SEVGİLİM PİNTİ Mİ?

Nerozey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
264
82
33
Merhaba arkadaşlar. Önceki konularından az biraz tanırsınız beni. Evliliği düşündüğümüz bir ilişkimiz var. Ve son zamanlarda ben evlilikten korkmaya başladım. En büyük neden de evlendikten sonraki hayatımın şimdiki hayatımdan kötü olacağı korkusu.
Maddi durumumuz iyi çok şükür ve ailem hiç bir zaman bir dediğimi iki etmedi belkide kötü yaptılar biraz. Ama bende kıymet bilen fuzuli yere harcama yapmayan değer bilen bi kızım. Erkek arkadaşımın ailesinde durumu iyi hatta bizden daha iyi.
Benim korkum belki biraz saçma gelecek ama maddiyat yani haliyle evlendikten sonraki hayatımında şimdiki gibi olmasını istiyorum herkes gibi ve çocuklarımında benim yaşadığım şartlarda yaşamalarını isterim.
Asıl konuya gelelim. Sevgilimin durumu iyi ama pek hediye falan almaz yani süpriz falan yapmaz tipik Türk Erkeği diyelim. Ama özel günlerde hediye alır genellikle annesiyle seçerler. Ama yeme içmë konusunda hiç sesini Çıkarmaz iyi yerlere götürür yanımda kardeşim arkadaşım olsun kimseye hesap ödetmez iyi şeyler yedirir. Bu yönden beni memnun eder. Aynı zamanda çalışkan birisi hangi işi yapsa bile ailesini ac bırakmaz bakar.yani bana o güveni veriyor.
Şimdi size aramızdaki konuşmayı anlatıcam.
Aramızda çok maddi konular konuşmayız ama geçende bana evlenince para hesabını sen yaparsın evde parayi sen tutarsın. Bizde hesapları hep annem ayarlar dikkat edersin gibi şeyler dedi. Bende tamam dedim tabiki ama dedigim gibi ayda yılda bir hediye alan birisi. Bende marka giyinirim. Ama hep indirim takip ederim ikinci el aldığım bile olur. Yani hesabımı bilirim. Bende bunları düşünerek sevgilime bi sınav yapmayı düşündüm. İnternetten bişey alcaktim kartımın dolu olduğunu ondan alabilirmiyim diye sordum. Hemen kartının fotosunu yolladı bana. Bende normalde hiç öyle bişey istemezdim bu zamana kadar madem kendi düşünüp almıyor emir vaki yapayım dedim. Ama akşam öderim sana yazıp öpücük koydum. Oda sadece Öpücükle karşılık verdi. Yani ödeme gerek yok falan demedi. Akşamda buluştuk verim sana unutmadan dedim. Sonra verirsin hadi dedi. Aldığım şeyde 42 tl tuttu çok değil. Bende bekledimki gerek yok aşkım demesini ama dememesi beni düşündürdü.
Şimdi size saçma gelebilir sorunun bumu diyebilirsiniz ama emin olun evlilik arifesinde hersey kafama takılır oldu. Ayrıca Üniv. Mezunuyum ve kendi parami kazanmak en büyük hayalim ama yinede hesabımızın her zaman bir olmasi taraftarıyım.
Yani şimdi sevgilim pinti mi değilmi anlamıyorum.

EDİT : Arkadaslar beni o kadar çok yermişsiniz ki gerçekten anlam veremiyorum. Size söyle bir açıklama yapayım da beni öyle eleştirin.

Ne yazikki burada bayanlar kendilerini pohpohlamayi görev sayıyor. Ve kendinizi o kdar mükemmel anlatmissiniz ki... sanırım hayatınızda hiç yalan soylemediniz hep dürüst oldunuz.

Lütfen insanları eleştirirken herkesin herseyi yapabileceğini unutmayın ve siz mükemmel değilsiniz kim bilir kimsenin bilmediği neler yapmissinizdir.

Şimdi benim konuma gelirsek. Biz yıllardır birlikteyiz ve emin olun ben bu zaman kadar assskkmmm bana şunu al nolurrr diyen kızlardan olmadım olmamda. Kendi mi düşündüğüm durumdan bahsetmissiniz. Sevgilim beni seviyor ve değer veriyor bu olayda neden onun gözünden dusimki daha başı sıkıştığında bana geliyor diyip sevinir. Yani bizim ilişkimiz böyle gerisi sizi ilgilendirmez. VE emin olun yeri geldiğinde ben herzaman hesaba ortak oldum ya da sadece ben ödedim. Sevgilimi alıp yemeğe çıkardığım bile oldu. Eğer parasini yemek gibi bir gayem olsa emin olun diğer kızlar gibi olurdum.

Ne yani sizin8 yıllık ilişkimiz olucak hesap ödemenize sevgiliniz hiç izin vermicek ve her buluşmada ben ödemezsem bidaha buluşmayız diye tripmi atacaksınız. Nasıl kafanız alıyor sürekli yıllarca bu konudan kavga mi edeceksiniz yani.

