Çıksın ben zaten benimle çıkmasını hayal ediyordum o da öyle ama birden trafikte arkadaşları dahil oldu. Ben zaten benle olsa sorun etmem.İlişkim varken bazen tek tatile çıkarım, kamp yaparim. Sevgilim de bensiz başka ülkeye gider, tek kiskancligim 'keske birlikte gezseydik' olur.
Bu tarz konuları anlamadım, anlayamayacağım.
Adamın kulübe gitmesi, içip dağıtması, üstsüz kız görmesi gibi konularda korkun varsa zaten uzak mesafe iliskisisiniz. Kendi şehrinde de yapardı.
Sevgilisi var diye tatile de mi çıkmasın?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilim Marmaris’e erkek arkadaşları ile tatile gidiyor çıldırcam kıskanıyorum?
- Konu Sahibi Honeyeyes
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ya üstsüz vs. Anlamıyor Muş’un demek istediğimi kelime odaklı bakmaBen Marmaris te hiç üstsüz kadın görmedim. Bir kere Alaçatı da gördüm. O da kadın bikinisi ile şezlongta uyurken memesinin açıldığının farkında değildi.
- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Ya üstsüz vs. Anlamıyor Muş’un demek istediğimi kelime odaklı bakma
Bikinili ya da açık giyinen mi demek istiyorsun?
Sevgilim beni zamanında terk etti eskiden görüştüğü birkaç kıza yazdı, bir iki kere birlikteyken şortlu birine baktığını gördüm. Onun arkadaşları onu bana karşı doldurdu terk et ayrıl iki günlük kız diye. Şuan tüm bunların tam tersi şekilde iyi biri olsa da ayrılığın bir şeyleri anlamına yardım ettiğini söylese de eskisinden dağa çok aşık olduğunu görsem de ben bunları yaşadım. Atlatmakta çalışıyorum. Ve bana o arkadaşlarıyla kampa plaja gideceğini söylüyor sen benim yerimde olsan napardın?Bir insanin sevgilisi oldunuz diye o insanin butun hayatini, arkadasliklarini bitirmek zorunda misiniz? Evlenince zaten herkes kendi hayatina bakip esiyle vakit geciriyor. Bekarken de bunlar yapilmayacaksa? Alti ustu kamp yahu.
Siz olmadan ciktigi heryerde birilerinin ustune mi atliyor sevgiliniz?
Sevgilisiniz, ayri yerlerde ayri hayatlariniz var hala.
- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
E bunları evliyken yapmamış ki?Sevgilim beni zamanında terk etti eskiden görüştüğü birkaç kıza yazdı, bir iki kere birlikteyken şortlu birine baktığını gördüm. Onun arkadaşları onu bana karşı doldurdu terk et ayrıl iki günlük kız diye. Şuan tüm bunların tam tersi şekilde iyi biri olsa da ayrılığın bir şeyleri anlamına yardım ettiğini söylese de eskisinden dağa çok aşık olduğunu görsem de ben bunları yaşadım. Atlatmakta çalışıyorum. Ve bana o arkadaşlarıyla kampa plaja gideceğini söylüyor sen benim yerimde olsan napardın?
Evliyken yaptı desen neyse.
Sevgililik bu evlilik kadar ciddi bir müessese değil.
Senden ayrılmış başkasına yazmış falan boş şeyler yani seninle birlikteyken yazmamış. Yeri geliyor bende dikkat çekici güzel fizikli şortlu elbiseli insana bakıyorum,bunda da birşey yok. Sen nasıl yakışıklı bir erkek gördüğünde bakıyorsan o da bakıyordur bunda da birşey yok. Sen böyle yaparak ilişkinizi zedelersin,ilişkiniz uzun sürmez çok yıpranır. Benden sana savsiye olsun,erkekleri biraz gevşek bırak ama tedbiri de elden bırakma.
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
İki meme ile yoldan çıkan adam çok memlekette :)Yaşınız çok mu küçük
Siz Bodrum'da iken bir şey yok da Adam tatilde iken neden olsun
Üstsüzler varsa var
normalde tüm erkekler üstsüz siz onlara mı bakıyorsunuz Adam iki meme görünce yoldan mı çıkacak
Sakin olun gereksiz kıskançlık sizi yıpratır
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.718
- 798
Size gelmeyeceğim dememis ki, koca tatil. Size de uğrayacak.Çıksın ben zaten benimle çıkmasını hayal ediyordum o da öyle ama birden trafikte arkadaşları dahil oldu. Ben zaten benle olsa sorun etmem.
