- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
- Konu Sahibi desperateunicorn
Olabilir valla.eşini kk ya kaptıran çaresiz bir kocadır belkiBu cevabınız Konu sahibinin erkek olduğunu mu düşünmenizden mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir valla.eşini kk ya kaptıran çaresiz bir kocadır belkiBu cevabınız Konu sahibinin erkek olduğunu mu düşünmenizden mi?
Takipteyim bakalım yarına kim ban ban ban olacakKendine iyi bak canımolurda postalanirsam
Takipteyim bakalım yarına kim ban ban ban olacak![]()
![]()
Kiz adam bunu senin yazdığını anlayacak ben olsam misler gibi okusun isterdim yüzüne diyemediklerimi burda derdim benim olduğumu da bilmezdi belki okuya okuya kendine çeki düzen verirdi![]()
Sus kız deme öyle şeylerYa sende banlanirsan![]()
Yarına herkes posta Pul paket bu gidişleVala ağzımı hayra açayım diyorum ama olmuyor bakın şaka maka geyiğe bağladı konu
Konuyu üzerine alırsa öğrenmiş olur diye düşünüyorum.Nickinizi biliyor mu acep?![]()
Konuyu üzerine alırsa öğrenmiş olur diye düşünüyorum.![]()
Aynen yorumlardan sonra bende öyle düşünüyorumBu konuyu üzerine alınacak fazla kişi var ama benden demesibelli özellikler verseydiniz keşke yaş boy kilo gibi ajajsna
Doğrusu güzel bir durum dalga geçmiyorsa tabii ben burdayım kadınları daha iyi anlıyorum bazen bazen kızıyorum vs ama buradaki sorunlar gerçek umarım empati yeteneği biraz gelisiyordur ayrica yıllar önce bir araştırma okumuştum erkekler gizli swkilde kadin dergileri de okuyorlarmisMerhabalar sayın kadınlar kulübü okuyucuları.Derdini seveyimlik konumla karşınızdayım.sevgilim sürekli Kadınlar kulübünü özellikle bir derdim var kısmını okuyor,beraber yorumlamamızı istiyor.ben ise bizene insanlardan diyorum ancak o bu huyundan vazgeçmiyor.Sizce ne yapmalıyım?
Ağzından çıkacakları 49 kere düşün öyle gönderKonu sahibinin sevgilisi üzerine alinicak diye ban yersem bu sefer oturur ağlarımnickinj bile bilmiyormuş daha
Ahh benim bu dilim elim varya hiç olmuyorAğzından çıkacakları 49 kere düşün öyle gönder![]()
![]()
O bendede var sonrada düzeltiyorum burda yazdıklarımıAhh benim bu dilim elim varya hiç olmuyorher aklımdan geçeni yazarsam söylersem böyle olur işte nalet olsun
ne geliyorsa başıma AA bu direk olaya pata kute girmemden geliyor