- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
bayan beyınım sen kadann etkılı guzel yazamam ben ama tesekkur ederımNe kadar iyimser yazıyosun yavrucum niye ben böyle olamıyorum yavşok oldum resmen ben
Yok canım etkili ve güzellik değil, kibarca yazamıyorum ben senin gibi yoksa aynı fikirdeyiz ama ben önünü alamıyorumbayan beyınım sen kadann etkılı guzel yazamam ben ama tesekkur ederım
Harika insanlarsınız güzel masum insanlar alkisliyorumYok canım etkili ve güzellik değil, kibarca yazamıyorum ben senin gibi yoksa aynı fikirdeyiz ama ben önünü alamıyorum
Teşekkürler. Ne yazikki hem cinslerimiz bile çok acımasız ve kötü . Kimse temiz değil ama maalesefBurada da millet kendini o kadar şeker pare melek gösteriyor ya deli oluyorum. Sanki konu sahibi bana harçlık vermiyor, beni baştan ayağa giydirmiyor mu demiş ? Allah aşkınıza abartmayın kız alt tarafı centilmenlik gösterememiş o an sevgilisi onu yanlış anlamış...
Nerozey, kesinlikle sevgilin pinti değil. Şöyle düşünebilirsin .. Kendin de söylemiştin ilk defa böyle bir şey yaptım diye. Belki de sevgilin de o an ki tepkilerin de senden böyle bir şey beklemediği için istediğin gibi karşılık verememiştir.
Çok önemli bir durum yok bence canım pintilik asla değil bu. Hiç sıkma canını...
Saçma bi insanım biraz doğrudur çok suçluyu. Hey Allahım ya ne doğru insanlarmissiniz. İnsanın gerçekten hem cinslerinden korkmasi gerekiyormuş anladimsonra verirsin derken bence verme demiş yani seni utandırmak istememiş.
ama bence böyle bişey yapman çok saçma geldi bana
napalım seni burda sevgilinden kart istedin o da hemen verdi ve parasını almadı ama almak istedi diye sevgilini topa tutup sana ayrıl mı diyelim. yatığın şeye saçma dedim ben ama sen kendine saçma demişin orsaına kimse karışamaz insan kendini daha iyi bilir sonuçta.Saçma bi insanım biraz doğrudur çok suçluyu. Hey Allahım ya ne doğru insanlarmissiniz. İnsanın gerçekten hem cinslerinden korkmasi gerekiyormuş anladim
Gerçekten çok gereksiz konuşuyorsunuz sizde dahil artık kimse yorum atmasin. Anladık herkes melek gibiymisnapalım seni burda sevgilinden kart istedin o da hemen verdi ve parasını almadı ama almak istedi diye sevgilini topa tutup sana ayrıl mı diyelim. yatığın şeye saçma dedim ben ama sen kendine saçma demişin orsaına kimse karışamaz insan kendini daha iyi bilir sonuçta.
Konunuzu yorumlara kapatalım mı? Böylece yorum almazBencede ters geliyorsa kimse yorum atmasin artık anladım ben çok kotuymusum
Konuyu kapatabilir misinizBencede ters geliyorsa kimse yorum atmasin artık anladım ben çok kotuymusum
Talebiniz üzerine yorumlara kapatıldı...Konuyu kapatabilir misiniz