Sevgilim küfür edince tırnaklarımı suratına geçirdim

E sen de düzgün yemek yapaydın?
Hem adamın ağzının tadını boz, hem suratını yırt.. Bi dahaki level ne?

valla onun yaptığına bu yapılır.. ben yapmazdım gerçi ama haksız da görmedim

Karşılıklı sövüşüp sonra sevişmek hımm kafalar pırıl pırıl

Hayır senin ben a..k... diyen adama ben de senin a..k.. desen adam güler sorar nerenle yapcan diye
Kadın sövemiyoki ne dese komik kalıyo en fazla ağzına s..rım der adam sövsün bi dünya nerde kaldı bu işin karşılığı

Yemek kursuna git.. Sonuçta sorunun kaynağına inmek lazım di mi ama

Benimde her yanim pati izi evde 2 kedi var ama ay gulme krizi tuttu allajta seni guldursun kiz

Olsun o onun beyi, isterse sülalesine sövsün dövmüyo sonuçta dimi? Dövmediğine göre lafta herşeyi diyebilir

o erkeklere öküz değil, insani olarak terbiyesiz saygısız deniyor. biz kendimizce öküzlük diyip yumusatmaya çalışıyoruz. aynı şeyi kız arkadaşınız yapsa üstüne bi de patilerinin izi kaldı dese, ne tepki verirdiniz? tepkiniz çok daha büyük olurdu. bu kadar size öz benliğinize saygısı olmayan bir canlıya nasıl hayatınızda yer vererek değer katıyorsunuz anlayamıyorum. bu forumda bu tür şeyler yazan insanlara karşı tepkim hep aynı oluyor ne yazık ki. anlayamıyorum anlayamıcam.

öğrenci oldugunuzu tahmin ediyorum. o da farketmez de neyse. yemek yapmış olmak bile büyük bi lütufken bi de kalkıp azar yemek gerçekten duygu kırıcı. benim de üniversite sevgili olan arkadaşlarım vardı. kız yemek yapardı çocuk gelip ne biçim bu patatesi dogradın böyle mi dogranır diye azarı yerdi. valla benim kafam basmıyor arkadaşlar bu tavırlara nasıl katlanıyosunuz açıklayın bana da.

yüzüne tınaklarınızı geçirmeniz hoş değil. onun yaptıgı saygısızlıga siz de şiddetle karşılık vermişsiniz. bu forumda çok okudum bi kere ben eşime vurdum, ondan sonra hep bana vurmaya şiddet uygulamaya başladı konularını. ondan nasıl şiddet görmek istemezseniz, siz de ne sözlü ne fiziki şiddetle bulunmayın.

kadınlar için ne kadar dar bir alan şu küfür olayı

o erkeklere öküz değil, insani olarak terbiyesiz saygısız deniyor. biz kendimizce öküzlük diyip yumusatmaya çalışıyoruz. aynı şeyi kız arkadaşınız yapsa üstüne bi de patilerinin izi kaldı dese, ne tepki verirdiniz? tepkiniz çok daha büyük olurdu. bu kadar size öz benliğinize saygısı olmayan bir canlıya nasıl hayatınızda yer vererek değer katıyorsunuz anlayamıyorum. bu forumda bu tür şeyler yazan insanlara karşı tepkim hep aynı oluyor ne yazık ki. anlayamıyorum anlayamıcam.

öğrenci oldugunuzu tahmin ediyorum. o da farketmez de neyse. yemek yapmış olmak bile büyük bi lütufken bi de kalkıp azar yemek gerçekten duygu kırıcı. benim de üniversite sevgili olan arkadaşlarım vardı. kız yemek yapardı çocuk gelip ne biçim patatesi dogradın böyle mi dogranır diye azarı yerdi. valla benim kafam basmıyor arkadaşlar bu tavırlara nasıl katlanıyosunuz açıklayın bana da.

yüzüne tınaklarınızı geçirmeniz hoş değil. onun yaptıgı saygısızlıga siz de şiddetle karşılık vermişsiniz. bu forumda çok okudum bi kere ben eşime vurdum, ondan sonra hep bana vurmaya şiddet uygulamaya başladı konularını. ondan nasıl şiddet görmek istemezseniz, siz de ne sözlü ne fiziki şiddetle bulunmayın.

Olsun o onun beyi, isterse sülalesine sövsün dövmüyo sonuçta dimi? Dövmediğine göre lafta herşeyi diyebilir

Hanımefendi o beni değil ben onu dövüyorum gibi bişey oldu siz ne diyorsunuz küfürü şakasına etmiş senin sinirlenmene bayılıyorum dedi konuştuk

Ama mümkünse üremesinler

Lütfen biraz düzgün konuşur musunuz rica ediyorum tamam gırgırı anladım yaşadığım olay traji komik ama böylede denmez bir insana nasıl üremesin diyebiliyorsunuz

surat astın diye küfür ediyosa ohooo, ayrıca çevir kazı yanmasın, şakaydı diye çevirmiş

yemek kötü şakaydı, küfür şakaydı, pati şakaydı, şakacı seni...

tırnak geçirmene bişey diyemicem küfüre uygun bi karşılık olmuş bence, iyi bari Allahtan şiddet eğilimi yok, tırnağa karşılık dönüp bi tokat atmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…