Sevgilim Marmaris’e erkek arkadaşları ile tatile gidiyor çıldırcam kıskanıyorum?

Çıksın ben zaten benimle çıkmasını hayal ediyordum o da öyle ama birden trafikte arkadaşları dahil oldu. Ben zaten benle olsa sorun etmem.

Sevgilim beni zamanında terk etti eskiden görüştüğü birkaç kıza yazdı, bir iki kere birlikteyken şortlu birine baktığını gördüm. Onun arkadaşları onu bana karşı doldurdu terk et ayrıl iki günlük kız diye. Şuan tüm bunların tam tersi şekilde iyi biri olsa da ayrılığın bir şeyleri anlamına yardım ettiğini söylese de eskisinden dağa çok aşık olduğunu görsem de ben bunları yaşadım. Atlatmakta çalışıyorum. Ve bana o arkadaşlarıyla kampa plaja gideceğini söylüyor sen benim yerimde olsan napardın?

E bunları evliyken yapmamış ki?
Evliyken yaptı desen neyse.
Sevgililik bu evlilik kadar ciddi bir müessese değil.
Senden ayrılmış başkasına yazmış falan boş şeyler yani seninle birlikteyken yazmamış. Yeri geliyor bende dikkat çekici güzel fizikli şortlu elbiseli insana bakıyorum,bunda da birşey yok. Sen nasıl yakışıklı bir erkek gördüğünde bakıyorsan o da bakıyordur bunda da birşey yok. Sen böyle yaparak ilişkinizi zedelersin,ilişkiniz uzun sürmez çok yıpranır. Benden sana savsiye olsun,erkekleri biraz gevşek bırak ama tedbiri de elden bırakma.

İki meme ile yoldan çıkan adam çok memlekette :)

Çıksın ben zaten benimle çıkmasını hayal ediyordum o da öyle ama birden trafikte arkadaşları dahil oldu. Ben zaten benle olsa sorun etmem.
Size gelmeyeceğim dememis ki, koca tatil. Size de uğrayacak.
Yani düzenli bir ilişkisi olan hiçbir insan sevgilisi yanında olmadan asla bir yere gitmemeli mi sizin için?
Önceki yazdıklarınızı biraz geç gördum bu arada. Daha önce falsolari olmuş. O yüzden de istemiyormussunuz. Ama arkadaş gazına gelip sizi üzecek birşey yapan adam zaten hep üzer sizi. Benim yorumum daha aklı başında erkeklerle ilişkiye yaşayanlar icindi

Şu kafayı anlamıyorum; alt tarafı sevgilisiniz, nişanlın değil kocan değil. Bu nedir arkadaş? Sevgiliyken tapusunu almıyorsun dediğiniz adamın nişanlanıp evlenince mi tapusunu alıyorsunuz? Evlenince kutsal bir bağ mı oluşuyor aranızda?
Ben konu sahibine hak verdim ancak sevgilisini de kendisini de biraz olgunlaşmamış buldum. İlişki de pek sağlam değil gibi.

Konuyu detaylı anlatınca da yorumlara çok uzun okumadım yazıyorlar? O nolucak?

Yardım etmek isteyen okuyor ve gayet güzel fikirlerini sunuyor.

Ayrıca seninle aynı fikirde olmayan kişilere karşı haklılığını ispatlama çabasıyla hep sevdiğin adamı kötülemişsin. Bir kere güven sarsılmış. Neyi zorluyorsun? Genç insan gezecek ve eğlenecek. Demek ki seninle olmanın dışında onlarla olmayı da seviyor. Kaldıramıyorsan çözüm basit. Bitireceksin.

O zaman ayrılın . Çok ciddiyim. Evlenince ayrılmak zor oluyor malesef

Ayrildigim kimseyle 2. Defa birlikte olmadim ben. Oluyorsan gecmisi unutacaksin.

Bence bu tatil güven kurman veya bitirmen için sana yardım edebilir. Bırak gitsin sadece gözlemle ve güvenemiyosan bitir.. Bir ömür böyle geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…