SEVGİLİM PİNTİ Mİ?

Bence de pinti degil, sen biraz takmissin kafaya...
Benim esim de ayni, özel günler disinda hediye felan almaz ya da çok nadirdir.
Ama takiyor muyum ? Hayir çünkü onun beni aniden kollarina almasi yeter, bana o huzur dolu bakislari yeter ... Rabbime bin sükür

Konu sahibinin karti istemesi normal de sevgilisinin 42 tl yi geri istemesi mi anormal?
Bence ikiside...

Yorumumu okuyamadınız mı siz? Daha cümleye konu sahibinin kendini düşürdüğü durum berbat ama sevgilisi de normal mi yazmışım? Yazdığım şeyi tekrarlayıp alıntılamanın anlamı nedir?

Adam sorgusuz sualsiz size kartını teslim ediyor, istediğiniz yere yemeğe gidiyorsunuz, Her zaman olmasada özel günlerde özene bözene hediyesini alıyor.. E hesaplar kontroller de sizde olacakmış.. Pinti mi diye soruyorsunuz bide en olmadık seyle kulp buluyorsunuz.. İnanın komik geldi.. Siz kendinize koca değil de sanki sponsor arıyorsunuz....

Şu yazdıklarında hangi nokta, kelime ya da ayrıntı adı her neyse nişanlının pinti olduğuna işaret onu da belirtte ona göre yorum yapalım, ben göremedim.

Ama sen anlaşılan bayağı kontrolsüz çıkışlar yapıyorsun o net bak. Kontrolsüz güç güç değildir bebişim...

Mervenin d.günü partisi değil anasının altın günü bu klip. Bir de Merve denilen çocuk annesi gelinlik giyerken orada olan o kızsa bu işte gariplik var..

Son düzenleme:
Bunca zamandır sevgilinizden para istememeniz ya da bir şey aldırmamanız lütuf değil ki? Bununla mı övünüyorsunuz yani... Şu anlattığınız olayı sevgiliniz KK'ya yazabilse, 8 yıllık bir birlikteliği var, kız arkadaşımı en lüks yerlere götürürüm hesabı ben öderim yediğinin içtiğinin hesabını yapmam. Özel günlerde hediye alırım. Geçen gün internetten alışveriş yaparken kartının limiti dolduğu için benden kartımı istedi ve sonra öderim dedi. Ben de verdim, akşam buluştuğumuzda borcunu ödememek için kırk takla attı sizce bu kızın benimle birlikte olmasının nedeni ne olabilir? derdi herhalde.

Son düzenleme:
İyi şeyler yedirmek,yedirip içirmek ne kadar çirkin ve basit tabirler ya. Kusura bakmayın ama çok aç gözlüsünüz inanamıyorum. Sevgilim üstüste hesap ödeyince utancımdan ne yapacağımı şaşırıyorum ben. Garsonun yanında ısrar edip rencide etmemekten bahsetmişsiniz. Ben gitmeden önce sıkı sıkı tembihliyorum gerekirse hesabı benim ödeyeceğime ikna edip öyle gidiyoruz. Siz de öyle yapabilirsiniz zor değil. O sizin sevgiliniz. Nişanlınız kocanız ananız babanız değil. Hediye alıp sürpriz yapmak zorunda da değil içinden geliyosa yapar zaten. Size 'iyi şeyler yedirmek' zorunda da değil. Marka giyinirim demişsiniz babanızın evinde. Madem çok korkuyosunuz standardınız düşmesinden evlenmeyin o zaman baba parası yemeye devam :) yok illa evlenicem diyosanız kendi paranızı kazanın da öyle görelim o markaları kolay alabiliyomuymuşsunuz. Gözüm yok yanlış anlamayın Allah daha çok versin. Kusura bakmayın ama fazla takıntılı ve para meraklısı gibi geldiniz gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…