BENİ ANLAYIP DA YORUM ATANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM. TABİ Kİ BENİM DÜŞÜNCEMDE OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ AMA AĞIR HAKARETLERLE YORUM YAZMANIZA DA GEREK YOKTU. EĞER O ŞEKİLDE DE YAZACAKSINIZ YAZMAYIN LÜTFEN. KENDİ MASUM YALANSİZ PEMBE DUNYANİZDA MÜKEMMEL SEVGİLİLERİNİZLE MUTLULUKLAR

EDIT2: EVET SEVGİLİM İÇİN 42 TL YÜKSEK BİR MEBLA DEĞİL

EVET HENUZ CALISMIYORUM EN YAKIN ZAMANDA DA ÇALISICAM MERAK ETMEYİN. ÜNİVERSİTEYİ BOŞUNA OKUMADIM

Son düzenleme:
Sevgilinizi sınava çekeyim derken kendinizi nasıl bir duruma soktuğunuzu görmemişsiniz anlaşılan.
Marka giyinmeyiverin sizde evlenince.
Evlilik sorumluluk demektir, adama pinti mi acaba diyorsunuz ama kendinizi hiç görmüyorsunuz.
Acaba sevgiliniz sizin hakkınızda "şimdiden benim kartımı istiyor ilerde neler yapar" diye düşünüyor mu?
Düşünür yakında merak etmeyin.

E yediklerinizi içtiklerinizi ödeyen sevgiliniz , lüks yerlere götüren sevgiliniz , kredi kartını sorgusuz sualsiz veren sevgiliniz daha ne istiyorsunuz ?Sevgiliniz cimri değil ama sizin tavrınızı beğenmedim.Bence her konuda olduğu gibi bu konuda da kadın erkek eşittir.Siz böyle düşünüyorsunuz ama sevgiliniz de bu kız para mı yiyor mu ki diye düşünmesin ?

Sevgilimle 8 yıldır birlikteyiz. Ve ben sevgilime sürekli hediyeler alırım merak etmeyin markası alırım ve sevgilim de markalı giyinmeyi sever. Kartından 8 yıldır ilk defa alışveriş yaptım. Bunlarida göz önünde bulundurun isterseniz.

iyi de kendinize almak istediğiniz herşeyi "sevgiliniz" ödemek zorunda değil, üstelik geri veririm demişsiniz. 42 tl için adama cimri dediniz ya helal olsun

bir de unutmadan tekrar tekrar yazayım. nişanlınız değil, eşiniz değil "sevgiliniz" hatta "SEVGİLİNİZ" sizin maddi yüklerinizi çekmek zorunda değil.

ben de korktum bu evlilikten en azından sevgiliniz adına.
yazık yahu doğru düzgün adam ömürde bir çıkıyor onları da sizler böyle yaparak canlarından bezdiriyorsunuz.
çocuk pinti filan değil, siz biraz yiyicisiniz sanırım

tövbe estağfurullah hala marka diyor yaw

En sevmediğim şey hesabın hep erkeğe ödetilmesi ya da erkeğin zorla hesap ödemesi.

Borç almışsın o da para basmıyor herhalde geri vermeni düşünmesi normal . Zaten sonra verirsin demiş büyük ihtimal de almaz .

Bence pinti değil adam, ilişkinizin evliliğe gideceğinden emin değil, o yüzden hala resmi takılıyor bu gibi muhabbetlerde gibi geldi.

Vallahi 8 yıldır tanıyamadınız mı o zaman sevgilim pinti mi diye soruyorsunuz?
Sürekli hediyeler alıyorsunuz ve marka alıyorsunuz diye mi sevgilinizi pinti ilan ettiniz anlayamadım.
O zaman direkt konunun cevabını veriyorum; sevgiliniz pinti değil.

ne kadar maddecisin herseyi parayla ve etiketle ölçüyorsun

sen ona marka hediye aldın o da sana piremses olduğunu mu hissettirmeli?

Anlattigina gore sevgilin cimri degil ama belki o zaman kartinda parasi yoktu o yuzden gerek yok demedi

Bakın size anlatamadım sanırım. 8yıllık bir ilişkiden bahsediyorum. Ve inanın kimseye yük olmak istemem ve çoğu zaman hesaba ortak olurum sadece benim ödediğim de olur. Ve inanın sırf sevgilme bişeyler almak için hediyeler alırım çünkü endim severim hediyeler almasını. Ve evlilik arefesindeyken böyle şeyleri düşünmem sizce de normal değilmi?
Sanırım siz her şeyini ödeten para meraklısı biri sandınız beni. Daha bunca zaman sevgilimden beş kuruş istemedim ve kendime bişey aldırtmadım.

ne kadar maddecisin herseyi parayla ve etiketle ölçüyorsun

sen ona marka hediye aldın o da sana piremses olduğunu mu hissettirmeli?
Bakın size anlatamadım sanırım. 8yıllık bir ilişkiden bahsediyorum. Ve inanın kimseye yük olmak istemem ve çoğu zaman hesaba ortak olurum sadece benim ödediğim de olur. Ve inanın sırf sevgilme bişeyler almak için hediyeler alırım çünkü kendim severim hediyeler almasını. Ve evlilik arefesindeyken böyle şeyleri düşünmem sizce de normal değilmi?
Sanırım siz her şeyini ödeten para meraklısı biri sandınız beni. Daha bunca zaman sevgilimden beş kuruş istemedim ve kendime bişey aldırtmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…