- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.343
- 548
- 29
- Konu Sahibi desperateunicorn
Hmm iyi fikir bende düzelteyim :)O bendede var sonrada düzeltiyorum burda yazdıklarımı![]()
![]()
tabi normal hayatta bu pek mümkün değil
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm iyi fikir bende düzelteyim :)O bendede var sonrada düzeltiyorum burda yazdıklarımı![]()
![]()
tabi normal hayatta bu pek mümkün değil
![]()
Hayırlısı o zamanKonuyu üzerine alırsa öğrenmiş olur diye düşünüyorum.![]()
Kendi topuğuna sıkmak istersen dene
Kendi topuğuna sıkmak istersen dene![]()
![]()
![]()
![]()
Son attığın mesajlarda oluyo o çok eskide kaldı![]()
Hadi inşallahGenellikle konuları okuyup ders çıkardığını,Beni çok sevdiğini ve her konuda arkamda olduğunu erkek gözüyle bile erkeklerin davranışlarını anlamlandıramadığını söylüyor.
Sevgilinizin kadın olduğunu düşününce Kadınlar Kulübü okuması normal değil mi sevgili erkek üye?Merhabalar sayın kadınlar kulübü okuyucuları.Derdini seveyimlik konumla karşınızdayım.sevgilim sürekli Kadınlar kulübünü özellikle bir derdim var kısmını okuyor,beraber yorumlamamızı istiyor.ben ise bizene insanlardan diyorum ancak o bu huyundan vazgeçmiyor.Sizce ne yapmalıyım?
Merhabalar sayın kadınlar kulübü okuyucuları.Derdini seveyimlik konumla karşınızdayım.sevgilim sürekli Kadınlar kulübünü özellikle bir derdim var kısmını okuyor,beraber yorumlamamızı istiyor.ben ise bizene insanlardan diyorum ancak o bu huyundan vazgeçmiyor.Sizce ne yapmalıyım?
Bence çok iyi yapiyor.Merhabalar sayın kadınlar kulübü okuyucuları.Derdini seveyimlik konumla karşınızdayım.sevgilim sürekli Kadınlar kulübünü özellikle bir derdim var kısmını okuyor,beraber yorumlamamızı istiyor.ben ise bizene insanlardan diyorum ancak o bu huyundan vazgeçmiyor.Sizce ne yapmalıyım?
Senin burnunu seviyormuş reissBenim yorumları seviyor muymus sor hele
Yaaaa yüzümde yine belirdi tatlı ve hınzır bi gülüşSenin burnunu seviyormuş reiss![]()
![]()