- 31 Temmuz 2015
- 320
- 159
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendime almak istedğim herşeyi sevgilime ödetmem zaten. Bu zamana kadar ağzımdan bana şunu al çıkmamıştır.iyi de kendinize almak istediğiniz herşeyi "sevgiliniz" ödemek zorunda değil, üstelik geri veririm demişsiniz. 42 tl için adama cimri dediniz ya helal olsun
bir de unutmadan tekrar tekrar yazayım. nişanlınız değil, eşiniz değil "sevgiliniz" hatta "SEVGİLİNİZ" sizin maddi yüklerinizi çekmek zorunda değil.
Size mi düştü ayıp olup olmadığışu yaptığın çok ayıp bi şey ya
Hepiniz o kadar harika dürüst masum insanlarsınız ki bi tek ben kötü olmuşumşu yaptığın çok ayıp bi şey ya
hayırHayır evlenmeyi düşündüğün kişi Pinti değil .sen evlenmek istemiyor ve bunun için bir yerden bahane üretmeye açık aramaya çalışıyor olabilir misin ?böyle bir ihtimal var mı ?
Ne kadar iyimser yazıyosun yavrucum niye ben böyle olamıyorum yav şok oldum resmen benevlenınce paranın muhasebesı sende olacak
sana hesap odetmezz , hatta cevrendekı kımseye odetmıyor
kartım evde kalmıs , lımıtı dolmus bahanesı uretmemıs kı bu adam ...
kac para tuttu dıye bıle sormamıs
nesı pıntı kı ben goremedımm
sen aksam verırım demıssın ee ne dıyecek kı cocuk
bence ılıskılerde ortak hesap olacak gorusunde ısen sen de o yemek ısmarladı ıse sınema bıletını al .. ''surprız yap''
...
sen bıze ya aılemde rahattım evlenınce daha zengın yere gıdıcemm .. para bende ımajı verdın .. veya fazla alıngansın cozemedımm valla ..
Ben yiyip içip yada yanımda bisürü insan gezdirip öde demiyorm heralde. Özellikle de yanımda inşa varken hep teklif ederim ödemeyi ama kabul etmez. Garsonun yanında da haliyle onu rencide edicek sekilde ısrar edemem. Yani tamamen kendi rızasıyla ödüyor. Aynı zamanda çoğu zaman bende odemisimdir yada onun kardeşi yanimdayken yedirip icirmusimdir. Eğer aile olunacaksa bunda da utanılacak bişey yokNe kadar ayıp ya insan utanır vallahi, ben yanımdaki sevgilime kardeşimin hesabını ödetirken bile utanırım gerçekten. Benim 2,5 yıl sevgilim oldu ama %90 hep kendi yediğimi içtiğimi kendim ödedim. Adamdan kartın numarasını istiyorsun vay anasını ya, ben de üniversite mezunuyum ama babamın kartını istemeye bile çekiniyorum, şaşkın gözlerle bakıyorum yazdıklarına ben şok
Bir erkeğe hesap ödetmemek onu rencide etmek mi? Yani kız hesap ödeyince erkek rencide mi oluyor? Yedirip içirmek nasıl bir tabirdir Allah aşkına, hayat bu mu yani kardeşi gelsin yedireyim içireyim. Yok sevgilim iyi yerlere götürür iyi şeyler yedirir. Gerçekten sorun bu mu, bu konuda beni memnun eder demişsiniz yani sizi iyi yerlere goturecek durumu olmasa sizi memnun etmez. Sevgilim yanımda olan kardeşimin arkadaşımın hesabını odese asıl ben rencide olurum kendi fikrimi söyleyeyim. Bilemiyorum aşırı farklı düşünüyoruz, ben mesela sürekli iyi yerlere götürüp hesabı ödeyen bir insandan memnun olmam, hesabı ortaklaşa ödeyelim veya ben de bir dahakine ödeyeyim yoksa bir daha görüşmem derim ve olay çözülür. Bir kızın sürekli erkek arkadaşına hesabı kitleyip hatta yanındakilerin de hesabını ödetmesini hiç hoş karşılamıyorum. Herkes ayrı bir birey herkesin kendi planı var. Ay bilmiyorum bu para işleri beni geriyor para konusu açılınca bana sinirler geliyor. Yapmayın etmeyin yemekle içmekle parayla pulla iyi yerlere gitmekle memnun oldum demeyin gözünüzü seveyim..Ben yiyip içip yada yanımda bisürü insan gezdirip öde demiyorm heralde. Özellikle de yanımda inşa varken hep teklif ederim ödemeyi ama kabul etmez. Garsonun yanında da haliyle onu rencide edicek sekilde ısrar edemem. Yani tamamen kendi rızasıyla ödüyor. Aynı zamanda çoğu zaman bende odemisimdir yada onun kardeşi yanimdayken yedirip icirmusimdir. Eğer aile olunacaksa bunda da utanılacak bişey yok
