Sevgilim kadınlar kulübü okuyor

Bu cevabınız Konu sahibinin erkek olduğunu mu düşünmenizden mi?
Olabilir valla.eşini kk ya kaptıran çaresiz bir kocadır belki :halay:değilse de kocamın kadın versiyonu😄bizde durum bunun tam tersi gelip gidip ona kk de bdv konularını anlatıp yorum yaptırmaya çalışıyorum o da yeter artık bize ne milletin hayatından diyor😂

O zaman sevgiline sesleniyorum
Bak kardeşim burası adı üstünde kadınlar kulübü forumu sen okuyorsun bende eşimi sokayım oda okusun öbürü eşini diğeri sevgilisini nişanlısını sözlüsünü soksa buraya eee ne özeli kaldı bu kadınların hadi kardeşim hadi Adapazarı çık aradan hadi 😂😂😂😂😂😎
Belki dinler sevgilin diye yazdım

Konu sahibi şu durumda yapacak pek bşy var gibi görünmüyor yani girip konuları okuyosa ve bunu alışkanlık haline getirdiyse bırakın okusun..ne diyeyim

Merhabalar sayın kadınlar kulübü okuyucuları.Derdini seveyimlik konumla karşınızdayım.sevgilim sürekli Kadınlar kulübünü özellikle bir derdim var kısmını okuyor,beraber yorumlamamızı istiyor.ben ise bizene insanlardan diyorum ancak o bu huyundan vazgeçmiyor.Sizce ne yapmalıyım?
Doğrusu güzel bir durum dalga geçmiyorsa tabii ben burdayım kadınları daha iyi anlıyorum bazen bazen kızıyorum vs ama buradaki sorunlar gerçek umarım empati yeteneği biraz gelisiyordur ayrica yıllar önce bir araştırma okumuştum erkekler gizli swkilde kadin dergileri de okuyorlarmis

E ne olacak ben de bazı ilginç konuları kocama zorla okuyorum😁

Ahh benim bu dilim elim varya hiç olmuyor 🤷 her aklımdan geçeni yazarsam söylersem böyle olur işte nalet olsun 🥺 ne geliyorsa başıma AA bu direk olaya pata kute girmemden geliyor
O bendede var sonrada düzeltiyorum burda yazdıklarımı :KK53: :KK53: :KK53: tabi normal hayatta bu pek mümkün değil :skandal:

Back
X