Ben okurken daraldım. Birbirinize dünyayı dar edecekseniz beraber olmayin. Güveninizi kiracak seyler yaptıysa affetmek istiyorsanız beraber olun. Yok her ufak olayda böyle cildiracaksaniz yol verin. Adama gitsin. Bunlar sevgi degil[/QUOTKiöe göre ufak olay neye göre ufak olay?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilim Marmaris’e erkek arkadaşları ile tatile gidiyor çıldırcam kıskanıyorum?
- Konu Sahibi Honeyeyes
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ne vardı peki?Öfff ne alaka üstsüzler falan ya. Ben de kamp yaptım o taraflarda, üstsüz falan yoktu hiç. Abartmayın bu kadar, başka işiniz mi yok.
Ozaman sizde katılın sizin şehrinize gelen sevgilinize surpriz yapin hem arkadaslariylada tanisirsinizEvet sosyal hayatı var daha önceden. Ama tatile geçmişte hiç gitmedi hayalimiz ilk tatiline birlikte gitmekti anlata anlata bitiremediğim bu şehri birlikte keşfetmekti her köşesini göstermek için ne hayaller kurdum şuan birlikteyiz ve sevgilisinin şehrine arkadaşlarıyle gezmeye geliyor benle bi kere bile gezmedi daha
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.863
- 598
Offfffff daha önce birkaç kız olayı olduysa demek bu kadar takmışım?Adam tatil yapacak siz çıldırıyorsunuz, çünkü beklentileriniz karsilanmiyor ve sizin belirlediğiniz kontrol alanindan ciktigi icin. Yoksa basit bir tatil olayi
- 13 Mart 2015
- 4.176
- 7.620
- 158
Ne vardı peki?
Acayip güzel bir arkadaşlık ortamı vardı, birinde yan çadırımızda 3 genç vardı, erkek erkeğe takıldılar kamp boyunca, birinde bir aile vardı, birinde mebde çalışan bir müfettiş ve arkadaşları mi ne vardı. İpsiz sapsız insanlar yoktu, hep güzel ortamlardı. Öyle kız kıza gelen de yoktu mesela, keşke gelebilse kızlar da arkadaşlarıyla ama ne yazık ki ülkemizin şartları...
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Daha sözlü değilsiniz evli değilsiniz arkadaşlarıyla kampa falan gitmesine karışamazsınız aldatacak adam her türlü aldatır normalde de farklı şehirlerdesinix yapsa ruhunuz duymaz..Sevgiliyken arkadaşlarımla tatile gittim ailemle de gittim karışmadı karışamaz yaz zamanı tatil yapmak hakkı güvenmiyorsanız bitirin
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Güveniniz kırıldıysa neden hala beraberlik sürdürdüğünüzü anlamış değilim. Adam tatile gitmedi diyelim, başka birisine bakmayacağının, takılmayacağının garantisi var mı, yok. Her an başında olabilir misiniz, hayır. Size yalan söyleyerek istediğini yapabilir mi, evet. Fanusa kapatıp 7/24 gözetleyerek yalan söylemediğinden anca emin olabilirsiniz. Bunu da yapamayacağınıza göre kendine eziyet etmenin alemi yok. Güveniniz sarsıldıysa dünyadaki tek erkek sevgiliniz değil.
- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
İkinizde çocuk değilsiniz. Bir yere giderken izin almanıza gerek yok. Kendi arkadaşları ile tatile gidebilir. Tapulu malınız gibi davranmayın. Güvenmiyorsanız ayrılın zorlamaya gerek yok. Güven duysanız zaten sorun etmezdiniz diye düşünüyorum.
Ayrıca ilk sizle gezince ne olacaktı onu da anlamadım ?
Ayrıca ilk sizle gezince ne olacaktı onu da anlamadım ?
Tam olarak nerde kamp yaptın acaba hatırlıyor musunAcayip güzel bir arkadaşlık ortamı vardı, birinde yan çadırımızda 3 genç vardı, erkek erkeğe takıldılar kamp boyunca, birinde bir aile vardı, birinde mebde çalışan bir müfettiş ve arkadaşları mi ne vardı. İpsiz sapsız insanlar yoktu, hep güzel ortamlardı. Öyle kız kıza gelen de yoktu mesela, keşke gelebilse kızlar da arkadaşlarıyla ama ne yazık ki ülkemizin şartları...
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.863
- 598
Offfffff daha önce birkaç kız olayı olduysa demek bu kadar takmışım?
Offff demek ki adam adam degil, sende ayrilamiyorsun ama uzaktan kumandali araba gibi istedigin gibi hareket etmesini istiyorsun, ama böyle işler işte böyle olmuyor. Yani sana demek istediğim güvenmedigin ve seni aldatan adamın neyini seviyorsun ve daha önemlisi niye hala hayatinda barindiriyorsun?
- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
ne yaptı aldattı mıEvet daha önce onu tek bıraktığımda beni üzen 10 ay boyunca onu affetmeyeceğim şeyler yaptı kendime değil ona güvenemiyorum affetmeye unutmaya çalışıyorum ama tatil için bana rest çekmesi gerdi
- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
- 10 Ekim 2014
- 31.845
- 142.588
- 798
Bir insanin sevgilisi oldunuz diye o insanin butun hayatini, arkadasliklarini bitirmek zorunda misiniz? Evlenince zaten herkes kendi hayatina bakip esiyle vakit geciriyor. Bekarken de bunlar yapilmayacaksa? Alti ustu kamp yahu.
Siz olmadan ciktigi heryerde birilerinin ustune mi atliyor sevgiliniz?
Sevgilisiniz, ayri yerlerde ayri hayatlariniz var hala.
Siz olmadan ciktigi heryerde birilerinin ustune mi atliyor sevgiliniz?
Sevgilisiniz, ayri yerlerde ayri hayatlariniz var hala.
- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.718
- 798
İlişkim varken bazen tek tatile çıkarım, kamp yaparim. Sevgilim de bensiz başka ülkeye gider, tek kiskancligim 'keske birlikte gezseydik' olur.
Bu tarz konuları anlamadım, anlayamayacağım.
Adamın kulübe gitmesi, içip dağıtması, üstsüz kız görmesi gibi konularda korkun varsa zaten uzak mesafe iliskisisiniz. Kendi şehrinde de yapardı.
Sevgilisi var diye tatile de mi çıkmasın?
Bu tarz konuları anlamadım, anlayamayacağım.
Adamın kulübe gitmesi, içip dağıtması, üstsüz kız görmesi gibi konularda korkun varsa zaten uzak mesafe iliskisisiniz. Kendi şehrinde de yapardı.
Sevgilisi var diye tatile de mi çıkmasın?
Konuyu detaylı anlatınca da yorumlara çok uzun okumadım yazıyorlar? O nolucak?Bu da yeni adet oldu burada. Konuda detay vermeyip yorumlarda karşıt görüş belirtene kızıp ama şöyle ama böyle diyerek detay vermek...