Sevgilim istemeyi erteledi

Dengesiz ve ailesinden çok etkileniyor.
Bence görüşüp vakit harcama daha iyileri çıkar karşına.
Ailesi zaten hiç normal gelmedi evlenirsen hayatını mahveder bunlar

O istemeyi erteleyecek,sen de onun cani ne zaman isterse o zamana kadar istenmeyi mi bekleyeceksin ? Bunun ne kadar küçük dusurucu olduğunun farkında mısın ?
Yüzüğü de kabul etmiş bir güzel,kisaca bu iş bitmiş yani.
Ailesi seni istemedi,o da pat diye sebepsiz bitiremeyecegine gore böyle sündürüyor işi.Belki sen gurur yapıp terkedersin de onu da bu zahmetten kurtarirsin diye beklemiş bile olabilir.Sen baş harfleri kaldırınca ,seni her yerden silme cesareti bulup son noktayı da koymuş.
Yerinde olsam asla aramam,sevdiyse ve sacmaladigini fark ederse o arar seni.

Arama sakın, beni sürekli takip ediyor algısı oluşturma. Beklemeye al kendini. Ayrılık lafını eden düşünmek isteyen o. Bırak düşünsün taşınsın kararını versin. Sen de kendne bi süre belirle. O zamana kadar aramazsa sen de sil kafandan. Sonradan ararsa da geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye dersin.

Ben her şey eskisi gibi olsun istiyorum seviyorum onu işte mantıklı olamıyorum şu an dışardan tabii yorum yapmak daha kolay oluyor..Onunla çok güzel bir 6 ay geçirdim..Evlilik hayali kurarken inanamıyorum bu olanlara, içim hiç rahat değil..hiç mutlu değilim şu an..

Bu şekilde yorum yapan bir tek sen oldun..Şu an ne yapmalıyım sence..son durum sosyal medyadan fotolarımızı da sildi benim isimlerimizi silmeme karşılık

owww çok detaycı bıdı bıdı bir aile
arkana bakmadan uzaklas
bunlar herseyı sorun ederler evlenırsenız

Ailesinin senin hakkında konuşmalarından olumlu/olumsuz çok etkilenmiş. Fakat bana göre ikinci bir hatası ailesinin olumsuz düşuncelerini bu kadar net bir şekilde sana yansıtması. Bu bana kalırsa hiç doğru bir davranış değil,keşke ilk başta ailenin bu kadar detayci olmasını değistirmeye calissaydi.

Bir birinizin bilmediginiz huylari illaki olucak buda onlardan bir tanesi olmus.

Hepsini okuyamadım ancak şunu söyleyeyim seni olduğun gibi kabul etmeyen biri var karşında yok niye sevinmedin yok niye fazla sevinmedin yok tepkisizsin mecburmuyum arkadaş havalara mı uçuyum yalaka mı oluyum asıl seni izole edecek biri varsa o da bu adam
Seni değiştirmeye çalışmasına izin verme
İsteme olayını saçma sebeple erteleyen biri seni sevmiyordur bukadar basit üzülme yıpranma ilişkinin durumuna göre bikarar ver iyiye giderse şans ver ancak kötüye gidiyorsa yol ver.

Bir pasa vakasi daha. Simdiye kadarki tutumun guzel. Pes etme devam et. Pasalari ve pasa ailelerini memnun edemezsin. Disaridan yorum yapmak kolay ama daha once evlilik yolundaki iliskimi mantikli dusunmus ve bitirmis biri olarak soyluyorum:Su an ne zaman bu mantikli kararimi hatirlasam kalkip oynayasim geliyor.

Az bile yapmıssın.
Anlamıyorum ki her yaptığında defalarca teşekkür bekliyorsa yapmasın zaten.
En sevmediğim şey.
Karşılıksız yapılmalı ya da yapılmamalı.

Ayrı dünyaların insanı olmak tam böyle bir şey. O hayatı farklı yaşıyor ve algılıyor, siz daha farklı. Uyumlu bir ikili değilsiniz, yüzüğü vererek doğru kararı vermişsiniz, tamamen unutun bence.

aklını kullan arkana bakmadan kaç git..yoksa bğtün ömrünü beyimizi ve ailesini memnun etmeye çalışarak geçireceksin..çok ilginç insanlarmış..sürekli pohpohlanmayı bekliyorlar anladığım kadarıyla..

Ama beni bırakabilirdi..Devam etmek istiyor..Kopmak istemiyor aslında..Ailesi sanırım etkiledi..

Bu yaşananlar asıl sizi ürkütmeli
Ömür boyu öyle demedi, samimi olmadı yok teşekkür etmedi diye eleştirileceksiniz
Sürekli pohpohlanmak bekliyorlar
Bu çok büyük bir gerginlik, yerinizde olsam bu adamla devam etmezdim

Ama kiz cok seviyorum dior ad adam olur olur braz yuz vermesin bak nasl ustune duser kzlar erkekler hc dayanamz :)
Karakter degismez.. Ailecek yapıları ortada.. Goz ardi edilebilecek cinsten degil bu tavirlar.. Hatta gun gectikce dozaji artacak seyler ne yazik ki.. Ömrü boyunca taktik yapip burnunu surterek yola getiremez.. Kaldi ki adam da bi yerden sonra hep kizi suclu gorup umursamayacak yuzu dustugunde.. Simdi bile kizin sucu yokken bunlari yapabiliyor.. Hic guven vermedi bana..

Evet ikimiz de birbirimizin 2.sevgilisiyiz ve tecrübesiziz niye ki
Ciddi bi karakter sorunu var bence adamda.. Ailesine bakinca da yapilarinin bu oldugunu belli oluyor acikca.. Psikolojik eziyet cok zordur.. Yok oyle olmaz yapmaz diye dusunme.. Yaptiklari yapacaklarinin teminati bence..

hareketini takdir ettim çok doğru davranmışsın. böylece koca delisi olmadığını göstermişsin ona. 6 ayda bence evlilik kararı alınmamalı. bana sorarsan o da bunu evlilik teklif ettikten sonra idrak etti ailesi ve çevresinin de bıdıbıdılarıyla o sebeple sana böyle bi bahane uyduruyor.
sevgiliyle tatile gitmek bana göre çok mantıklı çünkü böylece birbirini dışarı etmenlerden sıyırarak daha iyi tanırsın diye düşünüyorum. hatta biz eşimle evlenmeden önce senede en az 3-4 kere tatile gittik iyi ki de yapmışım diyorum çünkü evlenmeden önce şöyleydi sonra böyle demeyecek kadar birbirimizi tanıma fırsatımız oldu. ama ben gerçekten güvendiğim adamla giderim kusura bakma ama senin erkek arkadaşın bana güven telkin etmedi.
biraz bekle onun davranışlarına göre tavır alırsın. bence sen yeteri kadar olgun ve olay anında doğru kararı verebilecek birisin.

İyi düşün. Onun da ailesinin de çok fazla beklentisi var.Ayy ne kadar incesiniz, ne kadar iyisiniz, çok düşüncelisiniz, siz Allahın bir lütfusunuz diye surekli taltif edilmek ister bu tür insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…