Geriyorsa evlenince hesabınız ayrı olur ev arkadaşı gibi geçinip gidersiniz. Neyse benim anlatmak istediğimi anlamazsınız siz. Heralde herkesin içindi valla bilal ölümü gör ben ödim bu sefer demek tam sizlikBir erkeğe hesap ödetmemek onu rencide etmek mi? Yani kız hesap ödeyince erkek rencide mi oluyor? Yedirip içirmek nasıl bir tabirdir Allah aşkına, hayat bu mu yani kardeşi gelsin yedireyim içireyim. Yok sevgilim iyi yerlere götürür iyi şeyler yedirir. Gerçekten sorun bu mu, bu konuda beni memnun eder demişsiniz yani sizi iyi yerlere goturecek durumu olmasa sizi memnun etmez. Sevgilim yanımda olan kardeşimin arkadaşımın hesabını odese asıl ben rencide olurum kendi fikrimi söyleyeyim. Bilemiyorum aşırı farklı düşünüyoruz, ben mesela sürekli iyi yerlere götürüp hesabı ödeyen bir insandan memnun olmam, hesabı ortaklaşa ödeyelim veya ben de bir dahakine ödeyeyim yoksa bir daha görüşmem derim ve olay çözülür. Bir kızın sürekli erkek arkadaşına hesabı kitleyip hatta yanındakilerin de hesabını ödetmesini hiç hoş karşılamıyorum. Herkes ayrı bir birey herkesin kendi planı var. Ay bilmiyorum bu para işleri beni geriyor para konusu açılınca bana sinirler geliyor. Yapmayın etmeyin yemekle içmekle parayla pulla iyi yerlere gitmekle memnun oldum demeyin gözünüzü seveyim..
Hiç de demedim sevgilime öyle birşey, ne sevgilime ne erkek arkadaşlarıma demedim ama onlar hep sınırlarını bildiler(yani beni ve kendilerini o duruma getirmemeleri gerektiğini). Yani onu dememe gerek bile kalmadı çıkardım çatır çatır ödedim istediğim zaman, hiç de rencide olmadılar. Siz şuan evli misiniz? Değilsiniz. O zaman konuşma burda biter.Geriyorsa evlenince hesabınız ayrı olur ev arkadaşı gibi geçinip gidersiniz. Neyse benim anlatmak istediğimi anlamazsınız siz. Heralde herkesin içindi valla bilal ölümü gör ben ödim bu sefer demek tam sizlik
Hiç de demedim sevgilime öyle birşey, ne sevgilime ne erkek arkadaşlarıma demedim ama onlar hep sınırlarını bildiler(yani beni ve kendilerini o duruma getirmemeleri gerektiğini). Yani onu dememe gerek bile kalmadı çıkardım çatır çatır ödedim istediğim zaman, hiç de rencide olmadılar. Siz şuan evli misiniz? Değilsiniz. O zaman konuşma burda biter.
Herkesin doğrusu kendine. Ama sanmayın ki herseyi sevgilimden bekliyorum. Bizim bu hayatta herseyimiz ortak yeri geldi ben ödedim benim anlatmak istediğimi siz çok farklı anladınız. Niyetim bişeyler aldırmak olsa 8 yılda dünyaları aldirtirdimHiç de demedim sevgilime öyle birşey, ne sevgilime ne erkek arkadaşlarıma demedim ama onlar hep sınırlarını bildiler(yani beni ve kendilerini o duruma getirmemeleri gerektiğini). Yani onu dememe gerek bile kalmadı çıkardım çatır çatır ödedim istediğim zaman, hiç de rencide olmadılar. Siz şuan evli misiniz? Değilsiniz. O zaman konuşma burda biter.