- 5 Ağustos 2020
- 3.281
- 5.550
Ben de çok uzun yıllardır üyeyim. Yukarıda cemkirmeyin demişsiniz ama csmkiren sizsiniz. Laf kalabalığı da yapmadim. Defalarca yorumlarda cevap verdim. Yediğiniz onunuzde yemediginiz arkanızda olsun dediğiniz gibi. Ayrıca şöyle düşünün ben bunu çok iyi beni tanımayan bir arkadaşıma anlatmış olsam bir cafede dertleşmek için o da bana sen bu duruma oh oldu demiyorsan ben de bisi bilmiyorum dese yine aynı kibar tepkiyi verirdim ve her şey yolunda mı diye sorardım. Ayrıca psikiyatrist ile ilgili soruya da yukarıda cevap verdim. Siz anlattınız adam da okey bu narsist demiyor zaten. Sizin anlattıklarınız baz alınmıyor. Bana sekiz ay sonra söylendiğini de yukarıda yazdım. Ayrıca yukarıda bazı özel durumları da yazdım hemen iki üç mesaj yukarıda. Yani doktora ben narsist bir adamla beraberim diye gitmiyorsunuz. Hani her kadın nasıl buna maruz kalabilir diyorsunuz ya. O iş öyle olmuyor işte. Mesela benim ilk gittiğim doktor norologdu. Çünkü hafıza kaybı yaşadığımı düşünüyordum. Tomografi çekildi psikiyatriye yönlendirdi. O sırada adamın bahsi bile geçmedi. Ardından psikiyatride eşyaları yanlış yere koyduğumu, bazı şeyleri söyleyip yanlış hatirladigimi vs anlattim. Adam zaten yorum yapmıyor dinliyor. Ben narsist ne demek onu bile bilmiyordum. Yani aldattı dövdü sovdu değil olay ki onu yapan adamlar vardır ama kötüdür kötü niyetlidir sadisttir. Mesela surda şu yorumu yaptınız ben size kötü bir cevap verdim. Hakaret ettim. Ondan sonra başka üyeler gelmeden mesajları temelli yok edip sizin bana durup dururken hakaret ettiğinizi söyledim. Siz mesajlara bakıp bunu goremediniz. Ve sonra özel bir mesajda evet ettim hakettin ettirmeseydin dedim. Ama sizin bunu ispatlamaya durumunuz yok. Sonra o özel mesajı da yok ettim. Siz bakınca mesaj yok. Yanlış hatirliyorsun sen yorgunsun galiba hayal goruyorsun dedim. Böyle saçma geliyor ama bunun sistematik bir şekilde yapıldığını düşünün. Azar azar minik minik. Dediğim gibi konu çok derin. Sonrasında da sezer hanımla terapi gördüm yukarı da dedim youtube videoları var narsizm ile alakalı klinik psikolog. Bana psikiyatristin sekiz ay sonra söyleme sebebi de benim bu yapıda olan insanları hayata cekmemdi. Yani onun tedavisi yok ama benim vardı. Üstelik ilişki ile alakalı kaç ay konuşmadık bile çünkü ben hafıza sorunu., suçluluk psikolojisi, yetersizlik durumu ile basvurmustum. Kısacası ben adamı anlattim o da bu teşhisi koydu diye bir durum olmadı. Keşke olsaydı ama süreç o türlü işlemiyor. Sonrasında tacizler aramalar engellediği halde bin yerden ulasmalar başladı. Sonu gelmedi. Herkese başka şeyler anlattı rezillik çıkardı insanlara para karşılığı tövbe haşa şeyler yaptığımı bile söyledi. Bu durumu da psikiyatristim sayesinde hallettim. Bana iki kelimelik bir kaç cevap verdirdi. Bundan sonra aramaz yazmaz dedi gerçekten de yazmadı. Ayrıca genç bir kadının durumuna neden uzuleyim. Bunu uzulmemek ya da uzulunmeyecegini düşünmek bile kötü. Siz belki uzulmezsiniz ama ben üzülürüm. Size de iyi şanslar dediğiniz gibi polemiğe gerek yok. Boşu boşuna laf kalabalığı oluyor ve konuyu okuyanlara da saygısızlık oluyor. Size hayatınızda başarılar diliyorum. Umarım her şey bundan sonra da yolunda gider. Bunu da canı gönülden isterimYine bir cevap yok, laf kalabalığı var. Durumunuzu bana yansıtmaya çalışmayın, yıllardır bu siteye üyeyim, yorum yaparım sorana cevap yazarım, tanınırım yani. İnşallah maşallah temennileri kendinize saklayın, benimkiler dolup taşıyor artık. Karşılıklı polemiğe dönüşmesin Mune'u durduk yere üzmeyelim. Konunuza artık yorum yapmıyorum. Siz, psikiyatristiniz, arkadaşlarınız, eski sevgiliniz ve onun eski karısıyla olan bu çıkmazda size bol şans diliyorum. Hayatınızı nasıl uygun görürseniz öyle yaşayın. Ama bir yerlerde de çöpsüz çekirdeksiz üzüm misali çok daha huzurlu, sevgi saygı dolu ilişkiler olduğunu da bilin. Bütün erkekler böyle cahil cühela sokak barzosu değil. Bunlarla aynı ortamda bile bulunmamanızı tavsiye ederim.
Son düzenleme: