abovv ablası görmesin
Sevgiliyken küfreden evliyken abbowwww
Eğer sana küfretmesi şuan senin içim önemli değilse git Özür dile
Şakasına sende söv o zaman bak ne oluyorKüfürü şakasına etmiş
Şakasına sende söv o zaman bak ne oluyor
Seninde ağzın var neticede
Arkadaşım insanda pati olmaz adam resmen hayvan demiş daha ne yapsın ayrılması için? Şaka bile olsa küfür tiksinç bir şeydir insan sevdiğini insana bakmaya kıyamaz ne küfürüKimsenin ilişkisi mükemmel değil, burdaki çoğu yorumu görmezden gel. Tamam olan şeyler biraz fazla ama nerdeyse her ilişkide olur böyle şeyler. Yanına krem ve pansuman alıp git. Adamın attığı son mesaja bakarsak kinci biri değil, ayrıl diyenlere aldırma.
Sevgilimin evine sık sık giderim genelde yalnızken ki öyle oluyor. Bugün yine gittim ilkten her şey güzeldi sonra yemek yaptım güzelde yaptığımı düşünüyorum şimdi allah için fakat onun damak zevkine uygun değildi galiba bana dedi ki sen hayatında hiç yemek yapmadınmı doğru söyle bu ne böyle dedi çok kırıldım sinirimden yüzüm buz tuttu sonra anladı yanıma geldi ne oldu ki şaka yaptım falan dedi ilkten. ben yüz vermedim sonra bağırdı neden kırılıyorsun diye. yani bir insana neden kırılıyorsun diye bağırılır mı. Bende bağırma bana dedim dahada sinirlendi senin ağzına....... dedi. bende öyle bir patladım ki senin ben varya dedim tırnaklarımı suratına geçirdim öylece kaldı bunu nasıl yaptım bilmiyorum ama çok sinirlendim yaptığım yanlış hiç hoş değil biliyorum ama onun yaptığıda resmen öküzlük bu saatten sonra tepkim ne olmalı sizce ? bide mesaj atmış patilerinin izi yüzümde kaldı diye gelde çıldırma
Fiziksel şiddet yok ama psikolojik şiddet var yani hakaret.Benim eşim sevgili olduğumuz zamanlarda bile çok küfür ederdi, ama bir kere elini kaldırmadı bana. Adam küfür ediyor diye evlenince tekme tokat dövecek diye bir şey yok. O küfür edince sende küfürle karşılık ver, fiziksel şiddetle yüz göz olma.