- 28 Mayıs 2015
- 462
- 298
- 34
Ahahahhaha mezarci cokk guldum yasevgilin pinti değil de sen bildiğin mezarcısın sanki
daha napsin istersin ağzında gülle (en pahalı olanından merak etme) ters takla atsin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahhaha mezarci cokk guldum yasevgilin pinti değil de sen bildiğin mezarcısın sanki
daha napsin istersin ağzında gülle (en pahalı olanından merak etme) ters takla atsin mi?
Konu sahibinin karti istemesi normal de sevgilisinin 42 tl yi geri istemesi mi anormal?
Bence ikiside...
ablamda başka takı takılacak yer kalmadı
ablamda başka takı takılacak yer kalmadı
Merhaba arkadaşlar. Önceki konularından az biraz tanırsınız beni. Evliliği düşündüğümüz bir ilişkimiz var. Ve son zamanlarda ben evlilikten korkmaya başladım. En büyük neden de evlendikten sonraki hayatımın şimdiki hayatımdan kötü olacağı korkusu.
Maddi durumumuz iyi çok şükür ve ailem hiç bir zaman bir dediğimi iki etmedi belkide kötü yaptılar biraz. Ama bende kıymet bilen fuzuli yere harcama yapmayan değer bilen bi kızım. Erkek arkadaşımın ailesinde durumu iyi hatta bizden daha iyi.
Benim korkum belki biraz saçma gelecek ama maddiyat yani haliyle evlendikten sonraki hayatımında şimdiki gibi olmasını istiyorum herkes gibi ve çocuklarımında benim yaşadığım şartlarda yaşamalarını isterim.
Asıl konuya gelelim. Sevgilimin durumu iyi ama pek hediye falan almaz yani süpriz falan yapmaz tipik Türk Erkeği diyelim. Ama özel günlerde hediye alır genellikle annesiyle seçerler. Ama yeme içmë konusunda hiç sesini Çıkarmaz iyi yerlere götürür yanımda kardeşim arkadaşım olsun kimseye hesap ödetmez iyi şeyler yedirir. Bu yönden beni memnun eder. Aynı zamanda çalışkan birisi hangi işi yapsa bile ailesini ac bırakmaz bakar.yani bana o güveni veriyor.
Şimdi size aramızdaki konuşmayı anlatıcam.
Aramızda çok maddi konular konuşmayız ama geçende bana evlenince para hesabını sen yaparsın evde parayi sen tutarsın. Bizde hesapları hep annem ayarlar dikkat edersin gibi şeyler dedi. Bende tamam dedim tabiki ama dedigim gibi ayda yılda bir hediye alan birisi. Bende marka giyinirim. Ama hep indirim takip ederim ikinci el aldığım bile olur. Yani hesabımı bilirim. Bende bunları düşünerek sevgilime bi sınav yapmayı düşündüm. İnternetten bişey alcaktim kartımın dolu olduğunu ondan alabilirmiyim diye sordum. Hemen kartının fotosunu yolladı bana. Bende normalde hiç öyle bişey istemezdim bu zamana kadar madem kendi düşünüp almıyor emir vaki yapayım dedim. Ama akşam öderim sana yazıp öpücük koydum. Oda sadece Öpücükle karşılık verdi. Yani ödeme gerek yok falan demedi. Akşamda buluştuk verim sana unutmadan dedim. Sonra verirsin hadi dedi. Aldığım şeyde 42 tl tuttu çok değil. Bende bekledimki gerek yok aşkım demesini ama dememesi beni düşündürdü.
Şimdi size saçma gelebilir sorunun bumu diyebilirsiniz ama emin olun evlilik arifesinde hersey kafama takılır oldu. Ayrıca Üniv. Mezunuyum ve kendi parami kazanmak en büyük hayalim ama yinede hesabımızın her zaman bir olmasi taraftarıyım.
Yani şimdi sevgilim pinti mi değilmi anlamıyorum.
ahahha klibin 4 dakikası kadının takılarını takmasıyla geçiyor
kocası çökmüş kadının gözünü doyurucam diye
hepsi gerçek mi acabaahahha klibin 4 dakikası kadının takılarını takmasıyla geçiyor
kocası çökmüş kadının gözünü doyurucam diye
herkesi kendin gibi sanma ne kadar fesatsınHepiniz o kadar harika dürüst masum insanlarsınız ki bi tek ben kötü olmuşum
aynı soruyu bende sordumO takılar gerçek mi ya? Allah kimseye görgüden önce para vermesin.
Bunca zamandır sevgilinizden para istememeniz ya da bir şey aldırmamanız lütuf değil ki? Bununla mı övünüyorsunuz yani... Şu anlattığınız olayı sevgiliniz KK'ya yazabilse, 8 yıllık bir birlikteliği var, kız arkadaşımı en lüks yerlere götürürüm hesabı ben öderim yediğinin içtiğinin hesabını yapmam. Özel günlerde hediye alırım. Geçen gün internetten alışveriş yaparken kartının limiti dolduğu için benden kartımı istedi ve sonra öderim dedi. Ben de verdim, akşam buluştuğumuzda borcunu ödememek için kırk takla attı sizce bu kızın benimle birlikte olmasının nedeni ne olabilir? derdi herhalde.Bakın size anlatamadım sanırım. 8yıllık bir ilişkiden bahsediyorum. Ve inanın kimseye yük olmak istemem ve çoğu zaman hesaba ortak olurum sadece benim ödediğim de olur. Ve inanın sırf sevgilme bişeyler almak için hediyeler alırım çünkü endim severim hediyeler almasını. Ve evlilik arefesindeyken böyle şeyleri düşünmem sizce de normal değilmi?
Sanırım siz her şeyini ödeten para meraklısı biri sandınız beni. Daha bunca zaman sevgilimden beş kuruş istemedim ve kendime bişey aldırtmadım.
Ay ben kaçırmışım bunu, hahahah!
O takılar gerçek mi ya? Allah kimseye görgüden önce para vermesin.
hepsi gerçek mi acaba