Ben okurken daraldım. Birbirinize dünyayı dar edecekseniz beraber olmayin. Güveninizi kiracak seyler yaptıysa affetmek istiyorsanız beraber olun. Yok her ufak olayda böyle cildiracaksaniz yol verin. Adama gitsin. Bunlar sevgi degil[/QUOTKiöe göre ufak olay neye göre ufak olay?
Ne vardı peki?Öfff ne alaka üstsüzler falan ya. Ben de kamp yaptım o taraflarda, üstsüz falan yoktu hiç. Abartmayın bu kadar, başka işiniz mi yok.
Ozaman sizde katılın sizin şehrinize gelen sevgilinize surpriz yapin hem arkadaslariylada tanisirsinizEvet sosyal hayatı var daha önceden. Ama tatile geçmişte hiç gitmedi hayalimiz ilk tatiline birlikte gitmekti anlata anlata bitiremediğim bu şehri birlikte keşfetmekti her köşesini göstermek için ne hayaller kurdum şuan birlikteyiz ve sevgilisinin şehrine arkadaşlarıyle gezmeye geliyor benle bi kere bile gezmedi daha
Offfffff daha önce birkaç kız olayı olduysa demek bu kadar takmışım?Adam tatil yapacak siz çıldırıyorsunuz, çünkü beklentileriniz karsilanmiyor ve sizin belirlediğiniz kontrol alanindan ciktigi icin. Yoksa basit bir tatil olayi
Ne vardı peki?
Tam olarak nerde kamp yaptın acaba hatırlıyor musunAcayip güzel bir arkadaşlık ortamı vardı, birinde yan çadırımızda 3 genç vardı, erkek erkeğe takıldılar kamp boyunca, birinde bir aile vardı, birinde mebde çalışan bir müfettiş ve arkadaşları mi ne vardı. İpsiz sapsız insanlar yoktu, hep güzel ortamlardı. Öyle kız kıza gelen de yoktu mesela, keşke gelebilse kızlar da arkadaşlarıyla ama ne yazık ki ülkemizin şartları...
Offfffff daha önce birkaç kız olayı olduysa demek bu kadar takmışım?
ne yaptı aldattı mıEvet daha önce onu tek bıraktığımda beni üzen 10 ay boyunca onu affetmeyeceğim şeyler yaptı kendime değil ona güvenemiyorum affetmeye unutmaya çalışıyorum ama tatil için bana rest çekmesi gerdi
Konuyu detaylı anlatınca da yorumlara çok uzun okumadım yazıyorlar? O nolucak?Bu da yeni adet oldu burada. Konuda detay vermeyip yorumlarda karşıt görüş belirtene kızıp ama şöyle ama böyle diyerek detay vermek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?