Sevgilim küfür edince tırnaklarımı suratına geçirdim

Hanımefendi o beni değil ben onu dövüyorum gibi bişey oldu siz ne diyorsunuz küfürü şakasına etmiş senin sinirlenmene bayılıyorum dedi konuştuk
Dövme olayını bi üyenin mesajı için söyledim.
Şakasına mı etmiş küfürü ay ponçik yaa nasıl da şakasına ağzına s... demiş bak görüyo musun minnoşu

Edilen küfür belki ertesi gün unutulur, ama yüzde ki tırnak izi kolay kolay geçmez. Sevgilisine küfür ediyor diye, sevgilisini sevmediği anlamına da gelmez. Yüzüne tokadı geçir, ama tırmıklamak da nedir?

Dediklerinize katılıyorum bende böyle şeylere gelemem zaten o yüzden sinirlendim ama o şakacı bir insan bana hep takılıyor uğraşıyor ona göre sevgisini bu şekilde yaşamak cazip fakat bana göre değil belkide sinirlendiğimi görünce daha çok uğraşıyor. Son paragraf aklımın bir köşesinde kalacak inşallah sonumuz öyle olmaz

Tepkiniz ne olur bilmem de inşallah o tırnak izleriniz kalıcı olmaz.
Bir insana yapılacak en büyük kötülük bu.
Ikiniz de haddinizi aşmışınız,hayırlısı olsun

Ay evet ya kalırsa üzülürüm bugün krem götürcem zaten şimdi o hiç bişey sürmez bilmez belki kremlerle geçebilir

Bunu tekrar alıntılamış olayım,
Sana zahmet tekrar oku.
Eğer hala tepkim ne olmalı diyor ve o küfürlere eyvallah diyorsan, tırnak geçirip, pati deniyorsa, o kadar çirkin ki seviye...
Sonunda da artık odalar arasından çatışmaya falan girersiniz, kurşun geçirmez yeleklerle.

Vhalla iyi yaptin ya...demek ki o da bundan anliyor...boks kursuna falan git
Kesin hoşuna gider :)

Vhalla iyi yaptin ya...demek ki o da bundan anliyor...boks kursuna falan git
Kesin hoşuna gider :)

Bayadır gidiyorum zaten ilgiliyimde ama tabiki böyle bişey için olamaz :) spora gidip tırmalayan türümün son örneğiyim galiba

Bayadır gidiyorum zaten ilgiliyimde ama tabiki böyle bişey için olamaz :) spora gidip tırmalayan türümün son örneğiyim galiba

O da boksör zaten evet hoşuna gidiyor ama tabi bu tarz bir ilişki istemem yani

İkizinden birbirinizden farkınız yok laçkalamışmış bir ilişki hala ne yapayım diyorsunuz gidin evine koklaşın yemek yapın yine falan..

Saygısız sevgiliniz bence. Yenmeyecek kadar kötü değilse azıcık yemeli,emeğinize saygi gösterip eline sağlık demeliydi.
Sizinde yaptığınız ondan aşağı kalir değil yanlız.
Konuşarak halledebilirdiniz. Hoş ve doğru değil yaptığınız.

O değilde patilerinin izi yüzümde kaldı esprili adammis vesselâm

Sevgilinizi iyi bir tane geçirmemiş .aksine pati falan esprili ben bi sakınca görmedim illa ilişkiler canımli cicimli olcak değil ya arada aksiyon lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…