Yani düzenli bir ilişkisi olan hiçbir insan sevgilisi yanında olmadan asla bir yere gitmemeli mi sizin için?
Önceki yazdıklarınızı biraz geç gördum bu arada. Daha önce falsolari olmuş. O yüzden de istemiyormussunuz. Ama arkadaş gazına gelip sizi üzecek birşey yapan adam zaten hep üzer sizi. Benim yorumum daha aklı başında erkeklerle ilişkiye yaşayanlar icindi
- 13 Mart 2015
- 4.176
- 7.620
- 158
Tam olarak nerde kamp yaptın acaba hatırlıyor musun
Akyaka ve çubucak orman kamplarında.
- 24 Mart 2012
- 247
- 478
- 323
Şu kafayı anlamıyorum; alt tarafı sevgilisiniz, nişanlın değil kocan değil. Bu nedir arkadaş? Sevgiliyken tapusunu almıyorsun dediğiniz adamın nişanlanıp evlenince mi tapusunu alıyorsunuz? Evlenince kutsal bir bağ mı oluşuyor aranızda?
Ben konu sahibine hak verdim ancak sevgilisini de kendisini de biraz olgunlaşmamış buldum. İlişki de pek sağlam değil gibi.
Ben konu sahibine hak verdim ancak sevgilisini de kendisini de biraz olgunlaşmamış buldum. İlişki de pek sağlam değil gibi.
- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
Konuyu detaylı anlatınca da yorumlara çok uzun okumadım yazıyorlar? O nolucak?
Yardım etmek isteyen okuyor ve gayet güzel fikirlerini sunuyor.
Ayrıca seninle aynı fikirde olmayan kişilere karşı haklılığını ispatlama çabasıyla hep sevdiğin adamı kötülemişsin. Bir kere güven sarsılmış. Neyi zorluyorsun? Genç insan gezecek ve eğlenecek. Demek ki seninle olmanın dışında onlarla olmayı da seviyor. Kaldıramıyorsan çözüm basit. Bitireceksin.
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
O zaman ayrılın . Çok ciddiyim. Evlenince ayrılmak zor oluyor malesefSevgilim beni zamanında terk etti eskiden görüştüğü birkaç kıza yazdı, bir iki kere birlikteyken şortlu birine baktığını gördüm. Onun arkadaşları onu bana karşı doldurdu terk et ayrıl iki günlük kız diye. Şuan tüm bunların tam tersi şekilde iyi biri olsa da ayrılığın bir şeyleri anlamına yardım ettiğini söylese de eskisinden dağa çok aşık olduğunu görsem de ben bunları yaşadım. Atlatmakta çalışıyorum. Ve bana o arkadaşlarıyla kampa plaja gideceğini söylüyor sen benim yerimde olsan napardın?
- 10 Ekim 2014
- 31.845
- 142.588
- 798
Sevgilim beni zamanında terk etti eskiden görüştüğü birkaç kıza yazdı, bir iki kere birlikteyken şortlu birine baktığını gördüm. Onun arkadaşları onu bana karşı doldurdu terk et ayrıl iki günlük kız diye. Şuan tüm bunların tam tersi şekilde iyi biri olsa da ayrılığın bir şeyleri anlamına yardım ettiğini söylese de eskisinden dağa çok aşık olduğunu görsem de ben bunları yaşadım. Atlatmakta çalışıyorum. Ve bana o arkadaşlarıyla kampa plaja gideceğini söylüyor sen benim yerimde olsan napardın?
Ayrildigim kimseyle 2. Defa birlikte olmadim ben. Oluyorsan gecmisi unutacaksin.
İki meme ile yoldan çıkan adam çok memlekette :)
Eğer öyle ise kurtulmuş olur
Ben erkekleri bu kadar basite indirgememek gerektiğini düşünüyorum
Kimse iki meme gördü diye yoldan çıkmamalı en fazla bakar
- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
Yani ben de kıskanırdım ama belli etmezdim sanırım. Fakat daha önemli bir olay varki
Bu kısım. Nasıl sorunlar oldu?Bir takım sorunlarımız oldu güven kazanmak için çabalıyordu,
Haklısın sanırım beklemek en iyisiBence bu tatil güven kurman veya bitirmen için sana yardım edebilir. Bırak gitsin sadece gözlemle ve güvenemiyosan bitir.. Bir ömür böyle geçmez