o erkeklere öküz değil, insani olarak terbiyesiz saygısız deniyor. biz kendimizce öküzlük diyip yumusatmaya çalışıyoruz. aynı şeyi kız arkadaşınız yapsa üstüne bi de patilerinin izi kaldı dese, ne tepki verirdiniz? tepkiniz çok daha büyük olurdu. bu kadar size öz benliğinize saygısı olmayan bir canlıya nasıl hayatınızda yer vererek değer katıyorsunuz anlayamıyorum. bu forumda bu tür şeyler yazan insanlara karşı tepkim hep aynı oluyor ne yazık ki. anlayamıyorum anlayamıcam.
öğrenci oldugunuzu tahmin ediyorum. o da farketmez de neyse. yemek yapmış olmak bile büyük bi lütufken bi de kalkıp azar yemek gerçekten duygu kırıcı. benim de üniversite sevgili olan arkadaşlarım vardı. kız yemek yapardı çocuk gelip ne biçim bu patatesi dogradın böyle mi dogranır diye azarı yerdi. valla benim kafam basmıyor arkadaşlar bu tavırlara nasıl katlanıyosunuz açıklayın bana da.
yüzüne tınaklarınızı geçirmeniz hoş değil. onun yaptıgı saygısızlıga siz de şiddetle karşılık vermişsiniz. bu forumda çok okudum bi kere ben eşime vurdum, ondan sonra hep bana vurmaya şiddet uygulamaya başladı konularını. ondan nasıl şiddet görmek istemezseniz, siz de ne sözlü ne fiziki şiddetle bulunmayın.