Sevgilim kadınlar kulübü okuyor

E sevgilin bu konuyu da fark etsin, beraber okuyalım diye mi açtın? :) Başlık da dikkat çekici olmuş, adam direkt fark eder. Aranız falan bozulmasın aman diyeyim.

Merhabalar sayın kadınlar kulübü okuyucuları.Derdini seveyimlik konumla karşınızdayım.sevgilim sürekli Kadınlar kulübünü özellikle bir derdim var kısmını okuyor,beraber yorumlamamızı istiyor.ben ise bizene insanlardan diyorum ancak o bu huyundan vazgeçmiyor.Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilinizin kadın olduğunu düşününce Kadınlar Kulübü okuması normal değil mi sevgili erkek üye?

Merhabalar sayın kadınlar kulübü okuyucuları.Derdini seveyimlik konumla karşınızdayım.sevgilim sürekli Kadınlar kulübünü özellikle bir derdim var kısmını okuyor,beraber yorumlamamızı istiyor.ben ise bizene insanlardan diyorum ancak o bu huyundan vazgeçmiyor.Sizce ne yapmalıyım?

hayalimdeki erkek :KK23:

Bence çok iyi yapiyor.
Her erkeğe empati lazim

aslında şu tepede kabak gibi nikimiz yazmasa insan içinde daha rahat gireriz siteye. asos mavisi iyi olmuş mesela ama kocccaman december yazıyo, olmaz ki. 15 yıldır dökmediğimiz kalmadı buraya

Back
X