Çıksın ben zaten benimle çıkmasını hayal ediyordum o da öyle ama birden trafikte arkadaşları dahil oldu. Ben zaten benle olsa sorun etmem.İlişkim varken bazen tek tatile çıkarım, kamp yaparim. Sevgilim de bensiz başka ülkeye gider, tek kiskancligim 'keske birlikte gezseydik' olur.
Bu tarz konuları anlamadım, anlayamayacağım.
Adamın kulübe gitmesi, içip dağıtması, üstsüz kız görmesi gibi konularda korkun varsa zaten uzak mesafe iliskisisiniz. Kendi şehrinde de yapardı.
Sevgilisi var diye tatile de mi çıkmasın?
Ya üstsüz vs. Anlamıyor Muş’un demek istediğimi kelime odaklı bakmaBen Marmaris te hiç üstsüz kadın görmedim. Bir kere Alaçatı da gördüm. O da kadın bikinisi ile şezlongta uyurken memesinin açıldığının farkında değildi.
Ya üstsüz vs. Anlamıyor Muş’un demek istediğimi kelime odaklı bakma
Sevgilim beni zamanında terk etti eskiden görüştüğü birkaç kıza yazdı, bir iki kere birlikteyken şortlu birine baktığını gördüm. Onun arkadaşları onu bana karşı doldurdu terk et ayrıl iki günlük kız diye. Şuan tüm bunların tam tersi şekilde iyi biri olsa da ayrılığın bir şeyleri anlamına yardım ettiğini söylese de eskisinden dağa çok aşık olduğunu görsem de ben bunları yaşadım. Atlatmakta çalışıyorum. Ve bana o arkadaşlarıyla kampa plaja gideceğini söylüyor sen benim yerimde olsan napardın?Bir insanin sevgilisi oldunuz diye o insanin butun hayatini, arkadasliklarini bitirmek zorunda misiniz? Evlenince zaten herkes kendi hayatina bakip esiyle vakit geciriyor. Bekarken de bunlar yapilmayacaksa? Alti ustu kamp yahu.
Siz olmadan ciktigi heryerde birilerinin ustune mi atliyor sevgiliniz?
Sevgilisiniz, ayri yerlerde ayri hayatlariniz var hala.
E bunları evliyken yapmamış ki?Sevgilim beni zamanında terk etti eskiden görüştüğü birkaç kıza yazdı, bir iki kere birlikteyken şortlu birine baktığını gördüm. Onun arkadaşları onu bana karşı doldurdu terk et ayrıl iki günlük kız diye. Şuan tüm bunların tam tersi şekilde iyi biri olsa da ayrılığın bir şeyleri anlamına yardım ettiğini söylese de eskisinden dağa çok aşık olduğunu görsem de ben bunları yaşadım. Atlatmakta çalışıyorum. Ve bana o arkadaşlarıyla kampa plaja gideceğini söylüyor sen benim yerimde olsan napardın?
İki meme ile yoldan çıkan adam çok memlekette :)Yaşınız çok mu küçük
Siz Bodrum'da iken bir şey yok da Adam tatilde iken neden olsun
Üstsüzler varsa var
normalde tüm erkekler üstsüz siz onlara mı bakıyorsunuz Adam iki meme görünce yoldan mı çıkacak
Sakin olun gereksiz kıskançlık sizi yıpratır
Size gelmeyeceğim dememis ki, koca tatil. Size de uğrayacak.Çıksın ben zaten benimle çıkmasını hayal ediyordum o da öyle ama birden trafikte arkadaşları dahil oldu. Ben zaten benle olsa sorun etmem.
Tam olarak nerde kamp yaptın acaba hatırlıyor musun
Konuyu detaylı anlatınca da yorumlara çok uzun okumadım yazıyorlar? O nolucak?
O zaman ayrılın . Çok ciddiyim. Evlenince ayrılmak zor oluyor malesefSevgilim beni zamanında terk etti eskiden görüştüğü birkaç kıza yazdı, bir iki kere birlikteyken şortlu birine baktığını gördüm. Onun arkadaşları onu bana karşı doldurdu terk et ayrıl iki günlük kız diye. Şuan tüm bunların tam tersi şekilde iyi biri olsa da ayrılığın bir şeyleri anlamına yardım ettiğini söylese de eskisinden dağa çok aşık olduğunu görsem de ben bunları yaşadım. Atlatmakta çalışıyorum. Ve bana o arkadaşlarıyla kampa plaja gideceğini söylüyor sen benim yerimde olsan napardın?
Sevgilim beni zamanında terk etti eskiden görüştüğü birkaç kıza yazdı, bir iki kere birlikteyken şortlu birine baktığını gördüm. Onun arkadaşları onu bana karşı doldurdu terk et ayrıl iki günlük kız diye. Şuan tüm bunların tam tersi şekilde iyi biri olsa da ayrılığın bir şeyleri anlamına yardım ettiğini söylese de eskisinden dağa çok aşık olduğunu görsem de ben bunları yaşadım. Atlatmakta çalışıyorum. Ve bana o arkadaşlarıyla kampa plaja gideceğini söylüyor sen benim yerimde olsan napardın?
İki meme ile yoldan çıkan adam çok memlekette :)
Bu kısım. Nasıl sorunlar oldu?Bir takım sorunlarımız oldu güven kazanmak için çabalıyordu,
Haklısın sanırım beklemek en iyisiBence bu tatil güven kurman veya bitirmen için sana yardım edebilir. Bırak gitsin sadece gözlemle ve güvenemiyosan bitir.. Bir ömür böyle geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?