düsürün azıcık yahu..

Ben sevgilinde pintilik değil sende açgözlülük gördüm.

Marka giyiyor olman, ailende bir dediği iki edilmeden büyütülmus olman seni bunca kadından üstün yapmıyor.

Ben de hastayım sizin gibilere hee şeyiniz ( sempatik bir uyenin deyimiyle kukunuz :) ) altından falan da haberimiz mi yok?
Biz tenekeden miyiz?

nedir yahu şu marka takıntınız anlamıyorum..
adam size hediye almıyor diye emir vaki yapayım derken kendinizi düşürmüşsünüz.

bence pinti deil siz farklı yorumluosunuz evli deilsiniz bişi deilsiniz nie ödesinki sizin borcunuzu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…